من كنار كتابخانه فرزانگان هستم ! اونجا هم نميداد ! الان خط ميده
من كنار كتابخانه فرزانگان هستم ! اونجا هم نميداد ! الان خط ميده
سلام
می دونم از دستم شاکی هستی ولی باور کن توی 30 روزه گذشته من 15 روز مرخصی بودم.
الان هم بعد از 5 روز نشستم پشت سیستم.
از شما چه پنهان که همتون مثل داداش من هستید ولی 1 سال پیش با موتور شاخ به شاخ با سرعت حدود 60 تا روی خط وسط خوردم به یه موتوری دیگه که الان سمت راست صورتم پر از پلاتین است و اون طرف هم دستش یه کم ضرب خورد.
خلاصه اون یارو 5 ساعت توی بیمارستان بود و رفت خونه ولی من 42 روز توی بیمارستان بودم.
دست آخر هم افسر کروکی من رو مقصر شناخت.
از همه بدتر رفته یه نامه از پزشک قانونی آورده که دستش شکسته و نقصه عضو شده.
27/6 هم دادگاه دارم و باید 7 ملیون دیه بدم. من هم که ندارم.
خلاصه بگم الان هر روز که به 27/6 نزدیک می شم اعصابم میریزه بهم.
همه چی داره از دست میره.
ولی مشکل سیم کارتت رو برات حل می کنم.
ولی وجداناً از شما میل نگرفتم.
Last edited by MTNIrancell; 01-09-2007 at 23:25.
از 577 تا 593 رو خواندم و از همه بیشتر شرمنده Dr.Dolfin شدم.
من قبل از اینکه برم زندانیا سیم کارت تو رو راه می اندازم یا یه بسته بازگشت برات می خرم و می فرستم.
شما مگه برای انجام ثبت نام میل نزده بودی؟
اگه همام هستی به خدا ثبت نامت انجام شده و اون صفحه هایی که برات Print Screen کردم و در جواب میل برات فرستادم مدرکی بود تا از تکمیل ثبت نامت آگاه بشی.
اون کپی شناسنامه رو هم نمی خواهد ارسال کنی. به هیچ درد نمی خوره مگر برای تغییر مالکیت.
Last edited by MTNIrancell; 01-09-2007 at 23:12.
از امروز هر درخواستی دارید میل کنید تا انجام بدم.
فقط یه درخواست هست که نمی شه انجام بدم اون هم فعال کردن Who Called چون فقط از طریق تلفن گویا قابل انجامه.
یا علی
آدرس و شمارت رو برام میل کن خودم برات درست می کنم.
کد پستی 10 رقمی یادت نره
در مورد انتن این رو مد نظر بگیرید آنتن های TCI با زاویه 10 درجه نصب شده اند و این امر باعث می شه که برد کمی داشته باشند ولی از کیفیت بالاتر یبرخوردار باشند. این نوع زاویه آنتن کاذب به شما نمی ده. شاید بارها دیده باشید که با 2 یا 3 تا از خانه های آنتن گوشی (برای TCI) به راحتی تماس برقرار میشه اما برای ایرانسل چنین نیست.
آنتن های ایرانسل با 0 درجه زاویه نصب می شوند و برد بسار بالائی دارند اما آنتن از نصف که کمتر بشه انگار اصلاً آنتن نداری.
و این یعنی آنتن کاذب.
چه جالب .
مرسی
آقا من يه ماهيه از ecare نمتونم صورتحساب بگيرم. چيكار بايد بكنم. ضمنا اين سرويس who called يا voice هيچكدوم عملا كار نميكنه.چرا؟
شما بهتر میدونید، ولی تجربه ای که من داشتم دقیقا عکس این مطلب بود. من تو سمنان با یک خط آنتن (ایرانسل) بدون مشکل تماس میگرفتم. اما زمانی که همراه اول (اون قدیما هنوز اسم نداشت) داشتم گاهی اوقات حتی با 3 تا آنتن هم نمیشد تماس گرفت. البته تو تهران با ایرانسل هم همین مشکل رو دارم.
آنتن دادنش کاذبه یا این که نه درست آنتن می ده؟
راستی شماها بهارستانی ها خبر ندارین کی این طرفا می خواد درست آنتن بده؟؟؟![]()
ظاهرا تا آخر تابستون....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)