بله میاد که روی inestall میرم . در ضمن فایلهای بازی هم به صورت rar هستن توی 11 پارت که extracting میشه توی آدرسی که میدم و یه نصب دوم داره که بازیو از فایلهای extract شده یه جای دیگه باید نصب کنم . من DVD های دیگه رو هم که گرفتم همینطوری بودن.
بله میاد که روی inestall میرم . در ضمن فایلهای بازی هم به صورت rar هستن توی 11 پارت که extracting میشه توی آدرسی که میدم و یه نصب دوم داره که بازیو از فایلهای extract شده یه جای دیگه باید نصب کنم . من DVD های دیگه رو هم که گرفتم همینطوری بودن.
توی این پچ GamingAccess کدوم اپشن فایل اپشن فایل اپدیت شده است
pes state databas
یا اونی که همینطوری خارج از فولدر هست؟
نمی فهمم چرا انقدر علاقه به پچ دان همه...من فقط لوگو ها رو تغییر دادم نقل و انتقال ها رو هم دستی انجام دادم...
فقط نمی دونم چه جوری بازیکنای کلاسیک آزاد می شند
الان تو مسترلیگ با رم فصل 3مه همه ی بازی ها رو هم تو topplayer بردم اما هیچی نشد..پولمم خیلیه
چی کار کنم؟
جالبه منم مستر لیگمو با رم استارت زدم.متاسفانه مستر لیگ این نسخه بازی زیاد سخت نیست . حتی در حد regular نسخه 6 هم نیست .ای کاش راهی پیدا میشد سطح بازی سخت تر میشد.فقط باید امیدوار باشیم توی ورژن بعدی به این مساله توجه بشه.این شماره بازی فقط B.A.L
با هر کدوم از تیم های ملی هلند المان انگلیس فرانسه آرژانتین برزیل و ایتالیا جام جهانی رو فتح کنی بازیکنان کلاسیک آزاد میشه کلا برای آزاد کردن بازیکنای کلاسیک باید به مود LEAGUE - CUP بری و لیگ ها و کاپ های مختلف رو فتح کنی البته توی مستر لیگ فصل دوم با برنده شدن D1 میگ و کاپ دو سری از بازیکنان کلاسیک آزاد میشن
یعنی بعد اینکه نصب تموم شد شما پچ 1.20 کونامی رو نصب میکنی بعد فایل (26.8 مگی) PES2009.EXE رو Reaplace میکنی بازم مشکل داری؟ همین 2 کار رو باس انجام بدی نه کمتر نه بیشتر اگه نمیشه سیستمتون یه اشکالی داره به بازی هیچ ربطی نداره
عجب چیزی بود این پچ GamingAccess .
با بدبختی دانلودش کردم ولی ارزشش رو داشت .
به احتمال بسیار زیادباید از dvd بازیت باشه .dvd بازی مال چه شرکتیه .من مال شرکت magician رو دارم روی دو تا سیستم متفاوت که یکیش خیلی قدیمیه و یکیش جدیده امتحان کردم روی هردوتا جواب داد (حداقل 400 تا بازی باهر کدوم انجام شد).اینو امتحان کن احتمالا جواب بگیری .اگه بازم ارور داد باید به ویروسی بودن کامپیوتر یا ... شک کرد.
من یه سوال می پرسم البته می دونم سوالم در حد یک اسپم هست و خیلی ها شاید دلگیر بشن.اما می گم به امید خدا:
این پچ GamingAccess چه تغییراتی در بازی ایجاد می کنه و نصبش راحته؟لینکش کجاست؟
دوست من پچ gamingaccess هر چند وقت یه بار توسط سایت gamingaccess.com ارائه میشه ...
تغییرات زیادی رو تو بازی اعمال میکنه مثل : آخرین نقل و انتقالات و ........................
میتونی از سایت خودش gamingaccess.com دانلودش کنی ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)