تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 1746 اولاول ... 9349354358358959059159259359459559659760364369310931593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 17454

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا چقدر لیور زیاد شده.رقابت هم خیلی نزدیک شده.دوتا بازی رو4 به 5 تا نزدیکی برد رفتیم ولی لامصب ها با قدرت ترول کردن بردنمونکاشکی میشد یه بلایی بدتر از ریپورت سر اینا در اورد دیگه از این غلطا نکنن .اه حواسم نبود خاطره تعریف نکنم بیا گلامیدوارم هیچ وقت لیور به تیمتون نخوره

2. 5 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

چطور ترولتون کردن؟

4. این کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صفحات قبل دوستان هم گفتند که مهمترین و اولین مهارت در این بازی last hit کردن مینیون هاست که منجر به بدست آوردن gold میشه و همین gold اگه آیتم های مناسب رو باهاش بخرید میتونه نتیجه بازی رو عوض که... دقیق نمیدونم چند تا مینیون(فکر کنم 8 تا) last hit بکنید به اندازه کشتن یه چمپ پول میگیرید! با جکس last hit کردن نسبت به چمپ های دیگه (مثل vlad , shyvana , lux و ......) یکم سخت تره چون ability نداره که تند تند بتونید باهاش damage بالایی به چندین مینیون بزنید. بهتر بود بازی رو با یه چمپ recomended شروع می کردید مثل Garen , Ryze
    گارن رو هم دارم
    ولی از جکس بیشتر خوشم اومد

6. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه خداییش riot خجالت نمیکشه می خواد زورکی این valor رو غالب ملت کنه؟هر 24 ساعت free می کنه التماس می کنه بخرینش.منم یه علامت پیروزی نثارشون می کنم و ip رو ip می زارم جمع بشه واسه نوه نتیجه هام ولی این ننگ خرید valor رو به خاندانم وارد نمی کنم

8. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

این Garen رو آنلاک کردم از روی بیکاری عجب چیزی بود. لامصب E ش که کلی دمیج میده اولتیشم مثل داریوسه با این فرق که Cdش ریست نمیشه :(

آقا راستی LoL تو فیسبوق فن پیج داره ؟ (منظورم ایرانیه، خارجیشو میدونم خودم)
    ulti garen با داریوس خیلی فرق داره ماله گارن یه دمجی میده ولی هرچه قدر طرف hp ایش کمتر باشه بیشتر دمج میده.
    مثلا اگر قراره 500 تا دمیج بده و طرف 50% hp داشته باشه 750 تا دمیج میده

ولی داریوس باید 5 تا استک پر داشته باشه تا فول دمیج بده ولی خوب true damage جه دیگه (یعنی با armor دیگه کاری نداره)

10. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه خداییش riot خجالت نمیکشه می خواد زورکی این valor رو غالب ملت کنه؟هر 24 ساعت free می کنه التماس می کنه بخرینش.منم یه علامت پیروزی نثارشون می کنم و ip رو ip می زارم جمع بشه واسه نوه نتیجه هام ولی این ننگ خرید valor رو به خاندانم وارد نمی کنم
    valor چیه اون که مال wow بود quinn رو میگی؟ اگه اره که خداییش adc توپیه مخصوصا early game مثل سگ دمیج میده

آقا تهران چه خبره همه خیابونا مثل شنبه دم روحانی گرم خدا کنه همیشه همینجوری آزادی باشه

12. 2 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اسمش quinn and valor هستش نه quinn خالی !اون پرنده هم اسمش حسابه ها!

14. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اسمش quinn and valor هستش نه quinn خالی !اون پرنده هم اسمش حسابه ها!
    اصلش همون QUINN ه دیگه اون کفتره پتشه حالا با هم بگی هم دزستع ولی valor خالی بگی انگار ناموس adc باز هارو مورد عنایت قرار دادی

16. 3 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصلش همون QUINN ه دیگه اون کفتره پتشه حالا با هم بگی هم دزستع ولی valor خالی بگی انگار ناموس adc باز هارو مورد عنایت قرار دادی
    چمپ خیلی خوبیه که کلی دهن سرویس می کنه با blind اش . فقط یه کم کار با اون به قول شما کفترش سخته برای من . تو Human form اش من مشکلی باهاش ندارم . میشه گفت تقریبا فهمیدمش .

18. این کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عقابه کفتر نیست Valor !
    valor پتی مثل bristle نیست که نتونی کنترلش کنی یا willump هم نیست اون بالا بشینه فقط حرف بزنه tibbers هم نیست بیاد و بره اینا partner هم هستن(تنها pet ای هست که جاشو با champion عوض می کنه) نصفه کار ماله اونه نصفه دیگش ماله اونیکی.q&v .quinn. valor. quinn and valor .qv همشون منظور رو میرسونه با کی کار داری ولی تو chat نامه که نمی نویسی بگی quinn and valo اکثر اسمای طولانی و پیچیده هر کی هر چی راحته اسم گزاشته heimerdinger نمونشه heimy ,heimer و... خودتو درگیر نکن باید حتما بگی quinn بقیه اینا هم استفاده میشه کسی هم ناراحت نمیشه اسم champion اش رو این صدا کنی
    Last edited by avator20002000; 19-06-2013 at 02:35.

20. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •