نه جانم ..واسه adsl دیگه پولی تو قبض تلفن نمیاد,چون شما با تلفن که وصل نیستی به اینترنت ,فقط از یه قسمتی از سیم تلفن برای انتقال دیتا استفاده می کنی!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه جانم ..واسه adsl دیگه پولی تو قبض تلفن نمیاد,چون شما با تلفن که وصل نیستی به اینترنت ,فقط از یه قسمتی از سیم تلفن برای انتقال دیتا استفاده می کنی!
دوستان ماکسنتی تغییری در پینگشون احساس نکردن؟
اینجا پینگ 4.2.2.4 از 350 اینها شده 150
قیمت ها ماکس نت دوباره گران شد . علاوه بر اینکه سرعتش اومده پایین قیمتش هم باز گران شد . پس ما چیکار کنیم . همارا هم قیمتاش گرونه و شبا هم سرعتش کم میشه . خدایا
ای کاش اپراتور سوم زودتر بیاد .
قیمت 2 مگ رو کم کردن ولی نوشتن براش دانلود رایگان شبانه وجود نداره .
بابا مکس نت دیگه شورش رو در اورده سرعت را افتضاح کرده بعد از طرف دیگه قیمتاش رو گرون کرده مگه سر گردنست!!!!!
این دوره که تموم شد دیگه تمدید نمی کنم
قیمتهای ارومیه فرقی نکرده!
اگه سرعتش درست نشه منم دیگه تمدید نمیکنم.![]()
دوستان همارایی یه اماری از دانلود شبانه همارا بدن که روزی چقدر دانلود میشه ؟
سلام
دوستان من 1-2 سالی هست که از ART Home شاتل استفاده میکنم . تا چند ماه پیش سرعتم 10 کیلو بر ثانیه بود ولی بعد از اینکه بقیه سرویس های ارت رو نامحدود کردن سرعت ART Home به 21 رسید و چند ماهی همینطوری بود که از دیروز دوباره کم شده و به 10 رسیده !
میخوام بدونم سرعت 128 خانگی همارا چقدر هست ؟ در ماه چقدر باید پرداخت کنم ؟ (برای شاتل ماهانه 19-20 تومن پرداخت میکنم) قطعی که زیاد نداره ؟ کلا توان پرداخت من در ماه 19-20 تومن هست با این شرایط بهترین سرویس نامحدودی که میتونم تهیه کنم از کدوم شرکت هست ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
دوستان مژده بدید که در راستای حمایت از مصرف کننده مکس نت قیمت سرویس 128 سه ماهه را افزایش داد!!
قبلا یک گیگ کم کرد (از 10 به 9) و قیمتش را کاهش داد به 37 تومن (یادم نیست از چند)، الان گیگ را اضافه نکرد، قیمت را 6 تومن افزایش داد. یوها!!
Last edited by mehjam; 07-02-2011 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)