از ساعت 7 6 سبگنال نسل 3 ضعیف شد الان همش رو نسل دو مییره
از ساعت 7 6 سبگنال نسل 3 ضعیف شد الان همش رو نسل دو مییره
الان مشکل ما اینه که بشینیم غلط املایی همدیگه رو بگیریم؟ یا برررسی کنیم میلیارد بیشتره یا ترلیون ؟
ما اومدم در مکانی دور هم در مورد سرویس ها بحث کنیم. حالا اگر کسی اطلاعاتش غلط هست. اوکی. کسی اگر میدونه درستش چی هست بیاد اطلاعات درست رو بده.
من گفتم. انجمن و کاربران خوشحال میشن که کسی کمک کنه
ولی اینکه بیاید غلط املایی بگیرید به هیچکس کمکی نمیکنید.
حالا هی زیر کلمات خط بکشید درستش رو بگید ؛ وضعیت 3G ایرانسل بهتر نمیشه !
فکر کنم یو سیم از آذر ماه عرضه میشه
این آقا یکجا فرموده تهران 28% پوشش داره یکجا فرموده 30% پوشش داره. در چند جا هم فرموده 50% پوشش داره. اگه این غلط املایی هستش، پس من هم ميگم 100%
لطف کنید اگر درست نبود بدانید که غلط املایی هستش.
اینجا تاپیک عمومی است، غلط املایی باید هر چه سریعتر تصحیح بشه.
Last edited by rznrz06; 09-11-2014 at 01:01.
دادن اطلاعات غلط با غلط املایی فرق میکنه هر اطلاعاتی باید یک منبع موثق داشته باشه و همچنین امار پایه واساس درستی داشته باشه وگر نه باعث گمراهی دیگران میشه حالا من اینجا بگم که نسل 5 از فردا فعال میشه باید دیگران حق داشته باشن که منبع خبر منو بدونن به نظر من که باید خود مدیران با چنین افرادی برخورد کنن نه جانبداری
تهران
شهرک گلستان
نزدیک به دو ماهه این LTE رو که مثل شوید سبز شده رو میبینم و غبطه میخورم.ولی فکر کنم گلی به سر کسی نزنه.
![]()
دیشب
محتوای مخفی: 3G
الان مشکل ما مدل موی جونای ماست؟
ولی خارج از شوخی بهطرف که پول نمیدن اومده اینجا داره سوالهاتونو جواب میده درست نیست گیر بدید ...![]()
سرعت دانلود این سرویس حدودا بصورت میانگین در بازه شبانه چقدر هست؟ بالای 100 کیلوبایت هست حدودا؟ و چقدر به انتن مربوط میشه سرعت؟
سرعت مستقیماً بستگی به منطقه شما داره و پیشنهاد میدم یه بسته 1روزه بخرید در ساعات مد نظر تست سرعت بگیرید با speed test این بهترین راهه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)