سلام دوستان . برای سرویس های حجمی مخابرات ، شبانه رایگان وجود داره ؟ چطوری باید وصل بشم ؟
سلام دوستان . برای سرویس های حجمی مخابرات ، شبانه رایگان وجود داره ؟ چطوری باید وصل بشم ؟
مودم من در حالت Bridge هستش.یعنی با کانکشن دستی وصل میشم.الان توی این وضعیت با ریستارت کردن مودم میره واسه تغییر ip ؟
یعنی همون خاموش و روشن کردن مودم؟یا ریست فکتوری منظورتونه؟
چه ساعتهایی ریستارت کنم؟چقدر بذارم خاموش بمونه؟
من هر چی اینکار رو میکنم از 2.185 تکون نمیخوره.دلم خوشه 512 نامحدود گرفتم.10 روزه نتونستم یه فیلم دانلود کنم.
Last edited by KING iMAN; 08-01-2013 at 14:10.
سلام سرعت 64 نا محدود 1 به 5 چنده کسی میدونه چون من واسه Game میخوام فقط
خوب شما دیگه لازم نیست مودم رو دست بزنی فقط کانکشنت رو disconnect و مجدد connect کن، آیپیت عوض میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همگی برین اینجا و شکایت کنین از مخابرات.
64 1 به 1 سرعتش kB3 هست 64 1 به 5 رو نمی دونم
تغییر نمیکنه ipم.
توی مشخصاتمم نوع ip رو استاتیک نوشته.این یعنی واقعاً استاتیکه و دینامیک نیست و تغییر نمیکنه؟اگه با پتیبانی تماس بگیرم تغییرش میدن؟
منظورت از مشخصات چیه؟ تو چه مشخصاتی؟ احتمالا تنظیمات کانکشنت رو دستی دادی؟ یا مال مودمت؟
مشخصاتی که سایتهای تشخیص iP میدن رو میگم.مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیسکانکت که میشم بازم با همون 2.185 وصل میشه.کلافم کرده.اه.
سرعت دانلودم برا 5 ثانیه به 14 کیلوبایت رسید دوباره کم شد ... : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوشواری نداریم ما ... شما اون مخابراتو به من نیشان بده اول !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)