احتمالا GF1 پاناسونیک از انتخاب های خوب و البته گران محسوب میشه
زیاد HX5 را پیشنهاد نمیکنم
در ضمن حتما به FZ35 , SX20 هم گوش چشمی داشته باش
احتمالا GF1 پاناسونیک از انتخاب های خوب و البته گران محسوب میشه
زیاد HX5 را پیشنهاد نمیکنم
در ضمن حتما به FZ35 , SX20 هم گوش چشمی داشته باش
خیر قربان سری G نسبت به لنزهای قدیمی سونی بهبود پیدا کرده.
آقا این دوربین معرکه هستاحتمالا GF1 پاناسونیک از انتخاب های خوب و البته گران محسوب میشه
یه زمانی دنبالش بودم اما توی ایران نبود
البته یه مساله ای که مشکل ساز میشه سیستم 3/4 هست که لنزهاش توی ایران پیدا نخواهد شد
مگر با قیمت های نجومی
از لطفتون بسیار ممنونم ، اگه بتونین اینجوری کمکم کنین خیلی خوب میشه ، چون با کانن کار کردین راحت میتونین تفاوت ها رو پیدا کنین
منتظر خبرتون هستم دوست عزیز
بازم ممنون![]()
ممنون دوستان
اطلاعات دوربین های پیشنهادیتون رو خوندم ، GF1 واقعا معرکه هست ولی طبق فرمایش دوستمون لنزهاش خیلی گرونه .
FZ35 هم پیشنهاد خوبی بود اما سرعت نسبتا پایین فوکوس خودکار در هنگام ضبط ویدیویی و طیف نسبتا محدود تنظیم گشودگی دهانهی دیافراگم بین F2.8 تا F4.4 از ضعف هایش هست
SX20 مورد جالبیه ، وزنش زیاده ولی قابل چشم پوشی هست ، فقط یک نکته هست اینکه از باتری های قلمی بجای باتری های لیتیومی پرظرفیت استفاده کرده ، میشه براش باتری لیتیومی خرید و گذاشت ؟؟
HX1 هم مثل SX20 هست ، تقریبا با خصوصیات یکسان ، میشه لطف کنین این ۲تا رو نسبت به هم مقایسه کنین ؟ و کدوم بهتره ؟
سلام[=mahanuser;5070546]ممنون دوستان
........
SX20 مورد جالبیه ، وزنش زیاده ولی قابل چشم پوشی هست ، فقط یک نکته هست اینکه از باتری های قلمی بجای باتری های لیتیومی پرظرفیت استفاده کرده ، میشه براش باتری لیتیومی خرید و گذاشت ؟؟
نمی شه دوربین sx20 که باطری قلمی می خوره را تبدیل به باطری لیتیومی کرد .
و نیازی هم نداره . این دوربین مصرف برق خیلی پایین نسبت به مشابه های خودش داره و می تونم با اطمینان بهت بگم که اگه یه باطری باکیفیت براش تهیه کنی . به اندازه باطری لیتیومی برات کار بده . پک شارژ هنل باکیفیت ترین پکی است که من تا الان تو بازار دیدم .
HX1تفاوت عمده آنها :هم مثل SX20 هست ، تقریبا با خصوصیات یکسان ، میشه لطف کنین این ۲تا رو نسبت به هم مقایسه کنین ؟ و کدوم بهتره ؟
در کیفیت فیلم برداری hx1 سونی است که کیفیت fullHD فیلم برداری میکنه اما sx20 کیفیت HD .
نویز تصویر HX1 زیادتر از sx20 است .
به جز اینکه من اصلا از عکس های hx1 خوشم نمیاد چون خیلی خیلی مصنوعی و غیر طبیعی میزنه
با هر دو دوربین کار کردم و به شخصه توصیه sx20 میکنم![]()
سلام
علی جون شرمنده اما گفته هات تایید نمیشه
درسته که برای کیفیت فیلم برداری hd باید بالای 600 هزینه کنه اما یه دوربین فیلم برداری قابلیت هایی داره که دوربین عکاسی حتی با کیفیت بالا اون قابلیت ها را نداره
مثل زوم اپتیکال بالا برای فیلم برداری - فیلم برداری در نور کم یا شب و ...
به نظر خودم 2 دوربین جدا بهتر از یه دوربین است که کار هر دو را انجام بده .
حتی اگه hc52 (قیمت 270 هزار )سونی از نوع فیلم خور بگیره با sx120 (قیمت 220 هزار)از کانن
[SIZE="۲"]
طبق فرمایش شما SX20 خیلی بهتره پس .
با کمک شما و دوستان عزیز تقریبا از تمام دوربین های موجود به ۲مدل رسیدم، SX20 و hx5 ،
SX20 قاعدتا باید بهتر باشه اما به نسبت خوب بودنش حجم و وزنش هم زیاد تر شده ،
اگه کسی از دوستان با هر ۲ مدل کار کرده لطفا میشه بگه این ۲ مدل نسبت به هم چه قدر تفاوت کیفیت دارند ؟ عکس و فیلمشون زیاد با هم فرقی نداره یا اینکه تفاوت مشهودی دارند ؟
من منتظر خبر شما دوست عزیز هم هستم تا hx5 براتون برسه و وضعیت اونم بسنجین .
اگه تفاوت زیادی نداشته باشند hx5 به خاطر حجم و وزنش مورد بهتری هست ، اما اگه زیاد باشه SX20 بهتره .[/SIZE]
از اینکه همه اساتید لطف میفرمایند و اطلاعات مفیدشون رو در اختیارم قرار میدن بسیار سپاسگذارم![]()
Last edited by mahanuser; 17-06-2010 at 11:36.
یک نگاهی هم به فوجی HS10 بکنید. چیز عالی ایه. و همچنین مدل جدید پنتاکس که سوپر زومه (اسمش یادم نیست)
البته اگه قید فیلم برداری رو بزنید S200 فوجی بهتره.
با سلام و خسته نباشید
چند سوال داشتم میخام نظر اساتید به ویژه شما را بذانم
1- واسه کاهش عمق میدان مطلب بسیار آموزنده ای از آقای tirdad-60 خواندم که اینجا ازشون تشکر میکنم . میخام بدونم واسه کاهش عمق میدان canong11 بهتر عمل میکنه یا fuj is200exr
2- من خودم وقتی مقایسه میکنم رنگای فوجی خیلی شادابتر و زنده تره . تو چند پست هم اینو خوندم دیدم مثل اینکه تشخیص من درست بوده . سوالی که داشتم اینه که هنگام چاپ عکس هم این مسئله مشهوده یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)