تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 593 از 1219 اولاول ... 934935435835895905915925935945955965976036436931093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

در مورد کینکت و ps move هم هر دو شون نسبت به قیمتشون کارایی یکسانی دارن و اینکه بازی های move بیشتر از کینکته.
    فقط می تونم بگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن که کارایی یکسانی داشته باشن ! قیمت هاشونم با هم خیلی فرق می کنه ها !

2. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اینو علمی میگی یا عملی
    یکم توضیح بده ما بی سواد ها هم یاد بگریم یکم . پس برای گذاشتن سیدی باید ها کرد مالید به شلوار
    به جون تو این عملیه عملیه خودم با چشای خودم دیدم
    یه سوزن بردار بکش روش بعد ها کن اینجوری هااااااااااااااا بعد بخار دورشو میگیره بمال به دستمال یا حوله یا شلوارت حالا هر جا که میخوای بعد که بخارها رفت ببین انگار همین الان کارخونشن داده سیدی رو دستت

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستان سلام
    خسته نباشید.

میدونم جای سوالم اینجا نیست اما مثل اینکه بچه های اینجا فعال ترند و میخواستم نظرشون را بپرسم.
    من میخوام 1 کنسول بازی بگیرم اما بین PS3 و Xbox 360 Slim موندم ممنون میشم راهنمایی کنید ک کدوم را بگیرم ( البته با دلیل )
    آره دوستمون راست گفت یه چیز سلیقه ایه شما دوست داری کدومشو داشته باشی؟
    هر کدوم قابلیتایی دارن نسبت به هم.اما در کل پلی 3 یه کنسول خیلی خیلی کامل از سونیه.بعدم یه کنسول قدیمی و با تجربه هست و هیچ وقت در برابر کنسول های جدید کم نمیاره اینو مطمئن باش
    ولی خوب ایراد اصلی بازیای گرونش هست.از 10 میگیره تا 80.برای این کار هم میتونی سی دی دست دوم بخری یا سی دی بگیری بعد از چند ماه که بازی کردی بری تعویض کنی با یه سی دی دیگه.هیچ نگرانی هم بابت خش نداشته باش سیدی پلی 3 همونطور که الان توضیح دادم زیر برج میلاد بمونه فقط روش خش میفته
    اما ایکس باکس ارزونه بازیاش اگه وسعت نمیرسه ایکس باکس بگیر ولی بازیهای اختصاصی که میخواد برای پلی 3 بیاد خیلی بیشترهههههه.الان ایکس باکس داره با پلی 3 رقابت کنه.یه کنسول جدید با یه کنسول با تجربه و غول.مطمئن باش سونی خیلی بیشتر هزینه میکنه تا توی رقابت از ایکس باکس بزنه بالا قابلیت گرافیکیشم داره اما ایکس باکس تا یه حدی بیشتر نمیتونه بره جلو
    به نظر من آینده ی بسیار درخشانی در انتظار پلی 3 هست که برای ایکس باکس نیست
    ایکس باکس قدرتش همینه که میبینید (البته عالیه ها) اما از این بیشتر توان نداره ولی پلی 3 پتانسیلش خیلی بالاتره نمونش بازی هوی رین و پیس 2011
    البته اینا فقط نظر من بودا بازم هر جور میلیته

5. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من که دیگه عکس گذاشتم ، و بازی هایی هم که تستیدم نام بردم رو تلوزیون معمولی نمی شه ، احتمالا فقط آواتار اونجوری سه بعدی می شه !!!! تو این نوع بازی ها شما می تونید عمق تصاویرم تعیین کنید ، البته به شرطی که تلوزیون تری دی داشته باشید ، تا این قابلیت فعال باشه ......

منم با boy_teh موافقم که تری دی الان هنوز خیلی جای کار داره ...
    میدونم مرسی.

اون که آره در واقع میشه گفت TV هایی که عرضه شدن یک جور Test Mode بودن !!

3D بودن یعنی اینکه شما هر کجای تصویر رو که بخوای بتونی ببینی نه اینکه تصویر عمق داشته باشه !!
    در ضمن داداش یه جا دیدم تو نظرت که گفتی یا دست دومه ...
    راجع به اینم بگم.اول مطمئنم که دست اوله اون هیچ. راجع به سی دی خودم بحث نمیکنم کلا راجع به دست دوم بودن میخوام بگم

اصلا سی دی های پلی 3 اورجینالاش اسمش روشه دیگه اورجیناله
    حالا بیان به من بگن یه سی دی پلی 3 داریم اورجیناله 10 تومن عوضش دست هشتمه و یه ساله دست این و اون داره میچرخه با کله میگیرم.شما دیگه چرا این حرفو میزنی؟
    من با سی دی پلی 3 رو زمین آسفالت برات اسکیت بازی میکنم بعد یه ها کن بمال به شلوارت میشه آینه.من خودم همین پیس 2011 رو میدم آبجیم باهاش بازی میکنه از اینور اتاق میندازه اونور اتاقیه خط کوچیکم روش نیفتاده.دیگه سی دی اورجینال مهم نیستش که دست دوم باشه یا دست اول چون دست دومم باشه طرف که نکردتش زیر تریلی پس هیچیش نشده.که بکنیشم زیر تریلی هیچی نمیشه باز
    شما CD رو بیا من برات یک میلیون خش پیدا میکنم !!

کی گفته خط نمیوفته !!؟؟

سطح Blu Ray Disc هارو یک لایه کربن اضافه کردن که فقط در برابر خش مقاوم هست نه اینکه ضد خش باشه !!
    فقط می تونم بگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن که کارایی یکسانی داشته باشن ! قیمت هاشونم با هم خیلی فرق می کنه ها !
    دقیقا جاوید !!!

به نظر من Kinect یک وسیله برای جنگولک بازی با کنسول و کارهای عجیب غریب هست ولی Move واقعا برای بازی طراحی شده .

البته این نظره شخصی من نسبت به بازی های Release شده برای هردو Platform هست.

من فکر نمیکنم با Kinect بشه به صورت حرفه ای بازی کرد .

7. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

در مورد کینکت و ps move هم هر دو شون نسبت به قیمتشون کارایی یکسانی دارن و اینکه بازی های move بیشتر از کینکته.
    عزیزم این دو تا چه ربطی به هم دارند ؟

کینکت یک سنسور سه بعدی هستش در صورتی که Move فقط یک کنترلر حرکتی مانند Motion ویی هستش !

بعد معلومه بازی های Move بیشتره - دلیلش هم اینه که Move در حقیقت همون کنترل قبلیه با این تفاوت که قابلیت Motion هم بهش اضافه شده - درست مثل ویی .

از نظر قیمت هم به هیچ عنوان مثل هم نیستند .

کینکت 150 یورو قیمت داره در صورتی که Move هر ست کنترلر اش حدود 80 یورو تمام میشه + Ps Eye که باید بخرید .

فقط اگر بخواید 4 ست کنترلر Move بخرید میشه 320 یورو ! در صورتی که برای کینکت فقط یک بار 150 یورو میدید و 4 نفری بازی میکنید .

بعد کینکت یک تکنولوژی کاملا جدیده و البته هنوز تکامل درست و حسابی پیدا نکرده ، مثل Eye Toy که تکامل یافتش رسیده به Move ولی Move نسل جدید و تکامل یافته ی کنترلر های حرکتی هستش .

کجای اینها مثل هم هستند ؟
    Last edited by sonixax; 04-03-2011 at 00:53.

9. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نمیشه ارزونترشو بیدا کرذ

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

دوستان سلام
    خسته نباشید.

میدونم جای سوالم اینجا نیست اما مثل اینکه بچه های اینجا فعال ترند و میخواستم نظرشون را بپرسم.
    من میخوام 1 کنسول بازی بگیرم اما بین PS3 و Xbox 360 Slim موندم ممنون میشم راهنمایی کنید ک کدوم را بگیرم ( البته با دلیل )
    به نظر من ps3 چيزه ديگه ايه!!!اگه ميتوني با بازيهاش كنار بياي بگير و خيالت راحت---
    Last edited by BATMAN-LOVE; 04-03-2011 at 00:53.

12. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    خسته نباشید.

سلام
    من شخصا 2تا حالت رو توضیح میدم
    1. در صورتیکه مشکل مالی نداری PS3 + XBOX360 . اگر اینکارو کنی به نظر من یه PS3 -- نشده بگیر با کلی بازی انحصاری (آخه مایه داری) فقط انحصاری هاش . یه XBOX360 واسه بازیهای مالتی و البته انحصاریهای خوب خودش . این حالت آخرشه!!!
    2. در صورتیکه فقط پول یه کنسول رو داری XBOX360 بگیر و البته اگر تونستی کینکت هم بزن تنگش که حالشو ببری . XBOX360 رو برای این پیشنهاد میدم که اراده کنی بهترین بازیهارو با کمترین هزینه تجربه میکنی و این نهایت لذته . کجای دنیا با 1500 تومن تا 3000 تومن بازی روز میتونی بخری و 3 سوت تمومش کنی و بندازی اونور بری سراغ یه بازی دیگه ؟!
    من خودم هر دوتاشو دارم ولی با XBOX360 بیشتر حال کردم . آخه بازیهایی رو که باهاش تموم کردم انقدر زیاد بودن حسابشون از دستم در رفته + انحصاریهای توپش که به نظر من از PS3 کمی ندارن من دیونه HALO ام . ولی با PS3 تونستم 11 تا انحصاری بخرم و بازی کنم که البته لذت اونها هم کم نیست . و در کل با -- کردن PS3 به این صورتهایی که الان هست حال نمیکنم . به نظرم XBL از PSN باحالتره بدون شک . که اگر اینم حسن بدونی و استفاده کنی بازم XBOX360 رو پیشنهاد میکنم .
    Last edited by boy_teh; 04-03-2011 at 03:21.

14. 3 کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

ورژن 3.56 هـک شده یا نه هنوز؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

با توجه به اینکه Ps3 -- شده دیگه مشکل گرون بودن رو نداره . خیلی از بازی هاش هم به شدت قشنگن . ولی من PSN رو خیلی دوست دارم ! چون XBL ریسک داره کلا ولی اگه Ps3 اتو -- نکنی میتونی با PSN خیلی حال کنی

17. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •