تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 1024 اولاول ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

دوست عزیز ،

شما سوالای کنکور سال های قبل رو بزن ، اگه همه رو بالای 85 زدی بدون تسلطت خوبه ولی هیچ وقت یادت نره که عربی همش راه و روش داره برا تست زدن که در کسری از ثانیه میشه یک تستش رو بزنی ، به شرط اینکه اینقدر تست های کنکور رو زده باشی که روش ها اومده باشه دستت

(من اصلا قلمچی و درشکه چی و گاج و گیج و قبول ندارم )

(باز هم مثل همیشه من پاسخ های کتاب های خود سازمان سنجش رو توصیه می کنم!! اگه کسی ندونه فکر می کنه من تو فروش این کتابا سود دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    آقا اين كتابو از كجا ميشه گير آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌ به هر دري زدم نتونستم اين كتاب رو گير بيارم. خونمونم كه پشت كوهه !!!!! يكي يه آدرس اينترنتي بده كه اين كتاب موجود باشه و بشه اينترنتي خريد و پولش رو درب منزل داد ( آخه يه بار خواستم پول واريز كنم به حساب يكي از انتشارات بعد زنگ بزنم كتاب بفرستن برام رفتم بانك صادرات گفتن سه روز كامپيوترامون كار نميكنه !!!) يا اگه كسي موقعيتش رو داره آدرس پستيمونو بهش بدم اين كتابو بهم بفرسته. 5 هزار تومن هم اضافه ميفرستم براش .

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا اين كتابو از كجا ميشه گير آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌ به هر دري زدم نتونستم اين كتاب رو گير بيارم. خونمونم كه پشت كوهه !!!!! يكي يه آدرس اينترنتي بده كه اين كتاب موجود باشه و بشه اينترنتي خريد و پولش رو درب منزل داد ( آخه يه بار خواستم پول واريز كنم به حساب يكي از انتشارات بعد زنگ بزنم كتاب بفرستن برام رفتم بانك صادرات گفتن سه روز كامپيوترامون كار نميكنه !!!) يا اگه كسي موقعيتش رو داره آدرس پستيمونو بهش بدم اين كتابو بهم بفرسته. 5 هزار تومن هم اضافه ميفرستم براش .
    از سایت سنجش بگیر شاید پدرام بوک هم داشته باشه که فکر کنم پرداخت در محل باشه

3. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اگه كسي موقعيتش رو داره آدرس پستيمونو بهش بدم اين كتابو بهم بفرسته. 5 هزار تومن هم اضافه ميفرستم براش .
    بچه های این تایپیک انقدر گلن که نیازی به این کارا نیست.

5. 7 کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

کارنامه سنجش اومده ، بجنبید ببینم چند تا دو رقمی داریم ؟!!
    درضمن خودم 1800 شدم .

درضمن جامعه آماری این آزمون هم 40هزار بود.

7. 3 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

با توجه به اینکه یه یکی از آزمون های گزینه 2 و سنجش مشترکه به نظرتون کدومو انتخاب کنم بهتره؟ من هیچ آزمونی ندادم میخواستم 2 تا جامع گزینه 2 + 3 تا سنجش شرکت کنم که متاسفانه یکی از آزمونهای گزینه 2(آزمون 11) با سنجش تو یه روز افتادن به نظرتون چیکار کنم سنجش یا گزینه 2؟؟؟

در آغاز فعالیت nicky.westlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

اين دوتا خيلي فرق ندارن ولي من مي گم سنجشو بده بهتره

10. این کاربر از nicky.westlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با توجه به اینکه یه یکی از آزمون های گزینه 2 و سنجش مشترکه به نظرتون کدومو انتخاب کنم بهتره؟ من هیچ آزمونی ندادم میخواستم 2 تا جامع گزینه 2 + 3 تا سنجش شرکت کنم که متاسفانه یکی از آزمونهای گزینه 2(آزمون 11) با سنجش تو یه روز افتادن به نظرتون چیکار کنم سنجش یا گزینه 2؟؟؟
    منم نظرم سنجشه.

12. این کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ، شما اصلا هیچ آزمونی رو با آزمون های سنجش مقایسه نکن

برادر من وقتی کنکور رو داده بود ، بهم گفت 5 سوال فیزیک کنکور دقیقا تو آزمون های سنجش اومده بوده و برادرم حتی وقت نذاشته که سوال رو حل کنه ، چون گزینه یادش بوده!!!!!!!!!! منم باور نمی کردم ، ولی وقتی دیدم باور کردم!

یادمه سالی که خود من آزمون سنجش می دادم ، یه سوال فیزیک مدار داده بودن که شبیه مدارهای سه بعدی بود (همینطور هم که می دونید مدارهای سه بعدی حذف شدن) ، دوستان من که رشته ی ریاضی بودند گفتن سوال سنجش غلط هست و از کنارش گذشتن ، ولی بعد از این که این سوال رو تو کنکور خودشون دیدن فهمیدن که نه ، این مدار شبیه سه بعدی بوده و سه بعدی نبوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حقیقتش من خودم از انقلاب می خریدم و دوستمون اشاره کردن که میتونید از سایت خود سازمان سنجش خریداری کنید
    Last edited by farhad_s5; 07-03-2010 at 17:34.

14. 4 کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

پس با این شرایط 3 تا سنجش + یکی گزینه 2 شرکت میکنم
    ثبت نام سنجش خیلی جالبه سایتش کپی سایت سنجش حتی نوع ثبت نامش امکانش هست سنجش آزمایشی همون سنجش باشه!!!
    خرید کارت اعتباری هم اینترنتی هم پستی من که اینترنتی گرفتم دکل همه چیزش شبیه سنجش اصلی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این شرایط 3 تا سنجش + یکی گزینه 2 شرکت میکنم
    ثبت نام سنجش خیلی جالبه سایتش کپی سایت سنجش حتی نوع ثبت نامش امکانش هست سنجش آزمایشی همون سنجش باشه!!!
    خرید کارت اعتباری هم اینترنتی هم پستی من که اینترنتی گرفتم دکل همه چیزش شبیه سنجش اصلی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصمیمت درسته

راستی اینم فراموش نکن بعد از آزمون حتما سوال ها رو مرور کنی و سوالی اگه به نظرت جدید اومد رو حتما خوب یاد بگیری

18. 4 کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •