تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 940 اولاول ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

ببینم وقتی شما دی وی دی بازی رو میذاری داخل دی وی دی رام این اتوران میاد یا نه؟

بله میاد که روی inestall میرم . در ضمن فایلهای بازی هم به صورت rar هستن توی 11 پارت که extracting میشه توی آدرسی که میدم و یه نصب دوم داره که بازیو از فایلهای extract شده یه جای دیگه باید نصب کنم . من DVD های دیگه رو هم که گرفتم همینطوری بودن.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی این پچ GamingAccess کدوم اپشن فایل اپشن فایل اپدیت شده است
    pes state databas
    یا اونی که همینطوری خارج از فولدر هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه orlan2magic_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santa Maria

پيش فرض

نمی فهمم چرا انقدر علاقه به پچ دان همه...من فقط لوگو ها رو تغییر دادم نقل و انتقال ها رو هم دستی انجام دادم...

فقط نمی دونم چه جوری بازیکنای کلاسیک آزاد می شند
    الان تو مسترلیگ با رم فصل 3مه همه ی بازی ها رو هم تو topplayer بردم اما هیچی نشد..پولمم خیلیه
    چی کار کنم؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

الان تو مسترلیگ با رم فصل 3مه همه ی بازی ها رو هم تو topplayer بردم اما هیچی نشد..پولمم خیلیه
    چی کار کنم؟
    جالبه منم مستر لیگمو با رم استارت زدم.متاسفانه مستر لیگ این نسخه بازی زیاد سخت نیست . حتی در حد regular نسخه 6 هم نیست .ای کاش راهی پیدا میشد سطح بازی سخت تر میشد.فقط باید امیدوار باشیم توی ورژن بعدی به این مساله توجه بشه.این شماره بازی فقط B.A.L

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چی کار کنم؟
    با هر کدوم از تیم های ملی هلند المان انگلیس فرانسه آرژانتین برزیل و ایتالیا جام جهانی رو فتح کنی بازیکنان کلاسیک آزاد میشه کلا برای آزاد کردن بازیکنای کلاسیک باید به مود LEAGUE - CUP بری و لیگ ها و کاپ های مختلف رو فتح کنی البته توی مستر لیگ فصل دوم با برنده شدن D1 میگ و کاپ دو سری از بازیکنان کلاسیک آزاد میشن

بله میاد که روی inestall میرم . در ضمن فایلهای بازی هم به صورت rar هستن توی 11 پارت که extracting میشه توی آدرسی که میدم و یه نصب دوم داره که بازیو از فایلهای extract شده یه جای دیگه باید نصب کنم . من DVD های دیگه رو هم که گرفتم همینطوری بودن.
    یعنی بعد اینکه نصب تموم شد شما پچ 1.20 کونامی رو نصب میکنی بعد فایل (26.8 مگی) PES2009.EXE رو Reaplace میکنی بازم مشکل داری؟ همین 2 کار رو باس انجام بدی نه کمتر نه بیشتر اگه نمیشه سیستمتون یه اشکالی داره به بازی هیچ ربطی نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

عجب چیزی بود این پچ GamingAccess .
    با بدبختی دانلودش کردم ولی ارزشش رو داشت .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من منظور شما رو متوجه شدم . ممنونم که کمکم میکنی . ولی من همه این کارها رو یعنی : ریختن پچ 1.1 و 1.2 و کرکهای مربوط به هر ورژن ریختن نت فرم ورک 3.5 تغییر ویندوز و خیلی کارهای دیگرو انجام دادم ولی دردی رو دوا نکرد واسه همینم یکی از دوستان محبت کرد و پچ آپدیت فول ورژن از سایت gamingaccess رو بهم داد که حجمشم زیاده تا شاید مشکل حل شد ولی باز هم همینطور موند . حالا اگه شما راه حل دیگه ای سراغ دارید منو در جریان بزارید.
    به احتمال بسیار زیادباید از dvd بازیت باشه .dvd بازی مال چه شرکتیه .من مال شرکت magician رو دارم روی دو تا سیستم متفاوت که یکیش خیلی قدیمیه و یکیش جدیده امتحان کردم روی هردوتا جواب داد (حداقل 400 تا بازی باهر کدوم انجام شد).اینو امتحان کن احتمالا جواب بگیری .اگه بازم ارور داد باید به ویروسی بودن کامپیوتر یا ... شک کرد.

در آغاز فعالیت Altec_Lansing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

واسه اضافه کردن بوندسلیگا پچی هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من یه سوال می پرسم البته می دونم سوالم در حد یک اسپم هست و خیلی ها شاید دلگیر بشن.اما می گم به امید خدا:
    این پچ GamingAccess چه تغییراتی در بازی ایجاد می کنه و نصبش راحته؟لینکش کجاست؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من یه سوال می پرسم البته می دونم سوالم در حد یک اسپم هست و خیلی ها شاید دلگیر بشن.اما می گم به امید خدا:
    این پچ GamingAccess چه تغییراتی در بازی ایجاد می کنه و نصبش راحته؟لینکش کجاست؟
    دوست من پچ gamingaccess هر چند وقت یه بار توسط سایت gamingaccess.com ارائه میشه ...

تغییرات زیادی رو تو بازی اعمال میکنه مثل : آخرین نقل و انتقالات و ........................

میتونی از سایت خودش gamingaccess.com دانلودش کنی ...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •