تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 942 اولاول ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

من كنار كتابخانه فرزانگان هستم ! اونجا هم نميداد ! الان خط ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

8 می دونم که جای این پست اینجا نیست

واسه آقا شاهین 100 تا ایمیل زدم.ماشاالله هیچ کدوم رو جواب نمیده.اگه بخوام از خط ثابت به 140 زنگ بزنم باید چه شماره ای رو بگیرم؟
    سلام

می دونم از دستم شاکی هستی ولی باور کن توی 30 روزه گذشته من 15 روز مرخصی بودم.

الان هم بعد از 5 روز نشستم پشت سیستم.

از شما چه پنهان که همتون مثل داداش من هستید ولی 1 سال پیش با موتور شاخ به شاخ با سرعت حدود 60 تا روی خط وسط خوردم به یه موتوری دیگه که الان سمت راست صورتم پر از پلاتین است و اون طرف هم دستش یه کم ضرب خورد.

خلاصه اون یارو 5 ساعت توی بیمارستان بود و رفت خونه ولی من 42 روز توی بیمارستان بودم.

دست آخر هم افسر کروکی من رو مقصر شناخت.
    از همه بدتر رفته یه نامه از پزشک قانونی آورده که دستش شکسته و نقصه عضو شده.

27/6 هم دادگاه دارم و باید 7 ملیون دیه بدم. من هم که ندارم.

خلاصه بگم الان هر روز که به 27/6 نزدیک می شم اعصابم میریزه بهم.
    همه چی داره از دست میره.

ولی مشکل سیم کارتت رو برات حل می کنم.

ولی وجداناً از شما میل نگرفتم.
    Last edited by MTNIrancell; 01-09-2007 at 23:25.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا شاهین اگه نمیتونید پیگیری کنید من یه بسته ی بازگشت بگیرم تا سیم کارتم مسدود نشده!!!
    دمت گرم آقا شاهین خوب کار مارو راه انداختی!!!!!!!!!!!
    دوستان کسی از آقا شاهین خبری نداره یک ایمیلی حدود یک هفته ای بهش زدم ولی جوابی نمیده طفلک حتما خیلی براش کار و سفارش

رسیده خسته شده .
    از 577 تا 593 رو خواندم و از همه بیشتر شرمنده Dr.Dolfin شدم.
    من قبل از اینکه برم زندان یا سیم کارت تو رو راه می اندازم یا یه بسته بازگشت برات می خرم و می فرستم.

این کار مارو که شاهین جان آخرم درست نکرد. اپراتورای دیگه هم که اصلا بر نمیدارن و باید با خط ثابت 2 ساعت پشت خط بمونیم و آهنگ گوش بدیم و آخرشم جواب نمیدن و باید قطع کنی و یه هزینه دیگم میره تو پاچت!

حالا اینا به کنار! مارو این وسط سرویس کردن! آخرم هیچی! هی کپی پست کن و اینو پست کن و شاهین جان فرم دادن پر کن و آخرشم هیچی!!!

حالا یه سوال دیگه!... این 20 شهریور کلا طرح ها تموم میشه؟!
    به نظر شما طرح پاییزی هم وجود داره؟! ایرانسل بدون طرح به درد سطل آشغال میخوره!
    ولی با طرح گوگولیه!(: البته فقط اعتباریش!!!

شما مگه برای انجام ثبت نام میل نزده بودی؟

اگه همام هستی به خدا ثبت نامت انجام شده و اون صفحه هایی که برات Print Screen کردم و در جواب میل برات فرستادم مدرکی بود تا از تکمیل ثبت نامت آگاه بشی.

اون کپی شناسنامه رو هم نمی خواهد ارسال کنی. به هیچ درد نمی خوره مگر برای تغییر مالکیت.
    Last edited by MTNIrancell; 01-09-2007 at 23:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از امروز هر درخواستی دارید میل کنید تا انجام بدم.

فقط یه درخواست هست که نمی شه انجام بدم اون هم فعال کردن Who Called چون فقط از طریق تلفن گویا قابل انجامه.

یا علی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

برای تغییر آدرس به E-care وارد شدم و سپس به قسمت خدمات مشترکین رفتم ولی نتونستم آدرسم رو عوض کنم. روش خاصی داره؟ هر کی بلده کمک کنه

من که از ایرانسل راضیم چون اینجا ( تهران) هر جا میرم آنتن داره در ضمن قبض هام همه درسته اومده و کم و زیاد نبوده ...

چه خوش شانسه این M Like Mother
    آدرس و شمارت رو برام میل کن خودم برات درست می کنم.

کد پستی 10 رقمی یادت نره

با سلام خدمت عزيزان

ما هم طي 2 روز گذشته به يك سفر علمي-تحقيقي تفريحي به شمال غرب تا جلفا (لب مرز نخجوان) داشتيم. تو راه از شهراي كوچك و بزرگ زيادي گذشتيم كه تعريف بخش تفريحش خالي از لطف نيست اما ميخوام بخش علمي-تحقيقي اون رو براتون بگم.
    به هر شهر حتي خيلي كوچك هم ميرسيديم ايرانسل با آنتن فولش ازمون پذيرايي كرد، البته بعضي شهرها هم به كل GPRS نداشت (اين هم ربطي به بزرگي يا كوچكي شهر نداشت).

اما نكته قابل توجه و كاملا تعجب آور براي من اينه كه اگه تو راه به يك منطقه وسيع و بدون مانع ميرسيديم تقريباً از فاصله 17 كيلومتري تا نزديكترين شهرآنتن برام ميومد و جالب تر اينه كه همه اين شهرها بنا به اسناد فقط از 1 يا 2 BTS تغذيه ميكردند يعني در يك منطقه تقريباً بدون مانع هر BTS حدود 16 17 كيلومتر اطراف رو پوشش ميداد.

اما اگه جايي ميرسيديم كه داراي پستي و بلندي و مانع ميشد حداقل از فاصله 12 13كيلومتري 100% آثاري از آنتن مشاهده ميشد، اين در حالي بود كه تو همون جاده ها هر 7 8 كيلومتر يك آنتن TCI ديده ميشد.
    نشون ميده كه BTSهاي ايرانسل از قدرت بالايي برخوردارند.

سرتون رو درد نيارم ولي من به اين نتيجه اطمينان بخش رسيدم كه آينده ايرانسل كاملاً روشنه، كمترين هزينه بيشترين امكانات، البته اگه سريعتر ادامه بده و پنچر نكنه تو راه.

در مورد انتن این رو مد نظر بگیرید آنتن های TCI با زاویه 10 درجه نصب شده اند و این امر باعث می شه که برد کمی داشته باشند ولی از کیفیت بالاتر یبرخوردار باشند. این نوع زاویه آنتن کاذب به شما نمی ده. شاید بارها دیده باشید که با 2 یا 3 تا از خانه های آنتن گوشی (برای TCI) به راحتی تماس برقرار میشه اما برای ایرانسل چنین نیست.

آنتن های ایرانسل با 0 درجه زاویه نصب می شوند و برد بسار بالائی دارند اما آنتن از نصف که کمتر بشه انگار اصلاً آنتن نداری.

و این یعنی آنتن کاذب.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مورد انتن این رو مد نظر بگیرید آنتن های TCI با زاویه 10 درجه نصب شده اند و این امر باعث می شه که برد کمی داشته باشند ولی از کیفیت بالاتر یبرخوردار باشند. این نوع زاویه آنتن کاذب به شما نمی ده. شاید بارها دیده باشید که با 2 یا 3 تا از خانه های آنتن گوشی (برای TCI) به راحتی تماس برقرار میشه اما برای ایرانسل چنین نیست.

آنتن های ایرانسل با 0 درجه زاویه نصب می شوند و برد بسار بالائی دارند اما آنتن از نصف که کمتر بشه انگار اصلاً آنتن نداری.

و این یعنی آنتن کاذب.
    چه جالب .
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

آقا من يه ماهيه از ecare نمتونم صورتحساب بگيرم. چيكار بايد بكنم. ضمنا اين سرويس who called يا voice هيچكدوم عملا كار نميكنه.چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

10

و این یعنی آنتن کاذب.

شما بهتر میدونید، ولی تجربه ای که من داشتم دقیقا عکس این مطلب بود. من تو سمنان با یک خط آنتن (ایرانسل) بدون مشکل تماس میگرفتم. اما زمانی که همراه اول (اون قدیما هنوز اسم نداشت) داشتم گاهی اوقات حتی با 3 تا آنتن هم نمیشد تماس گرفت. البته تو تهران با ایرانسل هم همین مشکل رو دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

9

من كنار كتابخانه فرزانگان هستم ! اونجا هم نميداد ! الان خط ميده
    آنتن دادنش کاذبه یا این که نه درست آنتن می ده؟

راستی شماها بهارستانی ها خبر ندارین کی این طرفا می خواد درست آنتن بده؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ظاهرا تا آخر تابستون....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •