من 16 مگ 240 گیگ گرفتم . نه نوسان نداره . پینگشم از صبح تا شب یکیه . فقط مشکل نویز قشنگ احساس میشه ...تو پارس هم داشتم ولی اینجا یخورده بیشتر مشخصه .... پینگ در دیدبان با لوکزامبورگ 140 تقریبا در پارس دقیق 105.
در کل راضیم .
من 16 مگ 240 گیگ گرفتم . نه نوسان نداره . پینگشم از صبح تا شب یکیه . فقط مشکل نویز قشنگ احساس میشه ...تو پارس هم داشتم ولی اینجا یخورده بیشتر مشخصه .... پینگ در دیدبان با لوکزامبورگ 140 تقریبا در پارس دقیق 105.
در کل راضیم .
سلام، دوستان خط من رو روی 6 مگ بستن برا همین تعرفه های بالای 4 مگ تو پنل من نمایش داده نمیشه، کسی هست این مشکل رو داشته باشه و تونسته باشه قانعشون کنه که تعرفه ها رو کامل نشون بده تو پنل ؟
تعرفه بالای 4 مگ به چه دردت میخوره همون 3 مگ هم بگیری هر چقدر خطط بکشه بهت سرعتو میده.
کیفیت خطط چطوره اگه میکشه زنگ بزن بگو بیارن بالا...
از دستاوردهای انقلاب اینترنت غیر حجمی در ایران
دست از سر کچل ما بردار آقای وزیر نت رسما شده داخلی همین یکی رو کم داشتیم
![]()
منم همین مشکلو داشتم و میخواستم به خاطر حجم سرعت های بالاتر رو بگیرم اما هرچی با پشتیبانی صحبت کردم گفتن دست سیستمه و نمیشه
منم فرداش رفتم و تخلیه کردم!
سلام. دوستان شما این چند روزه اختلال نداشتید؟ تو استریم ویدیو در سایت ها و همچنین در اینستاگرام برای دیدن ویدیو دو سه روزه اختلال دارم.
دوستان یه مشکل خوب دارم
شایدم مشکل بدی باشه
من کلن از پارس انلاین 195 گیگ ترافیک خریدم ولی الان قطع نشده و بیست و خورده ای گیگ نشون میده
ولی اونجا قرمز نوشته آدم شک میکنه
حتی تو اینستاگرام از ادمین پرسیدم گفت بیست و خورده ای ترافیک داری
الان میترسم فردا که بخوام تخلیه کنم .بگن اول بیا پول این ترافیکیو که مصرف کردی رو بده بعدا میتونی بری
به نظرتون باقی ترافیکو مصرف کنم یا همین حالا اقدام به تخلیه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش حیفه ۲۱ گیگ تمامش کن بعد درخواست تخلیه بده
بالاخره خط تخلیه شد
مجبور شدم حظوری برم ولی مخابرات 1روزه تخلیه کرد
بعضی ها چقدر علاقه دارند تندتند ispتغییربدن همشون یکی هست همین پارس هستیم حوصله عوض کردنم ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)