بعد از لود دقیقا چه اتفاقی میافته؟سیاه میشه؟ارور میده؟همینجوری روی لودینگ میمونه؟
راستی ورژن بازی باید حتما از 1.12.70 بالا تر باشه
بعد از لود دقیقا چه اتفاقی میافته؟سیاه میشه؟ارور میده؟همینجوری روی لودینگ میمونه؟
راستی ورژن بازی باید حتما از 1.12.70 بالا تر باشه
Last edited by M_@li; 16-01-2012 at 21:26.
نه سیاه نمیشه, همون جوری رو لودینگ میمونه.
ورژن بازی رو هم والا نمیدونم یه عکس میزارم شما ببین ورژنش چنده.
نمیدونم عکس برا شما باز میشه یا نه ولی جهت اطمینان چیزی رو که عکس مشخص هست رو براتون مینویسم
قسمت لانچر بازی پایین سمت چپ
verslon: 9.0.73.012001
Last edited by ebi17; 17-01-2012 at 00:02.
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک رو دیدم فکر نکنم بهتر از این چیزی بشه پیدا کرد ولی توی این فقط میگه فایل های cache و user data رو پاک کنید و فولدر mods
Katy Perry Announcement Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Katy Perry Announcement Trailer HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه داشتم من وقتی لانچر رو باز میکنم آخرین گزینه که مربوط به آپدیت بازی هست برام فعال میشه . مشکلی نداره که از اون قسمت بازی رو آپدیت کنم؟
حجم این آپدیت چقدره؟
من یه مشکلی پیدا کردم با این بازی اونم اینه که وسط بازی خود به خود خاموش می کنه سیستم رو!!!!فقط تو این بازی اینجوریه.
میشه( بهترین راه آپدیت همینه) فقط بعد هر اپدیت کرکش میپره باید کرک جدید بریزید که البته فعلا کرک آخرین آپدیت اومده .حجمشم بستگی به ورژن بازی داره که بعد از اون چند تا اپدیت اومده باشه ولی معمولا دور و بر 100 یا 150 mb میگرده
من تا حالا تو این بازی به همچین مشکلی بر نخوردم ولی احتمال میدم مشکل از درایور ها باشه
درایورها آپدیت هستند ، بایوس مادرورد رو هم آپدیت کردم!
داداش راه دیگه ای برایه آپدیت بازی نیست؟ چون اینجوری خیلی طول میکشه بعد از یکو نیم ساعت تازه 30% از فایلو دانلود کرده.اگه راه دیگه هست خواهشا بگید![]()
من وقتی میرم چین آدم ها نیستند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)