من از cp-roxy استفاده می کنم با اونم میشه؟
من از cp-roxy استفاده می کنم با اونم میشه؟
تاریخ سیستم رو چک کن که درست باشه.
از ------ هم نمیخواد استفاده کنی فقط در تنظیمات قسمت ------ هم مطمین شو که تیک گزینه use proxy server رو برداشتی و بعد دوباره امتحان کن.
بله فقط به جای اولترا تنظیمات cp-roxy رو در کاسپراسکای وارد کن.
احتمالا اگر سيستم شما شبكه نباشه مشكل آلودگي سيستم به بدافزار داريد.توصيه ميكنم از آنتي اسپايورهايي نظير Spyware Doctor يا Malwarebytes' Anti-Malware استفاده كنيد و ترجيحا فعلا سراغ نسخه 2010 نريد و از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.
بله.با اين برنامه هم ميشه كاسپر را آپديت كرد.
سلام دوستان
من کسپر 2009 رو روی ویندوز 7 نصب کردم.بعضی از کامپوننت ها غیر فعال هستند.کسپر من رو به این صفحه برای دانلود نسخه ی سازگار هدایت می کنه
اما نسخه ای برای دریافت نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
راه چاره چیست؟! کدوم ورژن از برنامه با 7 سازگاره؟!
ممنون
دو روز پیش دومین نسخه اصلاحی کاسپراسکای 2010 مراحل آزمایشی خودش رو تموم کرد و نسخه 9.0.0.735 رو به عنوان release اعلام کردند که گفته میشه سازگار با ویندوز 7 هم هست. 22 اکتبر یعنی 4 روز دیگه هم روز عرضه رسمی وبندوز 7 هست و بعد از اون نسخه 9.0.0.735 هم به طور رسمی منتشر و بر روی سایت کاسپراسکای قرار خواهد گرفت و اعلام هم میشه که از ویندوز 7 پشتیبانی تام میکنه یا نه که اونطوری مطمین تر هست. میتونید صبر کنید تا بیاد روی سایت یا میتونید از اینجا دانلود کنید :
kis :
kav :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 18-10-2009 at 09:35.
من آپدیت یک ماهه ی کسپر رو دانلود کردم ولی نمی تونم اونو آپدیت کنم...مدام ارور میده!
البته آپدیت برای آنتی ویروسه و من اینترنت سکیوریتی رو رو کامپیوترم دارم....به این مربوط نمیشه؟!
کدوم ورژن کاسپراسکای رو دارید ؟ آپدیت یک ماهه رو از کجا دانلود کردید ؟ بله خب آپدیت های اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس جدا هستند.
کاسپر هنوزم قصد نداره یه نسخه 64 بیتی ریلیز کنه!؟ من دیگه رفتم BitDefender x64
ورژن 2010 . 9.0.0.463
از softpedia دانلود کردم...
آپدیت رو فقط برای KAV پیدا کردم.گفتم شاید به هم بخورن!D...اگه آپدیت آفلاین برای KIS دارید لینکشو بذارید...
مرسی.
برخلاف دیگر محصولات مثل ناد 32 تمام فایل های نصب کاسپراسکای مخصوص هر دو نسخه 32 و 64 بیتی ویندوز هستند.
ورژن 2010 . 9.0.0.463
از softpedia دانلود کردم...
آپدیت رو فقط برای KAV پیدا کردم.گفتم شاید به هم بخورن!D...اگه آپدیت آفلاین برای KIS دارید لینکشو بذارید...
مرسی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 18-10-2009 at 11:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)