سلام
دوستان من یاهوم حدود 70 تا اددی داره و یه روز اومدم دیدم شده 20 فک کردم -- شدم ولی هرروز دارم اددیامو ادد میکنم :| مشکل همون هکه یا چیز دیگس؟
سلام
دوستان من یاهوم حدود 70 تا اددی داره و یه روز اومدم دیدم شده 20 فک کردم -- شدم ولی هرروز دارم اددیامو ادد میکنم :| مشکل همون هکه یا چیز دیگس؟
سلام
می تونید پسورد و سوالات امنیتی رو عوض کنید البته از طریق بعضی نرم افزارها میشه آیدی رو از ادلیست
دوستان پاک کرد ... قبلا از طریق سایت vizgin می شد این کارو کرد که الان این امکان از طریق سایت وجود
نداره ..
سلام
باید contact detail خودتون رو برای دوستتون بفرستین پنجره پی ام اون شخص رو باز کنید :
Ctrl + Shift + C >> اسمی مورد نظر رو قسمت Nickname و Name تایپ کنید و Save کنید >> تو پنجره باز شده Select all رو بزنید
و finish بعد از این از دوستتون بخواین contact detail حدید رو Accept کنن. contact detail رو برای همه لیست هم می تونین بفرستین
یا جدا جدا برای هر شخص ...
Select All برای چه کاریه ؟
مگه سوالات امنیتی رو هم میشه عوض کردنمیدونستم
چه جوری اونوقت؟
![]()
برای اینکه دو گزینه Name و Messenger ID هر دو انتخاب شن...
بله
Account Information >> قسمت Sign in and Security >> قسمت Update Password - reset info >> قسمت Secret Question
وقتي ياهوچت روم هاش را بسته پس اين صفحه ياهو مسنجر به چه دردي ميخوره كه روي دسكتاپ داشته باشيمش؟ اين عدم دسترسي به چت روم هاش فقط واسه ايران هست يا براي همه كشورها ؟![]()
کلا تعطیلشون کرده!
فقط ژاپن چت روم داره.
همون بهتر که تعطیل شد.دی:
سلام خسته نباشید چطور از انلاین بودنه یه نفر مطلع بشم....قبلا جلوی اسمه اونایی که انلاین بودن زرد میشد...ولی چند وقتیه ولی جلوی اسمه همه دوستام سفیده...نمیدونم کدومشون انلاینن تا باهاشون بحرفم...ممنون میشم کمکم کنید
وقتی سفیده یعنی آفلاین هستن یا مخفی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)