ديشب 1.6 گيگ دانلود شد سرعت هم خوب بود اول شب و نزديك 100 تا 120 بود اما نميدونم احتمالا سرعت كم شده ...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ديشب 1.6 گيگ دانلود شد سرعت هم خوب بود اول شب و نزديك 100 تا 120 بود اما نميدونم احتمالا سرعت كم شده ...
سلام
از ساعت 2 تا الان که ساعت 3 سرعت کاملا افتضاح بود یعنی تقریبا یک بیستم شده بود سرعتم!
الان در این لحظه سرعت تقریبا به حالت عادی برگشت.
در این بین چندباری هم مودم رو خاموش روشن و ریست و... هم کردم تاثیری نداشت به نظرم هر مشکلی هست از طرف خودشونه.
پینگ هم بالا رفته.
نواسانات سرعت:
سرعت افتضاح بود ديشب !!
با جون كندن 1.2 گيگ دانلود شد ... فك كنم بايد يه دعوايي با اين پشتيبانيش بكنم !
مودم رو هم خاموش روشن كردم 2 تا 3 دقيقه قرمز بود چراغ اينترنت بعد سبز شد اما سرعت همون جوري موند و تغييري نكرد .
اه بابا اينا چشونه ؟!
الان من چی تمديد كنم ؟!!!! چالاك ؟ چابك ؟ حامی ؟ چلچله ؟!! كيميا ؟!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از قیمت هاشون تقریبا مشخصه چی به چیه
تماس هم بگیری باهاشون برای تمدید ، بهت میگن هر سرویس چیه.
من دیشب خوب دانلود کردم:
![]()
دوستان من یه مشکلی دارم بعد ساعت 2 که دیسکانکت میشه دیگه نمیتونم کانکت بشم حتما باید بیدار بمونم مودم رو خاموش کنم چند دقیقه بعد از 65دقیقه مودم رو روشن میکنم بعد کانکت میشه!!!!!
کسی همچین مشکلی داشته؟؟راهش چیه که تا 2بیدار نمونم؟؟؟
تا اونجا که میدونم، تمام مودم ها هر چند ثانیه یه چک میکنن برای تغییرات ارتباط و اگر که قطع شده بود، دوباره کانکت میکنن.
ولی فکر نکنم راهی برای این مشکل باشه، مگر خرید تایمر و ... که نمی ارزه. (البته نمیدونم دقیقا چیه ولی خوب تایمر هست که برق رو وصل کنن).
دیشب هر کاری کردم وصل نشد آخر مجبور شدم نصف شبی به آسیاتک زنگ بزنم گفت 5مین مودم خاموش کن بعد روشن کن درست میشه که درست شد.
اتفاقا این تایمر به ذهن خودم رسیده حالا ببینم حل نشه مجبورم بخرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)