تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 1049 اولاول ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه محمد92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

منم میخواستم mv200 بگیرم ولی سر کنترل خیلی خیلی حساسم.همه هم از کنترلش بد میگن.
    این مدلی که شما گرفتین کلا چطوره؟زیرنویس رو خوب نشون میده؟کلا ممنون میشم یه توضیح مختصر ازش بگی.
    اگه روی کنترل خیلی خیلی حساسی اصلا دستگاه دیجیتال نخر چون کنترل lumexy 1008 هم حتی با این که به نسبت بقیه دستگاه ها که من دیدم خیلی بهتره در مقابل کنترل تلویزیونمون بازم ضعیفه
    در مورد این که کلا چطوره ؟ والا چی بگم
    کیفیت شبکه هاش خوبه اصلا موقع دیدن یک شبکه تصویر فریز بشه یا چیز دیگه تا حالا ندیدم(توی دستگاه مارشال این مورد رو به وضوح دیدم)
    موقع تعویض کانال یه تاخیر 3 4 ثانیه ای داره(طبق گفته دوستان همه دستگاه ها این طوری اند)
    منوش خیلی کامل و خوب و راضی کننده است
    در مورد اپدیت شدن توسط شرکت وارد کنندش هم میثینکه نباید زیاد امیدوار به این ماجرا باشیم
    در مورد زیر نویس هم هنوز وقت نکردم تست کنم ، در اولین فرصت تست میکنم میگم

2. 2 کاربر از محمد92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان فرق آمپلی فایر لامپی با ترانزیستوری چیه؟ شما صدای کدوم بیشتر دوست دارید

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان فرق آمپلی فایر لامپی با ترانزیستوری چیه؟ شما صدای کدوم بیشتر دوست دارید
    قبل از اختراع و همه گیر شدن ترانزیستور از لامپ های خلأ به عنوان نیمه رسانا استفاده می شد. اگه تلویزیونهای خیلی قدیمی رو ببینید توش چند تا لامپ پیدا می کنید. به هر حال با گذشت زمان و پیشرفت خیره کننده ترانزیستورها و بعدش مدارهای مجتمع یا IC ها که تعداد زیادی تزانزیستور رو توی خودشون دارند و همچنین فرایند تولید ارزون تر ترانزیستور لامپ ها توی اکثر وسایل به فراموشی سپرده شدند. توی کامپیوتر های اولیه هم از لامپ استفاده می شد که برای ساخت یه کامپیوتر که توان محاسباتی حداقلی داشته باشه از هزاران لامپ خلأ استفاده می شد که با توجه به طول عمر متوسط 3000 ساعتی لامپ ها ، پیوسته باید لامپ ها عوض می شد. که به هر حال توی صنعت کامپیوتر کلاً استفاده از لامپ منسوخ شد (برای اطلاع کافیه بدونید که سری چیپ های گرافیکی Radeon 7000 بالاتر از سه میلیارد ترانزیستور دارند!)
    حالا توی آمپلی هم این نیمه رساناها یکی از اجزای اصلی هستند بصورت تجاری دیگه من ندیدم هیچ برندی از لامپ استفاده کنه حتی مارک های Denon,Marantz,Onkyo,Pioneer,Harman Kardon و ... هم دیگه تولیدی در این زمینه ندارند ولی شرکت ها و اشخاصی هستند که آمپلی های لامپی رو بصورت دست ساز تولید می کنند.
    اولاً در مورد فیلم و افکت در حال حاضر می شه گفت که این آمپلی ها کاربردی نداره بیشتر کسایی به این آمپلی ها علاقه دارند که توی HiFi کار می کنند و به صدای گرم و استفاده از کانکشن و سورس های آنالوگ علاقه مندند. من خودم به شخصه یکبار صدای این آمپلی ها رو شنیدم که اگه بعضی از متعصبین و دوستداران لامپ ناراحت نشن می تونم بگم که به نظرم هیچ چیز خاصی نیست و کلی اون بنده خدایی که تست می کرد می گفت نمی دونم باید گرم بشه تا صداش بهتر بشه و یه مقدار دردسر دیگه که فکر می کنم تو این دوره زمونه کمتر کسی بتونه به این دردسرها فکر کنه. به هر حال من با چیز های سنتی زیاد حال نمی کنم.

5. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان و عزیزان
    یه سوالی داشتم اگه لطف کنند دوستان جواب بدند ممنون میشم
    قیمت ارزانترین سینمای خانگی 3 بعدی بلوری سونی رو میخواستم که حتی الامکان هارد رو پشتیبانی کنه با صدای دالبی 3 بعدی و قابلیت تنظیم اکولایزرها ممنون میشم. البته ال ای دی من هم led sony 46ex720 هستش. ممنون
    برای در خواست قیمت یه تاپیک دیگه مخصوصش هست ولی تا اون جایی که من میدونم این مدل هایی که تو ایران هست اکولایزر دستی نداره. ولی همه مدل هاش هارد و صدای Dolby True HD و DTS HD Master Audio رو ساپورت می کنند.

7. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فراسو مدل FDR-217 در بازار موجود هست ؟
    دوستان از قیمت و کارایی این مدل اطلاع دارن ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by farshad9; 08-03-2012 at 14:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام
    من الکومکس مدل MV-200 2012 رو تقریبا 2 ماهه دارم.
    به نظر من که از نظر پخش فایل و زیرنویس واقعا عالیه.من تلویزیون پاناسونیک 3D دارم.
    جالبه حتی فایلهای سه بعدی رو پخش میکنه.
    تنها مشکلش به نظر من همون کنترلش هست.که اون هم در قبال امکاناتی که داره قابل چشم پوشی هست.
    از نظر پخش فایل من فیلم ام کا وی تا 20 گیگ رو که داشتم بدون فریز پخش کرد.
    زیرنویس هم فقط srt داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنمایی کنید. دو مدل e880 و e985 چه تفاوتهایی دارند ؟
    کدومشون وایر لس هستند ؟ تو یه مدل وایر لس آیا باندهای عقب با سیم در ارتباطند ؟ یا کلا بیسیمه ؟ کدوم از این مدلها برای led 46ex720 مناسبتره ؟ لطفا سریعتر راهنمایی کنید ممنون میشم
    Last edited by venus90; 08-03-2012 at 15:02.

داره خودمونی میشه kouroshpayande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من جوابمو نگرفتم منظورم تفاوتشون در پاسخ فرکانسی و میزان وفاداری به سورس بود البته در های فای
    Last edited by kouroshpayande; 09-03-2012 at 00:06.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قبل از اختراع و همه گیر شدن ترانزیستور از لامپ های خلأ به عنوان نیمه رسانا استفاده می شد. اگه تلویزیونهای خیلی قدیمی رو ببینید توش چند تا لامپ پیدا می کنید. به هر حال با گذشت زمان و پیشرفت خیره کننده ترانزیستورها و بعدش مدارهای مجتمع یا IC ها که تعداد زیادی تزانزیستور رو توی خودشون دارند و همچنین فرایند تولید ارزون تر ترانزیستور لامپ ها توی اکثر وسایل به فراموشی سپرده شدند. توی کامپیوتر های اولیه هم از لامپ استفاده می شد که برای ساخت یه کامپیوتر که توان محاسباتی حداقلی داشته باشه از هزاران لامپ خلأ استفاده می شد که با توجه به طول عمر متوسط 3000 ساعتی لامپ ها ، پیوسته باید لامپ ها عوض می شد. که به هر حال توی صنعت کامپیوتر کلاً استفاده از لامپ منسوخ شد (برای اطلاع کافیه بدونید که سری چیپ های گرافیکی Radeon 7000 بالاتر از سه میلیارد ترانزیستور دارند!)
    حالا توی آمپلی هم این نیمه رساناها یکی از اجزای اصلی هستند بصورت تجاری دیگه من ندیدم هیچ برندی از لامپ استفاده کنه حتی مارک های Denon,Marantz,Onkyo,Pioneer,Harman Kardon و ... هم دیگه تولیدی در این زمینه ندارند ولی شرکت ها و اشخاصی هستند که آمپلی های لامپی رو بصورت دست ساز تولید می کنند.
    اولاً در مورد فیلم و افکت در حال حاضر می شه گفت که این آمپلی ها کاربردی نداره بیشتر کسایی به این آمپلی ها علاقه دارند که توی HiFi کار می کنند و به صدای گرم و استفاده از کانکشن و سورس های آنالوگ علاقه مندند. من خودم به شخصه یکبار صدای این آمپلی ها رو شنیدم که اگه بعضی از متعصبین و دوستداران لامپ ناراحت نشن می تونم بگم که به نظرم هیچ چیز خاصی نیست و کلی اون بنده خدایی که تست می کرد می گفت نمی دونم باید گرم بشه تا صداش بهتر بشه و یه مقدار دردسر دیگه که فکر می کنم تو این دوره زمونه کمتر کسی بتونه به این دردسرها فکر کنه. به هر حال من با چیز های سنتی زیاد حال نمی کنم.
    دوست عزيز بهتره در مواردي كه اصلاع كافي نداريد نظر نديد!
    اول اين كه اين برندهاي كه اسم بردي هيچ كدوم هاي اند ساز نيستند كه بخوان آمپ لامپي توليد كنند! و دوم اين كه 50% آديو فيل هاي جهان از آمپ هاي هاي اند لامپي استفاده مي كنند. حتي در ايران
    بهتره در مواردي كه تخصص نداريد وارد نشيد و نظر نديد!
    من طرفدار لامپ نيستم اما خوب ميدونم ارزش هاي هاي اند لامپي در چه حدي هست و در چه كلاسي ساخته مي شود.

13. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام. به نظر شما گیرنده دیجیتال Lumexy LE 1008 چطوره؟ آیا تیونرش قوی هست؟ گزینه قدرت آنتن داره؟
    آیا کسی تا حالا Lumexy LE1009 رو خریده ؟ فرقش با 1008 چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •