تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 720 اولاول ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض راهنمایی و کمک

سلام دوستان
    لطفا کمکم کنید
    من دو سال قبل یک تلویزیون v20سایز 42 خریدم دو ماه قبل متاسفانه یک ضربه به صفحه آن برخورد کرد و یک ترک کوچک برداشت ظرف دو هفته چن خط مشکی بر روی صفحه ظاهر شد و الان هم روشن نمی شه
    نمایندگی شهرستان گفت صفحه سوخته و باید تعویض شود اما صفحه تصویر پلاسما نیست
    لطفا راهنمایی کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

سلام ..

دوستان کسی قیمت تی وی های 2012 پاناسونیک پلاسما و ال ای دی ها رو نداره ؟!!

st50 . wt50

40 تا 50 اینجشون . نمایندگی و بانه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

LED من ET5 رو 3.100 از تهران بی گارانتی قیمت گرفتم . خودمم مد نظرمه که بگیرم ولی از بی گارانتی بودن میترسم . گارانتی دارش 4 به بالا هست
    متاسفانه مدل های زیبا dt50 و wt50 ندیدم جایی
    Last edited by Actros; 20-02-2013 at 23:30.

4. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من دیگه الان hdtv خریدن کار اشتباهیه چون تجربه دارم میگم من چند سال پیش که تازه پلاسما اومد ولی هنوز گرون بود به قیمت اون زمان رفتم 1.5 میلیون یه crt پانا خریدم اون روز بین crt ها عالی بود ولی بعد با ارزون شدن پلاسما خیلی دلم سوخت نه میتونستم از سر 1.5 پولی که دادم بگذرم و نه میتونستم برم دوباره پلاسما بخرم الان هم مسلما سال اینده تلویزیون های 4k با سایز کوچکتر و قیمت مناسب تر میاد

6. 2 کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

به نظر من دیگه الان hdtv خریدن کار اشتباهیه چون تجربه دارم میگم من چند سال پیش که تازه پلاسما اومد ولی هنوز گرون بود به قیمت اون زمان رفتم 1.5 میلیون یه crt پانا خریدم اون روز بین crt ها عالی بود ولی بعد با ارزون شدن پلاسما خیلی دلم سوخت نه میتونستم از سر 1.5 پولی که دادم بگذرم و نه میتونستم برم دوباره پلاسما بخرم الان هم مسلما سال اینده تلویزیون های 4k با سایز کوچکتر و قیمت مناسب تر میاد
    نه به این زودی تلویزیون های 4k قیمت پایین گیر نمیاد.اگر بخواد سال دیگه تلویزیون های 4k سایز کوچیک تو بازار به فروش برسه مطمئنا به دلیل تکنولوژی برتر بالاترین قیمتها رو خواهد داشت.به نظر من هزینه برای تلویزیون های 4k در حال حاضر به کل اشتباه هست چون سورسش اصلا در دسترس نیست ولی قضیه OLED فرق می کنه.OLED تکنولوژی هستش که ارزش هزینه داره.مطمئنا تا زمان عرضه Oled به بازار نکنولوژی 4k هم همه گیرتر شده و تلویزیون های Oled با تکتولوژی 4k روانه بازار میشن.تا اون موقع هم سورس مناسب 4k بیشتر شده.

8. 10 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نباید منتظر تلویزیونهای 4kبا سایز کوچکتر بود چون همونطور که جناب رایان هم گفتند 4k مثل oledتکنولوژی متفاوتی نیست بلکه صرفا یک افزایش رزلوشنه و برای اینکه تفاوتش با 1080pمشخص باشه حداقل سایزش 84 به بالاست حتی oled هم وقتی وارد بازار بشه تا مدتها قیمت فضایی خواهد داشت که در مورد کشور عزیز واسلامی مون ایران وقتی ما یه hdtv 1300 دلاری پاناسونیک رو باید بخریم 6 میلیون دیگه حساب کنید یهolled 10000 دلاری چقدر میشه!

10. 6 کاربر از farhadoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

پاناسونیک ZT60 در برابر پایونیر کورو - آیا این ظهور یک پادشاه جدید است؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترجمه مقاله ی آقای راسموس لارسن.

پاناسونیک
    ZT60 یک تلویزیون معمولی نیست، جاه طلبانه ترین تلویزیون کمپانی پاناسونیک تا به حال است؛ یعنی نسخه ای که با تعداد محدود و با دست مونتاژ میشود، و بهمراه یک امضاء از طراح آن ارائه میشود. این اولین تلویزیون پاناسونیک است که با پنل Studio Master در حالتی که در کارخانه کالیبره شده ارائه میشود.
    اما آیا میتواند این معنی را بدهد که پاناسونیک بالاخره تلویزیون قدیمی پایونیر کورو را بعنوان مرجع مغلوب کند؟

پاناسونیک در نمایشگاه شهر نیس احساس اعتماد به نفس میکند؛ حتی آنقدر زیاد که مقایسه ای بصورت پهلو به پهلو بین پایونیر کورو، و
    ZT60 بعنوان آخرین تلویزیون امسالشان و VT50 بعنوان برترین مدل پارسالشان ترتیب داده بودند. اما لطفا از تصاویر زیر برداشت زیادی نکنید، چون عکسبرداری در محیط کم نور اتاق ارائه با وجود اینکه تجهزیات زیادی با خودمان نداشتیم واقعا مشکل بود.

پاناسونیک
    ZT60 (راست) ،پایونیر کورو (چپ)

ما مدتی اونجا ایستاده بودیم و فقط تماشا می کردیم، حتی وقتی بقیه رفتند باز هم ما ایستادیم و فقط و فقط تماشا کردیم.

حالا اون چیزیو که تو این مدت تو اتاق تاریک مقایسه دیدمیو براتون بیان میکنم.

1. پاناسونیک ZT60 با پایونیر کورو در بازتولید عمق مشکی همسان بودند.
    2. بازتولید حرکات سریع در ZT60 بهتر بود و ما بطور ویژه ای متوجه شدیم که چگونه ZT60 فسفر عقبه ی کمتری در دموی حرکت پانوراما به نمایش میگذارد.
    3. پاناسونیک ZT60 کمی در مناطق تاریک جزئیات بیشتر داشت( اما پایونیر کورو کالیبره نشده بود)
    4. رنگها در ZT60 کمی اشباع تر بودند، ولی ما در اون حال هیچ تجربه قبلی از مواد استفاده شده در ساخت تصاویر نمایشی اونها نداشتیم، بنابراین نمیدانستیم که آیا لزوما این چیز خوبی است یا خیر.
    5. با مشاهده از فاصله نزدیک متوجه شدیم هنوز هر دو تلویزیون از مقدار بسیار زیاد نویز پیکسلی رنج میبردند.

از راست به چپ، پاناسونیک
    VT50 ، پاناسونیک ZT60، پایونیر کورو

همه اینها به ما اینطور نشان داد که پایونیر کورو در روی صفحه نمایش دارای رنگهای پژمرده تری است و اینکه نگاه پاناسونیک خیلی باز است و آنها اصولا نگاهی آینده نگر دارند.
    تلویزیون پایونیر کورو که برای مقایسه استفاده شده بود، پس از هفته ها جست و جو توسط پاناسونیک از یک کاربر مشتاق خریداری شده بود و احتمالا پیش از آن به مدت زیادی استفاده شده بود.

پاناسونیک مشکلی با تنظیمات نداشت، حقیقتی که ما پس از دیدن منو به آن واقف شدیم.
    پاناسونیک ZT60 بر اساس آنچه که ما دیدم بسیار بسیار امیدوار کننده ، اما آیا میتواند پایونیر کورو را سرنگون کند؟
    آیا میتوانیم یک پادشاه جدید داشته باشیم؟ این قطعا یک احتمال است و ما نیازمند زمانی بیشتر برای رسیدن به یک نتیجه گیری دقیق هستیم.

کپی تنها با ذکر نام فروم p30world و نام کاربری من مجاز است.

Last edited by parham511; 23-02-2013 at 03:00.

12. 11 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه راهنمایی به من میکنین؟؟؟
    برا جهیزیه میخوام یه 42ST30 بخرم
    1- با توجه به این مشکلایی که مطرح کردین بخرم یا نه؟ الان قیمتش 3.600 شده
    2- اگه چیز دیگه ای از نظر کیفیت سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
    3- اگه یه استابلایزر فاراتل بخرم چطوره؟ مشکل حل میشه ؟

14. این کاربر از A_Gh772 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوامشو از دوستایی که دارن باید بپرسید.
    اگه میخواین پلاسما پانا هم بخرین صرف با 42VT30 هست که 150 تومن از 42ST30 گرونتره،

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما مگه دینی به پانا دارید که میخواید برای جهیزیه st30 اون هم 42 بگیرید درسته پاناسونیک در زمینه پلاسما پیشرفت کرده ولی نقطه موفقیتش به مدلهای جدید به بعدش میتونه باشه مدل st30 یک مدل معمولی با مشکلات تصویری هست که اگر گرانیه دلار رو حساب کنیم پول حروم کردنه شما با پول این تلویزیون میتونید بهترین تلویزیون 46 اینچ رو تهیه کنید من خودم مدل 50 اینچ این مدل رو پارسال گرفتم 2/350 از نمایندگی بانیان و فقط 10 روز مهمون خونه من بود به قدری رفرش ریت این tv بالا بود که همه مهمونای من متوجه اون میشدن .شدت نور کم اون در طول روشنایی روز منو مجبور کرد پرده اطاق رو تعویض کنم. از همه اینها که بکذریم وقتی به این سایت مراجعه کردم متوجه شدم بعضی از امکانات از نسخه اسیایی اون حذف شده و طوماری هم نوشته شده به نشانه اعتراض به این کار پانا سونیک به وسیله دارندگان این نوع tv.
    iهمون طور که عرض کردم این تلویزیون 10 روز خونه من بود و با قیمت 2/150 فروخته شد و درسته الان قیمتش بیش از دو برابر شده ولی تنها چیزیه که برای فروختنش ناراحت نیستم مدل 42 اینچ اگر الان به قیمت 1/500 بود ارزش داشت.
    به شما اگر علاقه به این نوع تلویزیونها دارید اخرین مدل پلاسمای سام رو پیشنهاد میکنم که 2 مدل اخر 51 اینچ اون الان بین 4/150 تا 4/400 قیمت داره. باز عرض میکنم اگر به من باشه تا وقتی دلار وضعیتش اینطور هست هرگز پولمو خرج خرید پلاسما نمیکنم.

بالا بحثی در مورد تلویزیونهای 4k شده.علت ساخته شدن این نوع تلویزونها امکان استفاده از تکنیک 3d به کار رفته در تلویزیونهای ال جی هست شما در پنل های ال جی برای نمایش سه بعدی برای هر چشم به خاطر محدود بودن رزولوشن سیستم از از کل 1080p تصویر به صورت یک خط در میان دو تصویر 720p ایجاد میکنه و برای هر چشم ارسال میکنه که در صورت مشاهده با پنلهای بالای 55 اینچ میشه رنگ پریدگی و کم شدن کیفیت رو دید 4k رسالتش از اومدن به بازار اینه که مشکل کمبود رزولوشن رو در پنلهای بزرگ حل کنه و با دو برابر کردن رزولوشن بتونه دو تصویر 1080p برای هر چشم بسازه و تصویر سه بعدیه کاملی با استفاده از سیستم و عینکهای پسیو عرضه کنه
    و به مشکلاتی که سیستم و عینکهای اکتیو به بار اوردن پایان بده. اینها رو عرض کردم تا بدونید تلویزیونهای موجود ال جی مقرون به صرفه ترین و بهترین تلویزیونهای بازار هستند. باز انتخاب با خود شماست
    امیدوارم متعصبین عزیز به خاطر انتقادی که به پاناسونیک داشتم و تجربه شخصیم منو سرزنش نکنند
    ممنون
    Last edited by wsxwsxw; 24-02-2013 at 03:00.

17. 2 کاربر از wsxwsxw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •