تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 4105 اولاول ... 9349354358358959059159259359459559659760364369310931593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

............

odise2004
    چند تا پیشنهاد از سر تجربه................
    مرسی دوست عزیز.
    شما بچه کجا بودی که اینقدر از سرما مینالی؟
    شما که عجبشیر بودی اسم بناب رو شنیدی؟
    من بچه بنابم!
    راستی،منم اینو شنیدم که میگن اونایی که تیراندازیشون خوب باشه میفرستن مرز!!!راسته؟

2. این کاربر از odise2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما در دوره آموزشی از 100 یه نمره ای دریافت میکنید ، 70 نمره شامل رزم انفرادی ، امتحانات عقیدتی و تیر اندازی و ... هست ، 30 نمره هم نمره فرماندهی هست که فرمانده یگانتون بهتون میده
    این 30 نمره شدیدا تاثیر گذار خواهد بود ، این رو به عینه در آموزشی دیدم ، بچه هایی که از 30 خود 30 نمره رو گرفتن بهترین جاها تو شهر های خودشون افتادن
    شایدم اینجور باشه.
    ولی این کادری میگفت که ما نمراتمون بهترین بوده و حتی چند نفر دیگشون رو این حرفو زدن(نمره هاشونو دیده بودن) و گفتن با توجه به نیازو حساس بودن تیپ بندر(مزخرفترین جای دنیا)اعزام شدن اونجا.
    این روزا همه چیزو پارتی مشخص میکنه.
    یارو تو آموزشی بود همش بازداشت بود.بعدش افتاد انزلی و فرمانده حرصش درامده بود.بعد یه پسره ناز و گل افتاد چابهار.پیدا کنید پرتقال فروش را.
    همه تقسیمات دست مرکزه.من هنوز مدرک دقیقی ندیدم تا بتونم حرف شما رو باور کنم.مدرک موثقم هم همین کادری ها هستن فعلا.
    در ضمن ان زمانی که دیپلم بودم بنده تیراندازی رو گند زدم.افتادم بهترین جای نیرو دریایی(تهران).شک نکن اینا همش کشکه.

4. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

اگر منظورت شهید خضرایی هست که به هتل بودن معروفه.
    نمی دونم اسمش چیه فقط امروز داداشم زنگ زد گفت اونجا افتاده . مدرکشم لیسانسه میشه اگه چیزی می دونید در موردش بگید؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نمی دونم اسمش چیه فقط امروز داداشم زنگ زد گفت اونجا افتاده . مدرکشم لیسانسه میشه اگه چیزی می دونید در موردش بگید؟
    راستش من اونجا نبودم و نمیتونم نظر بدم.فقط از شنیده های دوستان بوده که میگفتن هتلی است بنام خضرایی.
    شرمنده بیشتر از این نمیدونم.

7. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما در دوره آموزشی از 100 یه نمره ای دریافت میکنید ، 70 نمره شامل رزم انفرادی ، امتحانات عقیدتی و تیر اندازی و ... هست ، 30 نمره هم نمره فرماندهی هست که فرمانده یگانتون بهتون میده
    این 30 نمره شدیدا تاثیر گذار خواهد بود ، این رو به عینه در آموزشی دیدم ، بچه هایی که از 30 خود 30 نمره رو گرفتن بهترین جاها تو شهر های خودشون افتادن

pamiجان ، عمل تقسیم سرباز توسط نرم افزاری خاص انجام میشود و نمره امتحان،در آن تاثیری ندارد.

اگر اینگونه که شما میگویی باشد ،تا بحال پارتی بازی در حد بسیار بالایی در جریان بود ، همه با فرمانده دوست میشدند تا 30 نمره فرماندهی را دریافت کنند اما اینگونه نیست و تقسیم با معیارهای خاصی در نرم افزار انجام میشود.
    پارتی بازی تنها و تنها بعد از تقسیم توسط نرم افزار امکان پذیر است و نوع آن بستگی به درجه و نفوذ درخواست کننده دارد.
    ارتش/سپاه/نیروی انتظامی هر کدام واحد مجزایی به نام تامین نیرو دارند که تمامی تقسیمها توسط این واحد صورت میگیرد.
    فکرش را بکن اگر این واحد تامین بخواهد نمره های سربازان را از سراسر کشور،دریافت کند چه صحرای محشری میشود .
    تا جایی که من اطلاع دارم :
    واحد تقسیم(سپاه/ارتش/نیروی انتظامی) به هیچ وجه از نمره ها اطلاع نداره و واقعا هم با این تعداد سرباز فرصت نمیکنه ، نمره ها را دریافت کنه ،تجزیه و تحلیل و رتبه بندی و تقسیم !!!
    یعنی من که آموزشی 02 تهران بودم در پایان دوره حدود 600 یا 800 نفر سرباز در حال ترخیص از آموزشی هستند،این فقط یک پادگان در کل کشور هست،اگر بخواهید تمام پادگانها را محاسبه کنید،واقعا دریافت نمره امتحان و تقسیم و ... چیزی بدتر از کنکور سراسری میشود.

9. 4 کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پارتی بازی و رابطه که جای خود داره ، و مسلما به سیستم گزینش در یگان ها ارجح تر هست !
    در رابطه با نرم افزار و روشی که سربازها رو تقسیم میکنن اطلاعی ندارم ولی چیزی که در آموزشی دیدم رو گفتم
    بچه هایی که نمره 30 از فرمانده گرفته بودن ( علی الخصوص منشی ها و کسانی که مسئولیت داشتن ) جاهایی خوبی افتادن

در ضمن ، دوستانی که نیرو زمینی هستن ، بهترین جا برای خدمت در نیرو زمینی بنیاد تعاون هست ، اگه اومدن برای پذیرش هرجور شده خودتون رو جا کنین اونجا
    با لباس شخصی میرید و میاید ، نگهبانی ندارید و خیلی مزایای دیگه !
    دوست من افتاد توی یکی از کافی نت های وابسته به ارتش تو خیابون میرداماد ! خلاصه هتلی درست کرده برا خودش !

11. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

........در ضمن ، دوستانی که نیرو زمینی هستن ، بهترین جا برای خدمت در نیرو زمینی بنیاد تعاون هست ، اگه اومدن برای پذیرش هرجور شده خودتون رو جا کنین .... !
    این بنیاد تعاون کجاها هست؟فکر کنم مراکز استانها باشه؟آره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

9

سلام

من اموزشي شهيد هاشمي نژاد نيشابور افتادم. چه جورياس؟ چه وسايلي رو بايد ببرم؟

سلام داداش.
    منم افتادم شهید هاشمی نژاد از یکی از دوستان شنیدم بهترین پادگان کشور شده
    شما از کجایید؟؟

14. این کاربر از mojtaba6682 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شنیدم که میگن اونایی که تیراندازیشون خوب باشه میفرستن مرز!!!راسته؟
    حالا بفرستن مرز، ترس نداره (البته می دونم شما وقتی از آموزشی بد نمی گی ایشااله بدشم واست راحته)
    تازه چون طرف غربی احتمال کم تری داره بیای مرزای شرقی؛ چون این جا ها یه مقدار وا ویلا! تره (تایباد و اون ورا)

به قول اون دوستمون همه سالم می یان بیرون... فقط سخت بگیرین خودتون اذیت می شین

سلام داداش.
    منم افتادم شهید هاشمی نژاد از یکی از دوستان شنیدم بهترین پادگان کشور شده
    شما از کجایید؟؟
    باغرود نیشابور افتادی داداش؛ واسه برادران سپاهی یه دیگه، خوب جایی یه؛ فقط این فصل هوا سوزناکه شدید (به یاد ما برادران مشهدی هم باش؛ برادر )
    Last edited by aminjigar; 03-12-2011 at 20:11.

16. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

2تا سوال:1- توی برگه سفیدی که برای من اومده نوشته موهامونو باید با 4 بزنیم،حالا حتما باید با 4 بزنیم یا اینا همش چرته؟؟؟من خودم تصمیم گرفته بودم با 10 بزنم.
    2- اما دومین سوال که خیلی کنجکاوم بدونم اینه که این نمره هایی که آخر آموزشی بهمون میدن و به قول بعضی دوستان توی تقسیمات بعد آموزشی تاثیر داره،برای ما که امریه داریم ومکان بعد از آموزشیمون مشخص هست تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا از ما این امتحانو میگیرن؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •