اگه میتونی با چند تا سیم کارت دیگه تست کن.مخصوصا از اپراتورهای مختلف(2 تا که بیشتر نداریم)
موتوری نداره که.ضربه نخورده؟اگه نرم افزاری باشه که قابل حله.
اگه میتونی با چند تا سیم کارت دیگه تست کن.مخصوصا از اپراتورهای مختلف(2 تا که بیشتر نداریم)
موتوری نداره که.ضربه نخورده؟اگه نرم افزاری باشه که قابل حله.
سلام دوتا سوال بسیار ابتدایی دارم !توی لانچر دیفالت خود گوشی ( Sony Ericson Home ) چجوری میشه صفحه کم و زیاد کرد !؟
دوم اینکه گوشیم در اثر ضربه بسیار شدید کلی شکستگی اینا پیش اومده براش ... بخوام صفحه رو عوض کنم چقد هزینه داره ؟! می ارزه ؟! جای مطمئن میشناسید آیا ؟!
تچکر از جواب دهیتون پیشاپیش ! ....
سلام.اگه اشتباه نکنم باید با 2 انگشت پینچ کنی یعنی دو تا انگشتت رو روی صفحه به هم نزدیک کنی.بعد میتونی ادیت کنی.الان لانچر اصلی ندارم تست کنم.
در مورد شکستگی هم باید ببینی چقدر میشه هزینش.اگه خیلی بالا نباشه ارزشش رو داره به نظرم.جاش هم نمایندگی ترجیحا.بعد هم علاالدین باید گیر بیاد.
توی این گرونی و مخصوصا گرونی گوشی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه درستش کنی![]()
اینکار رو میکنم فقط یه overview از صفحه ها میاره ! ...
بردم یه جا گفت 200 ! برم گوشی بخرم سنگین ترم !![]()
200؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه خبره بابا.چند جا برو بپرس.
ال سی دی تلویزیون هم انقدر نیست.
خوب خودم لانچر رو نصب کردم.توی تنظیمات اولین گزینه تعداد هوم اسکرین هست دیگه.
اگه دنبال رام کاستوم نسخه 4 آندروئید برای این گوشی هستید این رام تقریبا همه چیزش اوکی هست.فقط دوربینش 6 مگاپیکسلی هست فعلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این گوشی ما فقط با تماس به صفحه نمایش عکس میگیره. هر کاری که فکرشو بکنید کردم ولی نمیشه با شاسی کنر گوشی عکس گرفت
چند روز پیش همکارم داشت با گوشی ور میرفت(چیزی هم حالیش نبود) شانسی درست شد و با شاسی میشد عکس گرفت
ولی امروز باز همینجوری بردمش روی انگشت وقتی برش گردوندم رو شاسی دیگه نشد. شد مثل قبل
کمکم کنید
چقدر هوای دولوپر ایرانی رو دارین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو دوربین ک میرید سمت چپ بالا یه تتظیمات داره ک میپرسه با تشخیص چهره عکس بگیره یا با زدن رو صفحه یا چیزای دیگه
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
امین که کارش درسته.رام آندروئید 4 که داده هم خوبه.این کرنل با اون رام احتمالا همخونی خوبی داره.چقدر هوای دولوپر ایرانی رو دارین؟
[Kernel][Ics/Cm9] 10xKernel (A4007.P1140)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)