دوستان بنا به گفته سازمان سنجش و محاسبات سر انگشتی همه داوطلبان رشته ریاضی با رتبه زیر 22000 کشوری میتونن روزانه قبول شن!!!!!
راستی 22000 دقیقا میشه چند منطقه 3 ؟؟؟؟ لطفا جواب بدید!!!! مثل سوالای دیگم نشه![]()
دوستان بنا به گفته سازمان سنجش و محاسبات سر انگشتی همه داوطلبان رشته ریاضی با رتبه زیر 22000 کشوری میتونن روزانه قبول شن!!!!!
راستی 22000 دقیقا میشه چند منطقه 3 ؟؟؟؟ لطفا جواب بدید!!!! مثل سوالای دیگم نشه![]()
Last edited by vahid69; 28-06-2009 at 09:02.
شما اینو دانلود کن. حجمش 10 مگابایته اما همه اطلاعات کنکور 86 رو داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها تا چه رتبه ای شبانه تهران میشه قبول شد؟؟!
من وقتی این قانون رو خوندم و بحث های دوستان رو شنیدم اصلا یه جوری شدمای بابا...ما سعی در برابری حقوق زن ومرد داریم و گرنه هیچ وقت نمیگفتم حرفت اشتباهه !!!!!!!!
این حرفش که دخترا به همه دردی میخورن تو مایه های عقاید عهد بابابزرگ من بود!!!!: دی
خودم میدونم این بحثا واسه عهد بوقه!!!!!!!!!!!!کلاً دیدم اگه چیزی نگم نه تنها حقوق زنان پایمال میشه بلکه احساسات وعواطف وروحیات معلولان هم ضایع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
به نظر من که این قانون اصلا خوب نیست
آدم بی شرف زیاده
یکی میره این بنده خداها رو میگیره بعد که خدمتش تموم شد میره پی یکی دیگه
تازه اگه قانون هم بذارن که اینو طلاق نده در کنار اون میره یکی دیگه میگیره
باور کنید آدم بی شرف زیاد پیدا میشه
در مورد بحث بیشتر راجب برابری حقوق زن و مرد هم اینجا دیگه جاش نیست
ولی کلا دیگه این بحث رو تموم کنیم
سامان رشته رو هم دانلود کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه تهران هم شبانه داره؟بچه ها تا چه رتبه ای شبانه تهران میشه قبول شد؟؟!
من شنیده بودم تهران شبانه نداره
اقا تایپیک رو اشتباه اومدید باید برید دو کوچه پایین تر![]()
نه عزیزاقا تایپیک رو اشتباه اومدید باید برید دو کوچه پایین تر
ما داریم در مورد قانون ازدواج با یه دختر معلول که مربوط به سربازی میشه بحث میکنیم
هر چیزی هم که به سربازی مرتبطه به کنکور هم ربط داره
در ضمن خواهشا بحثو ادامه ندید
اگه منظور دانشگاه تهرانه نمیدونم ولی اگه منظور شهر تهرانه مسلما داره
این لینک هم چند تا کارنامه + اینکه کجا قبول شدن داره.فقط به دو نکته توجه کنیدکه چون سایت مال دبیر شیمی قبلیمه و اون کارنامه های دانش اموزانشو گذاشته واسه همین قبولیا بیشترشون دانشگاه فردوسیه( به خصوص واسه تجربیا که مثلا با رتبه ی 84 علوم پزشکی مشهد میخونه)
یک نکه ی دیگه اینکه اسماش الکیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by John Doe; 28-06-2009 at 10:00.
این مزخرفاتو من گفتم؟! خیلی باحالی!!!!!!!!!!!!!!!!!از طرف من پست میسازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط Rainy eye [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rambo_1386 منو به خاطر پست های بی ربطم ببخش اعتراف میکنم اون حرف هارو از روی نادانی زدم
هیچ وقت عذرخواهی نمیکنم !!!!!!!!!اونی که باید معذرت بخواد تویی نه من!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)