آقا الان تو سایت پایونیر نگاه کردم
6974 هم خوبه
یه کم ارزونتر از 6994
آقا الان تو سایت پایونیر نگاه کردم
6974 هم خوبه
یه کم ارزونتر از 6994
من نمیدونم حرف شما رو گوش کنم یا حرف داییمو؟؟//
شما میگین پخش ارزون تر و باند گرون تر
اون میگه باند 40 تومنی و پخش گرون تر
اگه به نظر شما کنوود بهتره پخشم رو از کنوود میگیرم باندم رو پایونیر
فقط چند تا نمونه پخش 120-130 تومنی معرفی کنید که USB هم داشته باشه
فقط جون من کیفیت داشته باشه ها!!!!
مرسی.
البته داییم میگفت پخش سونی خوبه ولی فکر کنم اشتباهه ؟ نه؟؟
Last edited by Mohammadkiller; 02-10-2011 at 10:54.
داداش پخشو گرونتر بگیر.باند رو ارزونتر.
اگه نیمخوای آمپلی بندازی حتما حتما باندو ضعیف بگیر.هم صدایه بهتری بهت میده نسبت به واته بالا و هم کوبشه
قشنگ تر.علتش هم اینه که بهتر میتونه پخشت پرش کنه.
شاید خیلی ها ندونن ولی با یه باند قلابی jbc و پخش کاست چنان صدایی گرفتیم که پیشه هر نصابی میبردیم کف
میکرد.
همیشه به گرون خریدن نیست.بیشتر به مچ کردنه.
پخش سونی زیاد جالب نیست
من چیزی ازش ندیدم
پخش کنوود خوب قیمتاش بالاس
شما رو پایونیر فکر کن
قیمتا رو در آوردی؟
پایونیر و سونی بیس و تریبل رو قشنگ تر و پر تر میزنن.(چند دسی بل بالاتر).با باندهای ضعیف تر هم بهتر مچ
میشن.
ولی همیشه مهمترین قسمت هدیونیته.همیشه میگیم ارتقا نمیدیم ولی 90 درصد میدیم.پس یه چیزی بگیرید که
بدرده بعد هم بخوره.
خوب syber جان دمت گرم راهنماییم کردی
حالا خودت یه پخش و 1 جفت باند پایونیر اصلی ولی ارزون که با پخش مچ بشه رو معرفی کن.
مرسی
بازم میگم تا 220 می تونم خرج کنم.
مرسی داداش
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
نه قیمتاش مگه تو شهر های مختلف فرق میکنه؟؟؟
من تو قم زندگی میکنم و قیمت هم نگرفتم.
سلام ميخوام روي 206 ام دو تا باند بيضي بندازم.پخشم asp هستش؟آيا ميشه بدون اينكه خللي تو سيم كشي و گارانتي پيش بياد؟چه باندي بگيرم و قيمت چنده؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
سلام امير جان
من همچين مدل اسپيكري نديدمشايد منظورتون KFC-HQR7100 هستش.از نظر پارامتريك،حساسيت اين اسپيكر كمتر از 718EX شده و به اين معني است كه راحت درايو نميشه و آمپ گردن كلفت ميخواد مخصوصا اينكه 3 اهم هم هست. توان RMS كه استاندارد CEA رو هم پاس كرده 150 وات ميباشد.به نظر من بهترين آمپ مدل KAC-7205 هستش.با توجه به سايز ديافراگم كه 10"*7" ميباشد ولي فركانس ريسپانس نصبت به 718 تو فركانس پائين افزايش 35Hz دارد (20Khz-63)و اين جاي تعجب داره.از تغييرات ديگه سيمگير از نوع فشاري هست و.....كه قبلا معرفيش كرده بودم.
من هنوز صداي اين اسپيكر رو نشنيدم. قيمتش هم حدودا 160تومن هست.
همانطور كه دوستان راهنمائي نمودند بهتر براي پخش بيشتر هزينه بشه.چرا اصرار به پايونير داري؟مثلا به آلپاين هم ميتوني فكر كني.به نظر من بودجه رو افزايش بده و پخش رو 7150 بگير،چون كمياب شده قيمتش بالا رفته ولي پخش خوبيه،اسپيكر رو تو پايونير ....با 6994S هم موافق نيستم.5Way![]()
Last edited by hamidR15; 02-10-2011 at 17:12.
سلام
این فامیل ما میخاد تنه 405 یه سیستم با ضبط و ساب و باند بگیره که صداش زیاد کرد مردم بشنوند !!!!!!!!!!!!!!!!!
بودجشم 600 تومنه!
چی پیشنهاد میدین؟
یادمه یه مدل سونی بود که قیمتش چند ماهه پیش حدود 200 بود.به نظرم چیزه خوبی بود.صداش هم قشنگ
بود.من که خوشم اومد.مدلش یادم نیست ولی میدونم بالاترین مدلش بود.
باند هم یه مدل کنوود بود صداش قشنگ بود که قیمتش هم حدود 50 تومن بود که اونم مدلش یادم رفته.
بگو عجب راهنمایی کردیا
حالا نگاه میکنم پیداش کردم بهتون میگم.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)