دوستان من هم ساعت 11 بود که بوسیله کارت شارژ حسابمو شارز کردم. الان هم سیستم از موجودیم کم کرده و ترافیک ماهانه هم منظور شده. فکر کنم مشکل حل شده.
دوستان من هم ساعت 11 بود که بوسیله کارت شارژ حسابمو شارز کردم. الان هم سیستم از موجودیم کم کرده و ترافیک ماهانه هم منظور شده. فکر کنم مشکل حل شده.
برای من که نامحدود دارم هنوز 65 هزار واریزی رو برگشت نزده ...دوستان فقط از صفحه اول میشه فهمید که چقدر بدهکار یا بستانکار هستیم ..درسته؟؟؟؟
نکنه مال منم ازاد حساب کرده؟؟؟؟
شما به قول خودت بین زمان واریز تا زمان کسر کردن حساب اول ماه از حساب حدود 5 گیگ مصرف کردی که همش برات آزاد و گیگی ده هزار تومن حساب شده . مالیات و کسورات واریز و سایر چیزها رو که حساب کنیم تقریبا میشه همون 65 تومنی که خودت گفتی . ایرانسل این فاصله رو بدون دادن هیچ اخطاری آزاد حساب می کنه. روی همین حساب بعید می دونم مبلغ برگشت بشه چون طبق قوانین ایرانسل ( کاری به عادلانه یا ناعادلانه بودنش ندارم ) قانونی انجام شده . روز آخر هرماه ( از ساعت 12 شب به بعد - یعنی ساعات اولیه ماه جدید ) تا زمانی که برداشت پولی انجام نشده و اعتبار جدید به حسابتون نیومده اصلا نباید استفاده کنید چون آزاد حساب میشه وهمین مشکل پیش میاد. روی حسابهای کوچک مثل مال من که مثلا ماهیانه 20000 تومنه این موضوع زیاد به چشم نمی یاد اما حساب شما چون سرعت و حجم ترافیک زیاد داره رقمش قابل توجه میشه . حالا پیگیری بکن اما زیاد به برگشتش امیدوار نباش.
خوش باشی .
اگر کیفیت مزخرف مبین نت رو تجربه می کردی ، این حرفو نمی زدی !!
من خودم مبین نت دارم و فقط توصیه می کنم که به هیچ وجه گول پوشش سراسری یا ساعت رایگان رو نخوری.
تو ساعتای رایگان ، صفحه هم به زور باز میکنه !!!
واقعا قدر ایرانسل رو بدونید چون کیفیتش اصلا با مبین نت قابل مقایسه نیست
بعید نیست برای شما هم اینطور شده باشه...الان برای من که 2 مگ نامحدود هستم زده میزان اعتبار 1659 ...برای بقیه دوستان چطور زده؟؟؟من از کجا بفهمم که 65 هزار رو برگشت زدن؟
با درود بیکران
1m نامحدود ایرانسل گرفتم پهنای باند 125 تا 132 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه
واسه اشتراک 1 مگابیت چه مدارکی خواستند؟چون مثل اینکه من شنیدم ایرانسل واسه بالاتر از 128 خیلی سخت می گیره-یعنی مثل ارائه دهندگان adsl با یک گواهی کار حله؟-کدام منطقه اصفهان (محدوده اش منظورمه) هستید که سرعت اینجوره؟![]()
من که 4 شنبه هفته پیش ثبت نام کردم.تا شنبه دیدم خبری نشد.توی سایت زده بود تعلیق پرداخت.آخر دیدم انگار نه انگار زنگ زدم وصل کردند به چک کردن پوشش.یارو گفت خوبه آنتن میده (حالا خودم میدونستم آنتن میده ها).میتونید پرداخت کنید.
حالا هم که 2 روز هست 195 تومان رو ریختم باز هم انگار نه انگار.کلا انگار ما باید باهاشون تماس بگیریم!!
help us plzzzzzzzzzzzzz
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)