تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 1291 اولاول ... 934935435835895905915925935945955965976036436931093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من هم ساعت 11 بود که بوسیله کارت شارژ حسابمو شارز کردم. الان هم سیستم از موجودیم کم کرده و ترافیک ماهانه هم منظور شده. فکر کنم مشکل حل شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من هم ساعت 11 بود که بوسیله کارت شارژ حسابمو شارز کردم. الان هم سیستم از موجودیم کم کرده و ترافیک ماهانه هم منظور شده. فکر کنم مشکل حل شده.
    برای من که نامحدود دارم هنوز 65 هزار واریزی رو برگشت نزده ...دوستان فقط از صفحه اول میشه فهمید که چقدر بدهکار یا بستانکار هستیم ..درسته؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

من 130 تومان دیشب برای 2مگ شارژ کردم الان میبینم اینقدر زده میزان اعتبار 379619

دیشب شارژ کردم

بعد پایین زده موجودی حساب 166688

یکی تویضح بده چی به چی هست؟؟

من الان گیج شده م
    نکنه مال منم ازاد حساب کرده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه frobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای من که نامحدود دارم هنوز 65 هزار واریزی رو برگشت نزده ...دوستان فقط از صفحه اول میشه فهمید که چقدر بدهکار یا بستانکار هستیم ..درسته؟؟؟؟

شما به قول خودت بین زمان واریز تا زمان کسر کردن حساب اول ماه از حساب حدود 5 گیگ مصرف کردی که همش برات آزاد و گیگی ده هزار تومن حساب شده . مالیات و کسورات واریز و سایر چیزها رو که حساب کنیم تقریبا میشه همون 65 تومنی که خودت گفتی . ایرانسل این فاصله رو بدون دادن هیچ اخطاری آزاد حساب می کنه. روی همین حساب بعید می دونم مبلغ برگشت بشه چون طبق قوانین ایرانسل ( کاری به عادلانه یا ناعادلانه بودنش ندارم ) قانونی انجام شده . روز آخر هرماه ( از ساعت 12 شب به بعد - یعنی ساعات اولیه ماه جدید ) تا زمانی که برداشت پولی انجام نشده و اعتبار جدید به حسابتون نیومده اصلا نباید استفاده کنید چون آزاد حساب میشه وهمین مشکل پیش میاد. روی حسابهای کوچک مثل مال من که مثلا ماهیانه 20000 تومنه این موضوع زیاد به چشم نمی یاد اما حساب شما چون سرعت و حجم ترافیک زیاد داره رقمش قابل توجه میشه . حالا پیگیری بکن اما زیاد به برگشتش امیدوار نباش.

خوش باشی .

5. این کاربر از frobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان، خوش به حال مبین نتی ها، چون پوشش شبکه شون دوباره افزایش پیدا کرد، اما این ایرانسل فقط چند شهر در چند استان. آخه چرا ایرانسل اینقدر تنبل هستش؟
    اگر کیفیت مزخرف مبین نت رو تجربه می کردی ، این حرفو نمی زدی !!
    من خودم مبین نت دارم و فقط توصیه می کنم که به هیچ وجه گول پوشش سراسری یا ساعت رایگان رو نخوری.
    تو ساعتای رایگان ، صفحه هم به زور باز میکنه !!!
    واقعا قدر ایرانسل رو بدونید چون کیفیتش اصلا با مبین نت قابل مقایسه نیست

7. این کاربر از hesam,sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بعید نیست برای شما هم اینطور شده باشه...الان برای من که 2 مگ نامحدود هستم زده میزان اعتبار 1659 ...برای بقیه دوستان چطور زده؟؟؟من از کجا بفهمم که 65 هزار رو برگشت زدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Esfahan

6 دانلود 1m ایرانسل

با درود بیکران
    1m نامحدود ایرانسل گرفتم پهنای باند 125 تا 132 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با درود بیکران
    1m نامحدود ایرانسل گرفتم پهنای باند 125 تا 132 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه
    واسه اشتراک 1 مگابیت چه مدارکی خواستند؟چون مثل اینکه من شنیدم ایرانسل واسه بالاتر از 128 خیلی سخت می گیره-یعنی مثل ارائه دهندگان adsl با یک گواهی کار حله؟-کدام منطقه اصفهان (محدوده اش منظورمه) هستید که سرعت اینجوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که 4 شنبه هفته پیش ثبت نام کردم.تا شنبه دیدم خبری نشد.توی سایت زده بود تعلیق پرداخت.آخر دیدم انگار نه انگار زنگ زدم وصل کردند به چک کردن پوشش.یارو گفت خوبه آنتن میده (حالا خودم میدونستم آنتن میده ها).میتونید پرداخت کنید.
    حالا هم که 2 روز هست 195 تومان رو ریختم باز هم انگار نه انگار.کلا انگار ما باید باهاشون تماس بگیریم!!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

من 130 تومان دیشب برای 2مگ شارژ کردم الان میبینم اینقدر زده میزان اعتبار 379619

دیشب شارژ کردم

بعد پایین زده موجودی حساب 166688

یکی تویضح بده چی به چی هست؟؟

من الان گیج شده م
    بعید نیست برای شما هم اینطور شده باشه...الان برای من که 2 مگ نامحدود هستم زده میزان اعتبار 1659 ...برای بقیه دوستان چطور زده؟؟؟من از کجا بفهمم که 65 هزار رو برگشت زدن؟
    help us plzzzzzzzzzzzzz

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •