تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 773 اولاول ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قابل توجه کسانی که می خواهند پلاسما پاناسونیک بخرند هنوز مشکل با 50 هرتز وجود دارد.
    با این وجود کیفیت تصویر آن از هر lcd و led همچنان بهتر هست سعی نکنید مشکلات فوق العاده کوچک این پنلها را که فقط افراد حرفه ای آن هم به شکل خفیف متوجه میشوند بزرگ جلوه دهید چون این پنلها با وجود این مشکلات کوچک در حال حاضر بهترین hdtv های دنیا هستند و برندهای دیگر از رسیدن به تکنولوژی تصویر آنها عاجز مانده اند.

2. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که قصد خرید lcd و led دارند اکثر این پنلها از نمایش رنگ مشکی و ارائه کنتراست بالا به شدت عاجز هستند و در حالت تصویر داینامیک رنگی به اسم مشکی را نمایش نمیدهند من این عکس را از lcd برادرم انداخته ام و با اینکه اتاق منزل نور نسبتا زیادی دارد ولی مشکی بینهایت به رنگ آبی شبیه هست و کنتراست فوق العاده پائین هست.

4. 4 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

12

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم این بخش

راستش دوستان من قصد خرید یک Smart TV رو دارم. به خاطر همین از شما عزیزان راهنمایی می خوام.
    خوشحال میشم اگر به سوالاتم پاسخگو باشید.

1- اول از همه اینکه LED بگیرم یا LCD یا Plasma
    2- بسته به جواب سوال یک کدوم برند رو پیشنهاد میدهید ( البته خودم نظرم رو سامسونگ )
    3- برای من و محیطی که دارم یک تلویزیون 40 اینچ کاملاٌ کفایت میکنه. این سایز رو امکانات tv تاثیر گذاره؟
    4- این تلویزیون های Smart امکان وبگردی هم دارند؟ آیا امکان پخش فیلم رو خود تلویزیون داره؟
    اگر آره چه پسوند هایی رو ساپورت میکنه؟ آیا MKV با زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟

5- امکان استفاده از skype و یا Dlna چطور؟

اگر سوالات خیلی ناشیانه بود ببخشید آخه این اولین تجربه خریدم تو Smart TV هاست.

خلاصه سرتون رو درد نیارم یک گزینه ای رو به ما پیشنهاد بدهید که با یک هزینه معقول امکانات وسیعی رو در اختیارم
    بگذاره. فقط تاکید کنم که 40 اینج نمی خوام بزرگتر باشه.

اگر امکان پاسخگویی هم نبود لطفا یک مرجعی را معرفی نمایید تا بتوانم به جواب سوالاتم برسم.
    از همه شما عزیزان قبل از جوابتون ممنونم.
    یا حق
    Last edited by M-Ebi; 13-08-2011 at 23:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

قابل توجه کسانی که می خواهند پلاسما پاناسونیک بخرند هنوز مشکل با 50 هرتز وجود دارد.
    قضیه 50 هرتز چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    این مدل شارپ LE830 تیونر دیجیتال هم داره؟؟

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قابل توجه دوستانی که قصد خرید lcd و led دارند اکثر این پنلها از نمایش رنگ مشکی و ارائه کنتراست بالا به شدت عاجز هستند و در حالت تصویر داینامیک رنگی به اسم مشکی را نمایش نمیدهند من این عکس را از lcd برادرم انداخته ام و با اینکه اتاق منزل نور نسبتا زیادی دارد ولی مشکی بینهایت به رنگ آبی شبیه هست و کنتراست فوق العاده پائین هست.

دوست عزیز فکر نمیکنم تصویر اون کانال اطراف لوگو کاملا مشکی باشه .. با تلویزیونهای دیگه هم مقایسه کردین؟

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام دوستان

+

میخواستم یکی لطف کنه توضیح بده تا 1200000 ال ای دی بهتری میشه تهیه کرد یا ال سی دی ؟!
    +
    و حدود 5 مدل از بهترین هایی ( led یا lcd ) که میشه تو این رنج قیمت تهیه کردو نام ببرید حالا از هر برندی که میخواد باشه !! ( 40 اینچ )

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
    انگار هیچکی نمیخواد یه راهنمایی کوچیک کنه مارو

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزار درصد درستههههههههههههه
    آخه رنگش سرمه ايه نه مشكي .
    .... زماني كه بخواي يه رنگ مشكي ازشون ببيني بايد توو شب TV رو خاموش كني و بعد يه چادر هم روش بندازي تازه شايد يه مقدار از رنگ سرمه اي در بياد و يه مقدار شبيه مشكي شه

---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم این بخش

راستش دوستان من قصد خرید یک Smart TV رو دارم. به خاطر همین از شما عزیزان راهنمایی می خوام.
    خوشحال میشم اگر به سوالاتم پاسخگو باشید.

1- اول از همه اینکه LED بگیرم یا LCD یا Plasma
    2- بسته به جواب سوال یک کدوم برند رو پیشنهاد میدهید ( البته خودم نظرم رو سامسونگ )
    3- برای من و محیطی که دارم یک تلویزیون 40 اینچ کاملاٌ کفایت میکنه. این سایز رو امکانات tv تاثیر گذاره؟
    4- این تلویزیون های Smart امکان وبگردی هم دارند؟ آیا امکان پخش فیلم رو خود تلویزیون داره؟
    اگر آره چه پسوند هایی رو ساپورت میکنه؟ آیا MKV با زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟
    5- امکان استفاده از skype و یا Dlna چطور؟

اگر سوالات خیلی ناشیانه بود ببخشید آخه این اولین تجربه خریدم تو Smart TV هاست.

خلاصه سرتون رو درد نیارم یک گزینه ای رو به ما پیشنهاد بدهید که با یک هزینه معقول امکانات وسیعی رو در اختیارم
    بگذاره. فقط تاکید کنم که 40 اینج نمی خوام بزرگتر باشه.

اگر امکان پاسخگویی هم نبود لطفا یک مرجعی را معرفی نمایید تا بتوانم به جواب سوالاتم برسم.
    از همه شما عزیزان قبل از جوابتون ممنونم.
    یا حق

دوست عزيز شما اين درخواستهايي رو كه دارين بايد زحمت بكشين از تاپيك TV هاي Samsung بپرسين نه اينجا . چون تمام آدرسايي كه دارين ميدين فقط به اوون تاپيك بر ميگرده.

11. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز فکر نمیکنم تصویر اون کانال اطراف لوگو کاملا مشکی باشه .. با تلویزیونهای دیگه هم مقایسه کردین؟
    این عکسم از led d5000 سامسونگه به نوارای مشکی بالا و پائین تصویر نگا کن کاملا سرمه ایه و صلا نمیتونه مشی نشون بده تازه این توی یه تصویه براقه که شاتر دوربین سریع میندازه و دیافراگم تنگ میشه رنگای نزدیک مشکیو باید مشکی نشون بده ولی عمق فاجعه ظاهرا خیلی بالاس.

13. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

قديمي ها بهترن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •