اقا کسی نمیتونه gsx
ground service رو دانلود کنه یا بخره؟
بدن درد گرفتیم از نداشتن این برنامه.
اگه بخرید حاضریم نفری 5 تومن بدیم ها!!
همش 25 دلاره.![]()
اقا کسی نمیتونه gsx
ground service رو دانلود کنه یا بخره؟
بدن درد گرفتیم از نداشتن این برنامه.
اگه بخرید حاضریم نفری 5 تومن بدیم ها!!
همش 25 دلاره.![]()
چرا این تاپیک ضعیف شده
من با navigation display تو pmdg 747 مشكل دارم
ND با همه آموزشها ( flight school 1.6) فرق ميكنه
تو نويگيشن ديسپلي من بالاش نوشته HDG ... MAG ولي تو آموزشها يه چيز ديگست !!!
در ضمن مشكل انگار اينكه كه هيچكدوم از تنظيمات fmc رو توش نشون نميده و فقط هدينگ و يه خط بنفش با يه مثلث سفيد با چهارتل دايره كوچيك سمت چپش و يهوخط وسطشون .......
لطفا كمكم كنيد .... اگه هم ميشه emailamo ميزارم شمارتونو بفرستين من تماس بگيرم .... خيلي برام مهمه .....
مرسي ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از ND عکس بگیری بهتر می شه راهنمایی کرد.
سلام دوستان من این تایپیکو خوب مطالعه نکردم فقط چون الان فیلم top gun رو دیدم بشدت الان بدنم نیاز به بازی هواپیمایی داره البته من دنبال یه شبیه ساز پرواز هستم و اینکه اگه بشه رو کنسول بازی باشه چه بهتر چون من xbox 360 دارم خلاصه اینکه باید از کجا شروع کنم و شبیه ساز رو از کجا تهیه کنم ممنون میشم...در ضمن بازیای ace combat و havxرو همه شماره هاشو بازی کردم دیگه نمدونم از کجا عطشمو بر طرف کنم ممنون از توجهتون...
دوست عزیز، اگر دنبال هیجان و اینها هستی من HAWX رو بهت توصیه میکنم، و الا شبیه ساز، عشق و حوصله میخواد و کمتر به صورت بازی میشه روش حساب کرد.
من هم فارسی اش رو گرفتم با صدای گویندگان صدا وسیما که واسه نوین پندار بود ولی نتوستم برمش... خیلی سخت بود... دوستان چه جوری باید بری من همه دکمه ها رو میزدم ولی فایده نداشت ازدفترچه چیزی حالیم نشد!
سلام عرض میکنم خدمت دوست عزیزم واز آموزشهای کاریردیتان صمیمانه تشکر میکنم.
آیا با نصب ورژن gold بازهم باید افزونهAccرونصب کنیم یا خیر؟ یعنی به جای ورژن نرمال وممتاز از گولد استفاده کنیم؟
(-30% because you used time acceleration) کسی میدونه معنی اش چیه و چرا این میاد تو پسنجر!!!!!
چون از simulation rate استفاده کردید این پیغام رو میده...
همون 2X و 4x رو میگم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)