یه چیز دیگه بنظر من لازم نیست دگر بگیرید براش و sang&yasha بهتر نتیجه میده دوست من شما بیاید 1v1 هر 2 ژنو میاریم
یه چیز دیگه بنظر من لازم نیست دگر بگیرید براش و sang&yasha بهتر نتیجه میده دوست من شما بیاید 1v1 هر 2 ژنو میاریم
اراز جون خواستی بازی کنی ما رو بیخبر نذار بعد بازی میخوام یه ریپلی یه طرفه بذارم![]()
geo control unit با tab انجام میشه .... desolator هم به دردش نمیخوره .. lvl 3 ش هم قبل atack speed ش به دردش نمیخوره که میره واسه item build های بالا و lvlup بالاش
ضمنا mym حدودا 6 ماه میشه که disband شده .... الان عضوهای یه تیم تشکیل دادن به اسم Kingdom با نماد [k] نشونش میدم ....
:x
ما بیشتر ...
معمولا itembuild و lvlbuild هایی که من میگم مربوط به garena و iran dota room نمیشه ... تو iran dota room حتی تو با geo اگه daggon هم ببندی جواب میگیری ...
بازی 1v1 نیست ... مسعله geo اینه که چطوری بتونی توی درگری 5v5 و gank و roming کیل بگیره و item بیاره بالا ...
توی درگیری هم به جز با blink نمیتونی به حریف برسی (این حرفم در مورد بعضی pick های بخصوص cw مربوط میشه که نرسیته به hero ها one shot میشی ...)
هر شب از 10 تا 1 بازی میکنم ... ولی جدیدا زیاد اعصاب بازی ندارم ... چشم با خبر میذارمت...احتمالا امشب خودم host شم یه pro game بسازم...
فعلا
Last edited by The 69 eyes; 05-07-2009 at 19:35.
آقایون اینقدر ادعا نکنید !
یک قرار بزارید تو GG بازی کنیم ببنیم هر کدومتون چند مرده حلاجید !!
پس ادعا ممنوع ! :![]()
پنج شنبه شب همه ساعت 9 ان شید رووم 4 ایران
اینم اون ژئویی که قولشو دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بازیشو قبول دارم نه item build ش رو... بعلاوه اینکه هیچ player قوی و known ی توی بازی نیست بعلاوه اینکه 20 مین free farm بوده و Player های جلوش اونقدر گاون که با hero هایی مثل trax و invoker میخوان بیان gankش کننن ... این دو تا hero واسه meepo میتونه double kill باشه...نه مرگ. رو 8x دیدم... من اگه یه بار جسارت کردم replay گذاشتم که خودم توش بودم دلیل این بود که 2 تا Player از تیم 5 اونموقع دنیا یعنی DMZ و 5 تا player known توی HLR1 توش بودن... و هر کسی کار درستو با hero ش توی بازی جلوی player های pro کرد ... خواهش میکنم دفعه بعد replay ی که up میکنید یا player known توش باشه یا اینکه cw درست حسابی (تاکید میکنم درست حسابی) باشه..اگر نه هم از سایت های gosugamers یا replays.net لینک بدید...
ممنون
فعلا
Last edited by The 69 eyes; 08-07-2009 at 12:46.
ضمنا امروز 4 شنبه هست ..... همتون اگه بیاید همون iran 4 خودم host میشم....
اقا من پتچ 1.22 دارم ميخوام تبديلش كنم به 1.21 B بايد چه كار كنم ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)