اگه تو اون هارد اطلاعات دارین با نرم افزار acronis باید اطلاعاتشو ریکاوری کنید بعد پارتیشن بندی کنید برای اینکار حجم اضافه میخواین
اگه تو اون هارد اطلاعات دارین با نرم افزار acronis باید اطلاعاتشو ریکاوری کنید بعد پارتیشن بندی کنید برای اینکار حجم اضافه میخواین
حالا نباید لرزش شدید داشته باشه یک لرزش خفیف داره
نبود کسی پست قبلیمو جواب بده
واجبه
----------------------------
هارد وسترنم چرا اینجوری شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خیلی یواش یه صداهایی میده
با سلام به دوستان !حدود 2 هفته پیش هارد لپ تاپم دچار مشکل شد و بردمش پیش یک متخصص تا درستش کنه ... بعد از گذشت 2 هفته که لپ تاپم رو آوردم می بینم باز هم همون error رو میده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لازم به ذکره که کسی که لپ تاپمو بردم پیشش تا درست کنه گفت 5 گیگ از هارد رو که مشکل داشت برداشتم و بقیش سالمه و 30 تومن هم من پیاده شدم ! حالا می بینم که هاردم باز هم مشکل داره ....امیدوارم منو راهنمایی کنین...
سلام دوستان من دوتا هارد دارم یکی 500 یکی 1 ترا که جفتش خراب شده و فرستادم گارانتی گفتن ضربه خورده و درست نکردن ، میخوام بدونم راهی واسه تعمیرش هست؟
چه نرم افزاری پیشنهاد میدین برای فرمت کردن؟؟؟
بله 1 بد سکتور
من مثل دوستان نمی تونم نظر تخصصی بدم ولی تجربه زیاد دارم ..... تا زمانی که هارد رو باز نکنید و یا صفحه سبز رنگش را باز نکید .... هاردتون قابل تعمیر هست .....
نرم افزار hdd low level format tools هارد رو به یک سیستم دیگه وصل کنید و با این نرم افزار فرمت کنید
سلام
اساتید
من یک هارد اکسترنال دارم فکر کنم ضربه خورده
چون نشون نیمده هارد
ولی پورتش وصل میشه چون تو قسمت device هستش
بعدش رفتم توmange ارور not initialized می ده اوکی که کردو که در دو حالت هم بعدش ارور incorrcet function میده ممنون میشم منو راهنامیی کنی ?
امکان داره با نرم افزار درست بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)