تعلیق در ساخت فیلم متالگیرسالید

چند وقت پیش صحبتهایی مبنی بر کارگردان احتمالی فیلم متالگیرسالید و نقش هیدئو کوجیما در این پروژه به گوش میرسید. اما درحال حاضر مهمترین خبر درمورد توقف ساخت این فیلم است. طبق صحبتهای تهیهکننده این فیلم آقای "مایک دیلوکا" با سایت خبری Collider به نظر میرسد این پروژه تا زمان نامشخصی به حالت تعلیق درآمده است.
از آقای دیلوکا درمورد پیشرفت این پروژه سوالی پرسیده شد و ایشان پاسخ دادند: " فکر نمیکنم پیشرفتی در این پروژه حاصل شود، چرا که احساس میکنم هماهنگیهای لازم بین طرفین قرارداد برای ساخت فیلم ایجاد نشده. من درک میکنم چون بسیاری از مشکلات در توافق، مربوط به بزرگبودن نام این بازی و محبوبیت آن بین طرفدارانش است و کمپانی سازنده بازی در این مورد بسیار حساس است. اگر ساخت این فیلم باموفقیت همراه شود، احتمالاً فروش بازی با مشکل روبهرو خواهد شد و این دو مقوله جدا از یکدیگر هستند. ممکن است بزرگبودن نام بازی به فیلم کمک کند، اما مطمئن نیستم که فیلم چنین کاری را برای بازی انجام دهد."
با بسیاری از فیلم بازیهای در حال ساخت، به نظر میرسید ساخت فیلم متالگیر امری بدیهی باشد. با این حال همانطور که آقای دیلوکا توضیح داد، همه چیز به این سادگی نیست.
آقای دیلوکا این چنین ادامه میدهد: " کمپانیهای سازنده بازیهای ویدئویی بسیار محافظهکار هستند و استودیویهای ساخت فیلم برای ساخت یک محصول موفق و ارایه آن به بازار جهانی، به آزادی عمل بیشتری نیاز دارند. در بعضی اوقات هماهنگ کردن این دو کار بسیار سختی است. به وجود آمدن چنین مانعی در پروژه فیلم متالگیر، به این خاطر نیست که طرفین با یکدیگر همکاری نمیکنند. تنها مشکل هماهنگی در موارد مورد بحث است و این هماهنگی کاری غیرممکن به نظر میرسد."
شاید اظهارات آقای دیلوکا لزوماً به لغو کامل پروژه فیلم متالگیر گواهی ندهد. با این حال به نظر میرسد خیلی نباید منتظر خبرهای جدیدی در اینباره باشیم. با کیفیتی که از فیلم بازیهای ساختهشده سراغ داریم، شاید خیلی بد نباشد که این پروژه به حالت تعلیق درآمده است.

به نقل از 1UP
منبع ترجمه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید