رمزينه هم عربي جامع داره ولي بهترين عربي همون اياد فيلي هست
رمزينه هم عربي جامع داره ولي بهترين عربي همون اياد فيلي هست
سلام
بین این 2 کتاب کدومش واسه درس به درس خوندن ادبیات بهتره؟ 1.کلک معلم 2.گاج سبز
كلك معلم بهتره مخصوصا براي پيش دانشگاهي![]()
یکی از دوستانم فامیلی 3 کیسه بزرگ کتاب و یه کارتن کوچیک کتاب های برگزیدگان با سی دی آموزش داده.
1-توش یه جزوه کپی شده از پیش 1 اندیشه سازان هست. نگه دارم؟
2-این کتاب های برگزیدگان کتاب های خاصی نیستند که؟ این سی دی آموزشش هم به درد نمی خوره دیگه؟
سلام. خسته نباشید. منمنابع ارشد مددکاری اجتماعی رو میدونم ولی بعضی کتابهاشو نتونستم پیدا کنم. میتونید کمکم کنید؟
فک نمی کنید واسه یه داوطلب تجربی سنگین باشه ؟!
قسمت دوم
کتب عمومی
قبل از اینکه بگم من چه کتابایی رو انتخاب کرده بودم واسه خوندنم بگم که من دانش آموزی بودم که با معلم حال نمیکردم و دوس داشتم خودم درس بخونم و ضریب هوشیه متوسطی هم دارم.
ادبیات:
واسه خوندن ادبیات دو راه پیش رو داری:یا جامع بخونی یا موضوعی
ادبیات موضوعی:
به نظر من باید ادبیاتو اول به صورت موضوعی خوند و وقتی که مسلط شدی بری جامع کار کنی،البته بعضیا که ادبیاتشون خوبه میتونن یه راست برن سراغ جامع.
قرابت معنایی:مهم ترین قسمت ادبیات همین قرابت هست که 9 سوال جوندار تو کنکور داره،کتاب کمک آموزشی که فک کنم مورد تایید 90% بچه های تاپیک باشه کتاب قرابت معنایی دریافت نوشته دکتر سبطی هست،البته کلکم هست اما کتاب کلک به قول یکی از بچه ها واست ماهی میگیره اما سبطی ماهی گیری یادت میده.
زبان فارسی:بعد از قرابت شاید سخت ترین و البته بیشترین تست را با 6 تست داره.کتابای زیادی هست که معروفن مثل رمزینه،دریافت،همگامان،اند یشه سازان یا مبتکران(مولف:سبطی)و... هست اما من با بررسی هایی که انجام دادم فهمیدم کتاب دریافت و همگامان خوبترن.همگامان بیشتر بر پایه تست و درسنامه هست اما دریافت کاملا جنبه آموزشی داره که تو دو جلد هست.پیشنهاد من جفت کتابای دریافت و همگامان هست به این صورت که اول خوب از کتاب دریافت بحثو واسه خودمون تفهیم میکنیم و بعد از روی همگامان تست کار می کنیم.شاید خیلیا خورده بگیرن که واسه 6 تا تست بیایم 3 تا کتاب بخونیم عقلانی نیست اما در پاسخ این دوستان باید گفت با توجه به سختیه سوالات زبان فارسی حتی یک سوال درست بیشتر نسبت به رقبا در درس ادبیات خودش کلی مهمه،ارزششم از اینجا میشه فهمید که تعداد کسانی که درصد ادبیات آنها از 65% بالاتر میره از 3 رقم بیشتر نیست،بعدشم اون کتاب سبطی حجم داره اما راحت و زود تموم میشه و وقتی مفهومو یاد گرفتی میتونی کتاب همگامانو سریع تستاشو حل کرد.
البته کسایی که زبان فارسیشون خوبه میتونن فقط همگامان بگیرن چون دریافت زیاد بدردشون نمیخوره.
املا و لغت:4 تست تو کنکور داره که قسمت املاش هم کمی سخت و هم کمی وقت گیر هست.من کلا یه کتاب دیدم و خریدم اونم املا و لغت در آزمون سراسری دریافت بود.بقیه کتاباروهم ندیدم که نظری بدم.البته لغات ته کتاب درسی هم خیلی مهمه.
آرایه ادبی:3تا تست داره و کتاب کمک آموزشیم نداشتم ،چرا دروغ بگم اما از بچه های تاپیک زیاد اسم کتاب کلک معلم شنیدم،البته از انرژی اتمی هم این اواخر خورده به گوشم.
تاریخ ادبیات:3تا تست.اینم کتاب نداشتم و منبعم کتاب درسی بود که کاملترین مرجعه اما تاریخ ادبیات مصورم خیلیییییی تعریفشو شنیدم،همین.
ادبیات جامع:
کسایی که حال نمیکن با موضوعی خوندن و دوس دارن کتاب درسی پوست کنده جولوشون باشه کتابای جامع کلک،گاج،خیلی سبز،مهروماه هست واسه خوندن.سبک اکثرشون مثل همه اما من گاج و کلک داشتم که راضیم بودم ازشون مخصوصا از کلک که کمی کنکوری تر بود البته کمی.
معارف:
جامع:
بدون هیچ اضافه گویی میگم که کتاب همگامان از بقیه کامل تر و بهتره،همین.
احادیث ، روایات و مفاهیم آیات:
15 سوال مستقیمو غیر مستقیم به این بخش تعلق داره.
تو بخش احادیث و روایات هم میتونید گاج و انرژی اتمیو انتخاب کنید که من با گاج کار کردم البته اگه این کتاباروهم نگرفتین چیزیو از دست ندادین چون خوده همگامان سلطانه.
عربی:
دستور زبان:
از دوران طفولیت من بین مراجع سر کتاب عربی کلی بحث بوده.کلی کتاب با ظهوره انتشارات نو اومدنو رفتن مثل عربیه تخته سیاه و رمزینه و سهیلا خاکبازو خیلی سبزو... اما با ثبات ترینی که انصافا همیشه تو صف اول معروفا بوده کتابی نیست جز کتاب عربی به زبان ساده مبتکران نوشته ایادفیلی.انصافا از همون صفحه اول تاپیک سر زبونا بوده و اگه جو این بچه ها که با اومدن یه انتشارات که یه کتاب خوب میده شروع به خریدن پک کامل انتشارات میکنن نبود شاید بی رقیب میموند،البته این کتاب از این نظر تکه که کتاب خوب دیگه ای درحد اون تالیف نشده وگرنه خالی از ایراد نیست.
جامع:
اگه میخواین کتاب شسته و رفته همه چیزش توضیح داده بشه کتاب سبز یا کتاب محوری گاج توصیه میشه.
زبان:
مبتکران شهاب اناری ،پیشنهاد منه هم سوم و هم پیش.اینم مثله عربی ایاد فیلی مرتب رقیب واسش پیدا میشه و میره.جدیدا کتابجامع خیلی سبزم رقیبشه که انصافا من ندیدم اما اونطوری که از دوستان شنیدم کمی کمتر توضیح داده و جامع هست یعنی سومو پیش با همه و برای اونایی که زبانشون خوبه بهتره.شبقره هم هست اما من مبتکرانو ترجیح میدم.البته شهاب اناری یه کتاب دیگه هم داره به اسم درک مطلب به زبان ساده که من ازش خوشم اومد.تو اینم خیلی سبز رقیبشه اما بازم من مبتکرانو توصیه میکنم چون این یکیو دیدم.
اینم از کتابایی که من استفاده کردم یا اطلاعات درموردش داشتم.اینم بگم همه کتابایی که با رنگ قرمز مشخص شدنو داشتم مگر اونایی که دقیقا ذکر کردم نداشتم.
امیدوارم دوستان با نظراتشون متن منو کامل کنن.
Last edited by نفر اول کنکور; 08-10-2010 at 01:16.
کتاب عربی ایاد فیلی با چاپ 80 فرق کرده ؟ اگه میشه جواب بدید
تنها فرقي ميتونه افزودن سوال هاي كنكورهاي اخير باشه .
البته چاپ 80 خيلي قديميه ديگه . توصيه ميكنم يه كتاب ديگه كه سوالات كنكورهاي جديد رو داشته باشه هم در كنارش تست بزنين
دینی همگامان چاپ جدید داره؟
می شه تو بازار گیرش آورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)