تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 1135 اولاول ... 934935435835895905915925935945955965976036436931093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله ارادتمندم.
    پس گیربکس b5 عین نوا c5 هست چون نوا هم دقیقا همینطوره و دنده که روی عقب میره گلویی فرمون میچرخه و فرمان هم قفل میشه.
    من قبل از اینکه اتومات کنم رفتم یه گیربکس 4 دنده دیگه از رو موتور ابی بیوک باز کردم (چون گیربکس خودم زوزه داشت).وقتی برای بازدید و تعمیر بازش کردم دیدم این موتور 8 چه بلایی به سر دنده زیر گیربکس اورده(چرخدنده مربوط به دنده یک روی گیربکس رو کچل کرده بود).این گیربکسهای 4 دنده جلو نسبت به 3 سرعته brogwarner به مدارای بیشتری در دنده 1 و عقب نیاز دارند و اگه تیک اف انجام بشه زود در دنده 1 و عقب به زوزه میفتن(مخصوصا با موتور 8).اگر دنده زیر اینها رو مقایسه کنید متوجه حرف بنده میشید که چقدر brogwarner دنده های قدرتمندی داره و خوراک تیک افه.البته شتاب دنده 1 در 4 سرعته ها بیشتره و معکوس بهتری برای سبقت از دنده 4 به 3 میده ولی خروجی هردو یکسانه.خلاصه اون گیربکس رو با اتومات عوض کردم.ولی با این حال اگه گیربکسش هم سالم مونده باشه عالیه.

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين بيوك بي 5 كه شما ديدي، مدل چه ساليه؟
    من مدل 58 سوار شدم و دنده هم همون 4 دستي بود كه شتاب خوبي داشت و صفحه پانل هم كه البته فرم قديمي و نه چندان زيبايي داره.
    وضعيت گيربكسهاي دستي و اتوماتيك بيوك و نوا يكيه و فرقي نميكنه، الان نوا من هم سي 5 و دنده دستي 4 هست و دقيقا همين وضعيت رو داره كه بايد توي دنده عقب بگذاري تا سوئيچ خارج بشه و غير از اون امكان نداره، براي استارت زدن هم بايد كلاچ فشار داده بشه، در واقع براي ايجاد امنيت اين كار رو كردن.
    كاپوت نمونه هاي قديمي بيوك اسكاي لارك اين مدلي هم با فرم جديدتر كمي تفاوت داره و بخش جلوي كاپوت در لبه هاي برجسته گرد و پخ ساخته شده اما در نمونه بالاتر زاويه تيز و تندي داره.
    براي ديفرانسيال هم اگر لازم نياز باشه ، ميشه با ديفرانسيالهاي كلاچدار جايگزين كرد، البته بايد از نظر اندازه و عرض همخواني داشته باشه.
    اگر ماشين تميز باشه، حدود 5 ميارزه، نه بيشتر چون مدلش پايينه، توي بيوك و نوا و كاپريس مدل بالا و پايين توي قيمت تاثير داره(‌برعكس ماسل).
    Last edited by camaro lt; 08-01-2013 at 21:35.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

این ماشین مدلش 57 بود.
    علی اقا جسارتا نظر من برعکس شماست.مدل این ماشینا دیگه تاثیری توی قیمت نداره.چرا؟چون اگر قرار بر عدم تردد باشه باید گفت که دیگه مدل 57 تا 70 همشون غیر قابل تردد هستن.اتفاقا مدلای پایین تر چون مال قبل انقلاب بودن نظارت بیشتری روی تولیدشون میشد پس شک نکنید کیفیتشون بهتر از مدلای بعد از انقلاب هست.

6. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله منم در كل قبول دارم، اما منظورم تميز بودن ماشين( كه معمولا مدلهاي بالاتر سالمتر ماندن) بود. و البته اينكه در مورد ماسلها چون نمونه هاي مدل بالاتر رو نداريم( در ايران) بنابراين همين قديميها ارزش بيشتر دارن و البته بازهم چون خود ماسلها ذاتا هرچي قديميتر باشن( و البته تميزتر) قيمت بالاتر دارن.
    الان تعداد زيادي بيوك و نوا وجود داره( به نسبت كامارو و پونتياك) و بنابراين دست خريدار خيلي بازتره و شانس انتخاب بيشتري داره، روي اين حساب ديگه يه مدل پايين مثلا 58 نميتونه اونجوري كه مدلهاي 65 قيمت دارن ، ارزش گذاري بشه( در صورت تساوي شرايط سلامت ماشين)
    اما در هر صورت اين ماشينها بازم با تمام اين احوال بيشتر بر اساس توافق خريدار و فروشنده قيمت گذاري ميشه تا اينجور معادلات .

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

بلهفرمایش شما متین.بحث ماسل ها که جداست.بین کاپریس ها هم مدل بالاها با ارزش تر هستن.
    اما بیوک b5 هم تیپ کم یابی هست برای همینه قیمتش کمی بالاتر از بیوک b3 فی میخوره.
    البته منکر این نیستم اون ماشین برای خوب شدن خرج داشت اما متاسفانه بازار اینطوری شده دیگه.
    از یه طرف غیر منطقیه از یه طرف منطقی.اگه از بحث قیمت دلار و لوازم و .. نگاه کنیم منطقی میشه و اگه از طرف دیگه نگاه کنیم غیر منطقیه.هر چند الان پراید شده 15 میلیون پراتیدی که ارابه مرگ هست و ...
    کلن الان باز خودرو اینطوری شده.ماکسیما شده 80 میلیونحالا بنظرتون ماکسیما می ارزه؟؟ نه والا.

10. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همین 2 -3 سال پیش من موارد فوق العاده ای رو به قیمتهای خیلی پایینی میدیدم ولی گذشت اون زمان.نمونش یه بلیزر شایان بودکه خودم قولنامه کردم 2600000 تومان که به دلایلی به هم زدم!یا یکی از دوستانم کامارو 76 قرمز 8 سیلندر اتومات که اتاق و تزیینات و موتور فوق العاده ای داشت رو خرید 3 میلیون(با مدارک کامل).اون زمان کامارو بیرنگ 78 که شیشه برقی هم داشت پیدا کردم 5 میلیون!چرا راه دور بریم خودم نوای زرد بیرنگ که عکسش هم قرار دادم و دوستان دیدن رو با کارکرد 68000 و 15 سال خواب خریدم 2700000 تومان!یا همین سال 88 کادیلاک بیرنگ با اپشنهای سالم که برای دیدنش رفتم 6 میلیون قولنامه شده بود!راستی قبل از نوا میخواستم یه مالیبو 1981 بگیرم که دست دلال بود.و اتاقش فوق العاده نو بود و از داخلش و کیفیت داخل کابین هرچی بگم کم گفتم !داخلش نو نو بود به رنگ قرمز و داشبرد فوق العاده تمیز و نویی داشت .موتورش 6 سیلندر خوجینی بود که سیلندر ترکونده بود.گیربکسش هم 3 دنده دستی بود.فروشنده تاکید میکرد ماشین مال یه شهردار بوده.البته بیش از 2000 لیتر بنزین داشت و با بینه و معاینه فنی (معاینه رو خریده بود) قیمت رو 1 میلیون میگفت!!!!که چون ماشین لوازم تزیینات و موتوریش تو بازار نبود برنداشتم.
    Last edited by MJ1970; 09-01-2013 at 11:47.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام علیکم جمیعاً
    دوستان میدونید این قطعه چیه و کارش چیه؟
    بعد از اینکه هفته پیش کاربراتور رو دادم سرویس متوجه شدم که دیگه نیستش یعنی میکانیک نبستتش دوباره

14. 4 کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام (با اجازه اساتید)
    اون قطعه گازبرقی کاربراتور هست و معمولا جای فیش اون به دلیل بی دقتی میشکنه !ولی ظاهرا برای شما این مشکل هم نداره.پس برید از مکانیک پسش بگیرید(خدا کنه عمدا بازش نکرده باشه).این قطعه برای ماشینهای کولردار امریکاییه و زمانی که کولر روشن میشه مثل پمپ قفل مرکزی عمل میکنه و با فشاری که به اهرم گاز کاربراتور میاره دور موتور رو بالاتر میاره تا افت دوری که به علت مقاومت کمپرسور ایجاد شده رو جبران کنه.در مواقعی که از کار هم بیفته باز هم بازش نمیکنن چرا که به راحتیی میشه به کمک اون دور موتور رو در دور ارام تنطیم کرد و اگر نباشه به جاش یه مهره میبندن که تنظیم دور با مهره سختتره.توی نوا هم این قطعه هست ولی شاید به کاربراتور شما نخوره.حتما پسش بگیرید(امان از این مکانیک ها).این عکس مربوط به کارب نوای خودم هست که جافیش گاز برقی اون شکسته ولی از نظر کارکرد فرقی با کارب (فکر کنم 2 دهانه باشه مال شما)شما نداره.

Last edited by MJ1970; 10-01-2013 at 10:27.

16. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قيمتهايي كه گفتين واقعا عاليه، چون از سالها قبل از اون قيمتها بالا رفته بود و من هرچي گشتم ديگه يه كامارو يا پونتياك كه براي بازسازي مناسب باشه و بتونم حدود 2 يا 3 بگيرم وجود خارجي نداشت.
    من اسفند 85 كامارو فروختم(1.600.000) و همون سه چهار ماه بعدش فهميدم كه چقدر قيمتها تغيير وحشتناكي كردن.
    به هر حال گذر زمان و تورم قيمتها رو بالا برده،...

دوست گرامي جناب TopGear
    خيلي وقت بود كه خبري از شما نبود! چه خبرا؟ كاشكي يه مقداري از كارايي كه روي ماشين كرده بودين با عكس اينجا مينوشتيد،
    راستي يه توصيه خيلي خيلي مهم و حياتي، اينكه هيچوقت ماشين رو پيش مكانيك تنها نگذاريد چون داستانهايي بوجود مياد كه بيا و ببين..
    نمونه ساده اونم همين اتفاقي كه براي كارب ماشين شما افتاده.

Last edited by camaro lt; 09-01-2013 at 15:07.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

علی جان شما کدوم مکانیکی میبری ماشینت رو ؟ هر مکانیکی دیگه نبر
    گذشت اون زمانی که مکانیکهای تبریز نمونه بودن و درست به هیچ جیزی رحم نمیکنن . من برات پر سو جو میکنم بهترین مکانیک آمریکایی رو پیدا میکنم .

20. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •