[QUOTE=jupiterx;6340067]دوست عزیز سمند tu5 تولید نمیشه که شما بخواین مقایسش کنید!
[QUOTE=jupiterx;6340067]دوست عزیز سمند tu5 تولید نمیشه که شما بخواین مقایسش کنید!
[QUOTE=jupiterx;6340067]
همونطور که دوستم TOTAL جان گفتن سمند LX TU5 تولید نمیشه تا کی رو خدا میدونه.
بهترین سمند الان همین EF7 هست که هم دوگانه سوز داره هم بنزینی.
اونم دیگه بستگی به شرایط اقتصادیتون داره که همیشه بنزین مصرف کنید
یا بخوای تو هزینه بنزین صرفه جویی کنید و گاز رو هم در کنارش داشته باشید.
سمند ال ایکس ای اف هفت خودرویی بسیار ایده آل هست و موتور بسیار عالی دارد ، من تنها نقطه ضعف این سمند رو ترمزهاش میدونم وگرنه ماشین ایمنی هست با 180 کیلومتر به هیچ وجه احساس خطر نمیکنید ، چسبندگی عالی و هندلینگ بسیار خوب ، موتور کم صدا و پر شتاب و کم مصرف .
باتشکر از دوستانی که جواب دادن
راستش من بین L90 , lxو206 موندم نمیدونم کدومو انتخاب کنم هر کی هم یک چیزی میگه.یکی میگه سمند خوبه -یکی میگه لش میشه بعد از چند وقت-یکی میگه ال نود عالیه یکی میگه نه مالی نیست ....
راستش خودمم سر رشته ای خودرو ندارم و اطلاعاتی هم ندارم زیاد اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن و مزایا و معایب هر کدومو بگن و مقایسه ای بکنن ممنون میشم البته دلایل مستدل و تخصصی اگه بیارن که مثلا به این دلیل این یا اون خوبه ممنون میشم.
من خودم سمند رو از نظر راحتی توش خوشم میاد اما اینکه میگن مصرف بالاس و لش میشه تو شک ام.البته امنیتشو هم معمولا همه تایید میکنن نسبت به بقیه ماشینا هر چند که ایربگ نداره ولی بدنش ظاهرا محکمتره
ال نود هم بیشتر بخاطر مصرف بنزین پایین و اینکه بعضیها میگن نرمه تو رانندگی.البته بعضیها هم قبول ندارن که نرمه و بحث قطعات و تعمیراتش تو شک هستم.
206 هم ماشین خوبیه از نظر مصرفش و راحتی رانندگی.اما خودم بیشتر به خاطر جای کم داخل اتاق و صندوق و اینکه میگن قطعاتش گرونه واگه به خرج بیفته خرج زید میذاره رودست ادم. و البته به نظر من 206 واسه چپ شدن مساعد تره به خاطر فرم و شکل اتاقش
مورد استفاده من بیشتر تو شهره و اگه گاهی هم سفر برم در همین حد.
بیشترین مساله مهم هم برام امنیت خودرو و بعد راحتی در رانندگی هست و اینکه اذیت نکنه چون من خیلی از اینکه بخام همش تو تعمیرگاه باشم و این چیزا خوشم نمیاد.مسئله بعد هم ترجیحا اگه مصرف بنزینش هم پایینتر باشه و قطعات و تعمیراتش هم مقرون به صرفه باشه بهتره
با تشکرفراوان از راهنماییتون
دوستان یه سوال؟ اگه سورنتو 2011 وارداتی بگیریم (مثلا از پیتکو) ، برای سرویس و تعمیر میشه با هزینهء شخصی برد به تعمیرگاه های مجاز آسان موتور ؟ یا حتما باید ماشین رو از خودشون خریده باشیم؟
سمند EF7 موتور عالی و پرشتابی داره در عین حال کم صدا و کم مصرف.لش شدن ماشین به رانندگی شما بستگی داره اینکه توی دست اندازها و سرعت گیرها چقدر مراعات کنید.از نظر ایمنی ال 90 فکر میکنم 3 ستاره داره اما سمند ستاره نداره (میگن 2تا گرفته)
ال 90 نسبتا ماشین خشکی هست .
206 هم عمر کوتاهی داره و من پیشنهاد نمیکنم.
سمند ال ایکس ای اف 7 بین گزینه های شما برتر هست.موفق باشید.
شما باید از نمایندگی بپرسید که این دو شرکت همدیگر رو پوشش میدهند یا نه.فکر میکنم مشکلی از این بابت نباشه چون گارانتی تفاوتی با پول دادن نمیکنه.
تمام گارانتی های محصولات هیوندای با شرکت آسان موتور و نمایندگی های زیر مجموعه این شرکت هستن.
خودروهایی هم که غیر از این شرکت خریداری میشن تمام سرویس هاشون آزاد هست
محصولات کیا رو هم اطلس خودرو پوشش میده و گارانتیش برای این شرکت هست.
[QUOTE=Pourya-pc;6341505]سمند EF7 موتور عالی و پرشتابی داره در عین حال کم صدا و کم مصرف.لش شدن ماشین به رانندگی شما بستگی داره اینکه توی دست اندازها و سرعت گیرها چقدر مراعات کنید.از نظر ایمنی ال 90 فکر میکنم 3 ستاره داره اما سمند ستاره نداره (میگن 2تا گرفته)
ال 90 نسبتا ماشین خشکی هست .
206 هم عمر کوتاهی داره و من پیشنهاد نمیکنم.
سمند ال ایکس ای اف 7 بین گزینه های شما برتر هست.موفق باشید.
ممنون از شما که جواب دادین
دوستان دیکه هم اگه لطف کنن و نظرشون رو بگن ممنون میشم
با تشکر
سلام
دوستان
من م یخواهم یک پراید دست دوم بگیرم می شه بهم راهنمایی کنید
که قیمتاش چه جوری بید و موقعی که دارم از دست خرید م یکنم
باید به چه چیزهایی دقت کنم
یک مدتی وقت دارم در مورد این ها تحقیق کنم و بلخره تمام این فت و فن ها رو یاد بگیرم بعد بروم بگیرمممنون می شوم یک توضیح بدبد
سلام.
دوست من شما برای خرید خودرو باید اول چندتا کار انجام بدین که من به ترتیب میگم.
1.ملاک های شما برای خرید خودرو و انتظارتتون
2.بالاترین میزان بودجه که میتونید هزینه کنید
این 2 مورد رو مطرح کنید تا مشخص بشه چه پرایدی ( صندوقدار یا هاچ بک ) با چه مدلی
با ملاک های شما همخوانی دارد.
منتظریم
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
[QUOTE=jupiterx;6343059]به این تاپیک نگاهی بندازید بد نیست:نوشته شده توسط ;6341505
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)