تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 870 اولاول ... 93493543583589590591592593594595596597603643693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

5700 من بر فنا رفت....

گوشی از دستم افتاد تو آب یه ثانیه نکشید برش داشتم ولی اللان کار میکنه فقط سیمکارتو نمیخونه به چند تا تعمیر کارم نشون دادن همشون گفتن دیگه درست نمیشه

باید فعلا به فکر یه 1100 باشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

10

نه!!با سشوار گوشی رو اول خشک کن!بعدش توی برنج خشک بزار!هیچیش نشده!برای هلپ بیشتر به کاربر hamidrj مراجعه کنید!تجربشو داشته!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

شبکه رو از دوال مود به gsm تغییر بده!!نور ال سی دی 5700 از همه گوشیها بیشتره و بهتره رو حداقل باشه!من رو حداقله!!دیگه چیز خاصی نیست!!تنظیم خاصی به ذهنم نمیرسه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط savalan_sahand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کمک کنییییییییییییییییییییید.
    چطوری میشه تم ها رو از گوشی پاک کرد ؟؟؟. با چه برنامه ای؟؟؟ با نوکیا پی سی سوییت نمیشه.
    در گوشی هم به قسمت application manager نمیاد پاک کنم.

رو اين زياد بحث شده به نظر من يه باگ بزرگ واسه 5700 است و حل شدني نيست ... فقط با فايل منيجر هاي خفن ولي اونم نه كاملا...

نقل قول:
    نوشته شده توسط savalan_sahand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    19 تا برنامه رو باید پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
    گوشیو دادم به دوستم اونم تم خفنی زد. نمی تونم پاک کنم؟؟؟
    فرمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داداش ازين به بعد ياد بگير كه هر تمي دم دستت اومد نريزيش و تم هم فقط از سايتايي بگير كه عكس تمو ميزارن تا مطمئن بشي كه با اين تم حال مي كني... منم اولا كه گوشيو خريده بودم مثل تو بودم ولي بعدا فهميدم چه غلطي كردم...

نقل قول:
    نوشته شده توسط rainysky50 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من که همینطور کلیپ و اهنگ با گوشی میبینم و تا 2 یا 3 روز دوام میاره!در حالت معمولی 3 روز رو هم رد میکنه!

باتري شما مگه از طلاس؟؟؟؟ واس من كه افتضاس هر شب تو شارژه.... آقا يه ستينگ توپ بهم بديد دارم ديوونه ميشما!!!! اين باتري من داغونه...يه روزو نيم نگه داره من خودمو مي كشم...

نقل قول:
    نوشته شده توسط IceLord [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز

نیازی به فرمت کردن گوشی نیست. فقط کافیه یه سر به این پست بزنی:

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داداش يه سوال كنم اصلا ربطي به بحث نداره همينطور نقل قول بالا فقط يه سوال...
    سيمبين بعديي كه مي خواد بياد 9.5 است؟؟؟؟ آخه بر اساس آواتارت گفتما!!!

نقل قول:
    نوشته شده توسط soldier [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلامواقعآ گوشی خوبی هست و نسبت به قیمتش ارزشش رو داره؟ میخواهم یکی بخرم!اونایی که دارن بگن چطوره؟

ببين خريدي بدت اومد من پولشو بهت پس ميدم...

نقل قول:
    نوشته شده توسط Mr.K2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    والا گوشی خیلی خوبیه ...
    سرعتش توپه ...
    کیفیت صداش عالیه ...
    هنگ نمیکنه ...
    صفحه نمایشش خوبه ...
    تا 4 گیگ مموری ساپورت میکنه ....
    s60 v 3
    و...

اينو من 70 بار گفتم آقا اين گوشي 2گيگ بيشتر ساپورت نمي كنه... دليلشم قوطي خود گوشي يا سايت نوكيا...(من سايت نوكيارو نديدم ولي اكثر سايتا كه ترجمه ي سايت نوكيا هستن 2 نوشتن)
    شما هم اگه دليلي واسه ادعاي 4گيگ دارين يا لينكشو بذارين يا يه طوري ثابت كنيد...
    ما اينجا بايد كمك كنيم نه اينكه گوشيمونو فقط شاخ كنيم كه...

نقل قول:
    نوشته شده توسط khaloo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    salam man 5700 daram vali ram nadasht

كردن تو پاچت...

مدتی هست که همه در مورد باطری 5700 بحث می کنند.می خواستم تجربه 10 ماه استفاده از این گوشی رو بهتون بگم تا شاید مشکلتون حل بشه.
    - نحوه شارژ کردن باطری :
    1.وقتی برای اولین بار گوشی رو خریدید باطری رو به مدت حدود 10 ساعت شارژ اولیه کنید.(تا از تمام فضای باطری برای نگه داشتن شارژ استفاده شود)
    2.همیشه سعی کنید باطری گوشی تمام شود و سپس اقدام به شارژ باطری کنید.(در سلامت باطری بسیار موثر هست)
    3.در هنگام شارژ شدن گوشی تا حد امکان از گوشی استفاده نکنید.(زیرا در 5700 ثابت شده که اگر در هنگام شارژ شدن , با گوشی کار کنید مدت زمان شارژ شدن باطری به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و این باعث می شود تا باطری هم زود تر از حد معین شارژ رو خالی کند)
    4.تا پایان شارژ شدن کامل باطری سعی کنید شارژر رو از گوشی جدا نکنید.(به مرور زمان باطری شارژ رو کم نگه میداره)
    عوامل موثر در نگه داشتن شارژ باطری :
    1.هر چقدر نور صفحه کم تر باشه به همان میزان هم , باطری زیاد تر دوام میاره.
    2. بازی و فایل های تصویری (ویدیو) و بلندی صدا از عوامل مهم کاهش شارژ باطری هست.
    3.خاموش و روشن کردن گوشی به میزان قابل توجهی شارژ رو کم می کنه .(بدلیل CPU قوی 5700)
    4.استفاده ار سیم کارت مربوط به شهر خود در شهر دیگر.(فقط در همراه اول) به عنوان مثال: سیم کارت شما دارای پیش شماره 0914 ( کد تبریز ) باشه و شما با همان سیم کارت به تهران بروید .(ثابت شده) { توضیح این مورد تخصصی هست و من زیاد در این مورد وارد نمی شم.}

شاید بعضی از دوستان با این موارد مخالفت کنند ولی برای من همه ی این ها ثابت شده .
    يه چندتا تاييد ميشه و چندتا تاييد نميشه...
    Last edited by Behzad_v3; 03-05-2008 at 21:42.

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام Behzad_v3 جان

ورژن بعدی سیمبیان نمی دونم 9.5 باشه یا نه. فکر کنم 9.3 باشه ولی مطمئن نیستم. منم از این آواتر خوشم اومد گزاشتمش. دلیلی بر درست بودنش نیست.

--------------------------------------------------------

در مورد اینکه 5700 مموری 4GB رو ساپورت میکنه یا نه بگم که بعضی از سایت ها زدن که ساپورت می کنه مثل این gsmarena.com که من خیلی قبولش دارم:

کد:
    ولی سایت mobile-review.ru زده تا 2GB ساپورت میکنه:

کد:
    ولی تو سایت خود نوکیا اصلا صفحه مشخصات 5700 وجود نداره یا من نتونستم پیداش کنم. توی find product اگه 5700 بزنی هیچی پیدا نمیشه!!! اگه باور ندارین امتحان کنین:

کد:
    ولی سایت نوکیا برای 6120 که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری کاملا مشابه 5700 هست زده که تا 2GB ساپورت می کنه:

کد:
    حالا تنها راهش اینه که یک نفر امتحان کنه ببینه جواب میده یا نه که به نظر خود من 100% جواب میده. البته من امتحان نکردم.

در مورد این پاک کردن تم ها هم بگم که فقط مشکل 5700 نیست و من توی بقیه گوشی های S60 v3 هم دیدم و مشکل سیمبیان هست نه 5700 !!!

مرسی
    Last edited by IceLord; 03-05-2008 at 22:26. دليل: پاره ای تغییرات !!!

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

ورژن جدید سیمبین 9.3 هست که تو ان96 استفاده خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام Behzad_v3 جان

ورژن بعدی سیمبیان نمی دونم 9.5 باشه یا نه. فکر کنم 9.3 باشه ولی مطمئن نیستم. منم از این آواتر خوشم اومد گزاشتمش. دلیلی بر درست بودنش نیست.

در مورد اینکه 5700 مموری 4GB رو ساپورت میکنه یا نه بگم که بعضی از سایت ها زدن که ساپورت می کنه مثل این gsmarena.com که من خیلی قبولش دارم:

کد:

کد:
    ولی تو سایت خود نوکیا اصلا صفحه مشخصات 5700 وجود نداره یا من نتونستم پیداش کنم. توی find product اگه 5700 بزنی هیچی پیدا نمیشه!!! اگه باور ندارین امتحان کنین:

کد:

ولی سایت نوکیا برای 6120 که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری کاملا مشابه 5700 هست زده که تا 2GB ساپورت می کنه:

کد:
    حالا تنها راهش اینه که یک نفر امتحان کنه ببینه جواب میده یا نه که به نظر خود من 100% جواب میده. البته من امتحان نکردم.

در مورد این پاک کردن تم ها هم بگم که فقط مشکل 5700 نیست و من توی بقیه گوشی های S60 v3 هم دیدم و مشکل سیمبیان هست نه 5700 !!!

مرسی

منم قبولش دارم و به نظرم درسته ....

------------
    بله درسته دوست عزیز من هم سایت نوکیا رو زیر و رو کردم پیداش نکردم

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

یکی مشکل منو حل کنه دیگه!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام Behzad_v3 جان

کد:

کد:

کد:

کد:
    خوب شايد شما درست بگيد و اين سايت يه سايت شاخ باشه(به قيافشم ميومد)
    ولي من فقط حرف نوكيارو قبول دارم...
    البته پسر عموي من ان82 دارهرم 4 روش انداخته نزديك 3.5 تا هم پر كرده حالا هر وقت ديدمش ميذارم يه 2.3 ساعتي رو گوشيم باشه ببينم هنگ مي كنه يا نه... اگه نه كه بهتون خبر ميدم...

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ورژن جدید سیمبین 9.3 هست که تو ان96 استفاده خواهد شد.
    آقا... نظرت محترم ولي تا اونجا كه من اطلاع دارم سيمبين بالاتر از 9.2 هنوز نيومده و ان96 هم 9.2 مي باشد و شما اشتباه مي كنيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •