پس چگونه لول آپ میکنی ؟!
من الان 2 لول رو با دوئل لول آپ کردم و حدود 10.000 رنک در رنکینگ جلو رفتم !!ولی مویشن دوئلم خفن پایین اومد شدش 80 %
میخوام تا 70% برم بعد دوباره برم پی مرحله های چرت ...
این بازی هم خودشو با این مرحله ها نم---- .![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
پس چگونه لول آپ میکنی ؟!
من الان 2 لول رو با دوئل لول آپ کردم و حدود 10.000 رنک در رنکینگ جلو رفتم !!ولی مویشن دوئلم خفن پایین اومد شدش 80 %
میخوام تا 70% برم بعد دوباره برم پی مرحله های چرت ...
این بازی هم خودشو با این مرحله ها نم---- .![]()
فكر كنم ٍ Experience كه پر ميشه لول آپ ميشي. هر كوئس كه انجام ميدي 50 ،60 تا Experience بهت ميده باعث ميشه كه Experience پر بشه و لول آپ بشي. البته حدس ميزنم![]()
دستت درد نکنه
خیلی اموزش خوبی بود ، خیلی کمکم کرد ...![]()
تو اگه اسکیلهات رو فقط رو 1 یا 2 تا توانایی خاص خرج کنی.کارهای خفن برات تو لولهای پایین باز میشه که هم پول خوب و هم تجربه خوبی میده.دوئل هم یکی از روشهای خوبه ولی روزی 4 تا بیشتر نباید دوئل کرد چون موتیویشن میاد پایین و به درد نمیخوره.
مثلا الان مصطفی اسکیل کانستراکشن براش فکر کنم بالای 100 باشه.خوب معلومه چه کارهای خفنی میتونه انجام بده که ما نمیتونیم.حالا فکر میکنی اون اصلا میتونه کوئست انجام بده در حالی که همه اسکیلهای دیگش صفر مونده!
من خودم روی vigor و appearance دارم کار میکنم.کارهای خوبی هم دارم.coal mining و carving out claims .روزی 400 تا میتونم در بیارم اگه بخوام.به زودی picking agavez رو باز میکنم که تجربه خوبی میده.من فکر کنم bounty hunter رو بتونم انجام بدم تو لول 90 به بالا.
خیلی ها فقط روی setting traps کار میکنن.باید اول ورلد تعیین کنی که چه اسکیل یا اسکیلهایی رو میخوای روش کار کنی.
خفن ترینش لیدرشیپ هستش ... کارهای ردیفی داره ... یه نیگا بنداز به کاراش . فقط بپا شصت پات تو چشت نره
هادی به تاریخ عضویت جفتمون نیگا بنداز ... چه باحال ... 4 سال گذشت . یادش بخیر اون روزا . هی ی ی ی جوانی کجا بیدی آخه![]()
Last edited by m_r1986; 16-02-2009 at 21:15.
خداوند ما را حفظ كند![]()
نمیشه گفت کدوم بهتره.چون به هر حال کاری که لیدرشیپ توش داره اسکیلهای دیگه هم لازم داره.کلا به نظرم بالانس هست کارها.
به نظر من فقط رو 1 اسکیل کار کردن اشتباهه.2 تا اسکیل بهترین حالتشه.2 تا اسکیل که تو یه ردیف قرار داشته باشن یعنی اتریبیوتشون یکی باشه.
ولی یه مشکلی که هست و من راه حلش رو نمیدونم اینه که این روش کار کردن یه مشکلی داره و اون اینه که تو دوئل ها همش شکست میخوری و هر روز دوئلرهای میریزن سرت و میکشنت.برای حل این مشکل چه کار میشه کرد؟
پس از تحقیقات و بررسی فراوانی که روی شغلها و اسکیلهای مورد نیاز اونها انجام دادم و با بررسی اونها از جهات مختلف چند ترکیب عالی رو پیدا کردم.
اولی که مخصوص خودمه و تو ورلد جدید میخوام پیاده کنم رو نمیکنم.ولی چند تا ترکیب خوب رو بهتون میگم که میتونید پیاده کنید و حالشو ببرید.
ترکیب 1 : هر لول یک attribute روی charisma و 2 اسکیل روی leadership و 1 اسکیل روی tactics یا 2 تا روی tactics و 1 روی leadership
ترکیب 2 : هر لول یک attribute روی dexterity و 2 تا روی shooting و 1 روی setting traps یا 2 تا setting traps و 1 روی shooting
ترکیب 3 : هر لول یک attribute روی strenght و 1 construction و 1 stamina و 1 vigor .
این ترکیبها کارهای خفنی باز میکنه.
دوستان دیگه هم اگه ترکیبی میشناسن ما رو بی بهره نذارن.
محمد نظرت چیه؟
پیشنهاد بهتری داری؟
و یه نکته دیگه این که کلا mobility به نظر من به درد نمیخوره پس روش سرمایه گذاری نکنید بهتره.
Last edited by hadi_gamer; 16-02-2009 at 23:10.
خوب من اینجاهایی که میگی(که قراره راهمم ندن) چه جوری پیدا کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)