سلام
من اموزش اکتیو کردن ویندوز xp با لیسانس قانونی را میخواستم
درواقع لیسانس xp دارم چجوری و کجا باید لیسانس را وارد کنم؟
سلام
من اموزش اکتیو کردن ویندوز xp با لیسانس قانونی را میخواستم
درواقع لیسانس xp دارم چجوری و کجا باید لیسانس را وارد کنم؟
روش اکتیو کردن ویندوز XP
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود.
2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents
3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
4. مقدار 7F یاFF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید.
5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید.
7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید.
8. در قسمت New key
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بروی Update کلیک کنید.
حالا ویندوز شما اورجینال شد!
(به نقل از سایت ترفندستان)
شاد باشید![]()
سلام.مشکل من اینکه تووی بعضی از فولدر ها که میرم اول ارور :
و بعد ارورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میاد و پوشه ها هنگ میکنه.مشکل چیه؟مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان!
مدتیه که وقتی سیستم رو خاموش یا استند بای میکنم، روی قسمت Log Off (همون آبیه: دی) گیر میکنه...و نه خاموش میشه و نه استند بای! مجبورم با دکمه کیس خاموشش کنم...
ممکنه ویروس باشه؟ kav 2011 دارم..
البته گاهی اینجوری میشه...مثلا هر 6-7 بار یه دفعه!
ممنون، شاد باشید![]()
سلام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به تاپیک هایی که دوست عزیزمون Episode (محمد) اشاره فرمودند مراجعه کنید.
ضرر نداره فایل زیر رو هم دانلود و از حالت زیپ خارج کنید و فقط اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا هارد دارید ؟ هارد قدیمیه ؟
برای رفع مشکل به پست saeed774 عزیز رجوع کنید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من یه ویندوز xp sp2 داشتم نصب کردم بعدش یه sp3 از خود سایت مایکروسافت گرفتم اونم نصب کردم و بعد ویندوز رو رجیستر کردم و اپدیت کردم بعدش و بعد که ریستارت کردم با پیغام داد که ویندوز ریجیستر نشده و 30 روز دیگه کار میکنه با روی فایل کلیک کردم رجیستر میشه ولی بعد از ریستارت دوباره همون مشکل رو داره میخواستم ببینم چیکارش کنم؟؟؟
برای اینکه ویندوز شما اوجینال شود باید مراحل زیر را طی کنید:
1- ابتدا از منوی Start گزینهی Run را اجرا کنید. سپس در کادر سفید، regedit بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجرهای جدید باز شود.
2- حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE --[>]SOFTWARE --[>]Microsoft --[>]WindowsNT --[>]Cu rrentVersion --[>]WPAEvents
3- از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دو بار کلیک کنید تا پنجرهای باز شود.
4- حال باید یکی از این دو حالت را مشاهده کنید:
حالت اول: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار FF شروع شود که به جای مقدار FF، مقدار 00 را جانشین میکنید.
حالت دوم: عبارتی که مشاهده میکنید با مقدار CA شروع شود که به جای آخرین مقدار که 97 است، مقدار 00 را وارد میکنید.
دقت کنید که تنها همین مقادیر را تغییر دهید.
5- پنجرهی رجیستری را ببندید و به منوی Start بروید و بر روی گزینهی Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
ویندوز در هر درایوی که قرار دارد آنرا مینویسیم ) ) C:WINDOWS/system32/oobe/msoobe.exe /a
6- پنجرهای باز میشود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد بر روی Next کلیک کنید:
7- در پنجرهی جدید بر روی Change Product key کلیک کنید:
8- در قسمت New key عبارت زیر را وارد کنید:
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بر روی Update کلیک کنید.
هم اکنون ویندوز شما اورجینال شده است!
برای اطمینان از این ادعا میتوانید به این آدرس بروید و بعد از نصب یکActiveX به شما اعلام خواهد شد که آیا ویندوز شما اورجینال است یا خیر!
نکته: بعد از این فرآیند حتماً Update ویندوز خود را فعال کنید تا ازpatchهایی که فقط برای ویندوز اورجینال ارائه میشود استفاده کنید!
این ارور رو ببینید میدونم باید فریم ورک نصب کنم ولی من ورژن های 2 و 3.5 را نصب کردم بازم مشکل داره چه کنم؟
![]()
سلام
به Run برو و عبارت cmd رو وارد کن و Enter بزن :
در پنجره ای که باز میشه در خطر فرمان ابتدا فرمان زیر رو کپی کن و در command prompt کلیک راست کن و Paste بزن (در این محیط Ctrl + V کار نمیکنه) :
CACLS %systemroot%\System32\*.dll /E /G BUILTIN\Users:R
حالا Enter بزن.
سپس دوباره این فرمان رو Paste کن و Enter بزن :
CACLS %systemroot%\System32\*.ocx /E /G BUILTIN\Users:R
سپس ویندوز رو Restart کن.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)