ورساچ کریستال نویر زنونه و جان ریچموند مردونه
ورساچ کریستال نویر زنونه و جان ریچموند مردونه
فکر کنم دو تاشون رو دیدم
مگه اونجا نیست؟
آخه براتون صرف میکنه؟
راستی گوچی بای گوچی پیور هوم (اسپرت نه) چطوره میگن بوی خوبی داره من تست نکردم
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
اصلا انگار نسل این کوچیکا اینجا گم شده حالا من تا اخر هفته بازم میرم میگردم اگه ندیدم مزاحمت میشم فرید جان البته اگه اشکالی نداره؟
بوی تقریبا خنک و تلخ داره و کلاسیک هستد. به نظر من ارزش خرید نداره چون تست که کردم از موندگاریش راضی نبودم و همچنین بوش با قیمتش نمیخوند
به نظر من کسی که تو این مایه ها میپسنده بره یه پلو سبز مدرن یا معمولی یا رودستار کارتیر بگیره بهتره
میگن روداستر بوی نعنا میده ؟ پولو سبز مدرن رو تست کردم اما یادم نمیاد چجوری بود
کی گفته رودستار بوی نعناع میدهمگه اینکه نعناع شهر بالا با نعنعاع شهر پایین فرق داشته باشه
رودستار بویی تلخ-کمی میوه ایی و مرکباتی و بسیار گس هست.کمی هم میشه خنک تصورش کرد. واقعا بوی گس ی که داره جالب توجه هست و بیشتر تلخ هست. البته شاید تا حدودی هم بشه کمی (خیلی کم)نعاع رو توش حس کرد. موندگاریش هم خیلی خیلی خوبه. البته کلاسیک هست. من داشتم یادش بخیر
پولو مدرن هم انگار داری بوی یک برگ بسیار سبز و تر و تازه رو استشمام میکنی
کنزولئوپار - هالووین - آیس فرش دیویدف -اوشنا بلو از جورجیومونتی(کاملا مشابه لایت بلو با موندگاری بالا و پخش بوی خوب)
سلام به همه من یه جایی استخدام شدم از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر
دوستان برای محیط کاری چه عطری پیشنهاد می کنند که سر بقیه هم درد نگیره خیلی هم گران نباشه![]()
به سلامتی
باید ادکلنی بگیرید که مصرف روزانه باشه و متناسب با فصل
پولو بلو
بیگ پانی شماره 1
دیزل اونلی د برایو
باربری د بت
بی ال وی پور هوم
اینا مناسب برای چنین موقعیتی هستند چون هم با طراوت هستند و هم موندگاری قابل قبولی برای 9 ساعت کار دارند
فرید جان اون ی ال وی رو تست کردی من فقط از درش بو گردم خیلی خوشم نیومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)