تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 1667 اولاول ... 9349354358358959059159259359459559659760364369310931593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,921 به 5,930 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من تو بازی شاهزاده ایرانی یک تو مرحله ای که هشت تا دریچه داره گیر کردم . از این 8 در یکی هستش که روش یه مجسمه هستش و از این در هم وارد شدم وقتی وارد در های دیگه میشم دو باره از همون در اصلی بیرون میام وسط این مکان هم یه حوضه که توش یه مجسمس

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

لطفا كمكككك چرا كسي جواب نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

LOTR The Return of the King tm
    بازي رو تموم كردم وليييي كاراكتر ها عوض نمي شن و همش بازي با sam است.
    لطفاااا كمك كن
    دوست عزیز! اینجا تاپیک حل مشکلات در نصب و اجرای بازیها هست ...

شما در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط به جواب سوالتون میرسیدید.
    ... پس صبر کنید که اونجا به شما پاسخ داده بشه.
    من تو بازی شاهزاده ایرانی یک تو مرحله ای که هشت تا دریچه داره گیر کردم . از این 8 در یکی هستش که روش یه مجسمه هستش و از این در هم وارد شدم وقتی وارد در های دیگه میشم دو باره از همون در اصلی بیرون میام وسط این مکان هم یه حوضه که توش یه مجسمس
    شما این سوال رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایستی مطرح میکردید.

اما جواب ... شما در این قسمت از بازی فقط باید به دنبال صدای آب باشید و به ترتیب وارد درهایی بشید که صدای شرشر آب از آنها به گوش میرسه.
    پس در مقابل هر در کمی درنگ کنید و در صورتی صدای آب رو نشنیدید به مقابل در بعدی برید...

داره خودمونی میشه golden_acorn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    KSH City

پيش فرض

با با دمتون گرم
    یعنی هیچ کس نمیتونه این مشکل ما رو حل کنه

داره خودمونی میشه lolipop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    homeless

پيش فرض

سلام
    من تاحالا چند تا بازی دانلود کردم که بعضی از اونها بی مشکل بودند اما چندتاشون میگه سی دی یا دی وی دی اصلی را در رم قرار بدم.
    من باید چه بکنم?

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام،
    من بازی Fifa Euro 2008
    رو توی ویستا نصب کردم، اول اصلا اینقدر بازی کند بود که نمیشد بازی کرد بعد رفتم درایور جدید رو گرفتم نصب کردم.
    سرعت بازی خوب شد ولی احساس میکنم بازی اونجوری که باید بیاد نمیاد
    یعنی احساس میکنم texture های زیادی تو بازی نیست
    اصلا گیر نمیکنه بازی
    من چه detail رو low بزارم چه high بازی چندان فرقی نمیکنه
    رزولویشن رو هم گذاشتم آخر ولی باز جالب نمیاد

چجوری میتونم بازی رو تو همین ویندوز بهتر بیارم؟
    اصلا بازی از این بهتر میشه یا همینطوریه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من تاحالا چند تا بازی دانلود کردم که بعضی از اونها بی مشکل بودند اما چندتاشون میگه سی دی یا دی وی دی اصلی را در رم قرار بدم.
    من باید چه بکنم?
    برای اجرای اون بازیها شما نیاز به کرک بازی دارین که بایستی فایل کرک رو در محل نصب بازی, روی همون فایل کپی کنید.
    این کرک ها بایستی در CD یا DVD بازی موجود باشه در غیر این صورت در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دریافت کرک بازی درخواست بدید.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام دوستان ... من بازی هالک رو میریزم ، وقتی می خواهم اجرا کنم هیچ اتفاقی نمیفته ... مشکل چیه به نظرتون؟

در آغاز فعالیت milad_jooooooon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . من در اجرای بازی مکس پین 2 و 3 مشکل دارم چند ثانیه به چند ثانیه حرکت ماوس خیلی آروم میشه هم در بازی و هم در منوی اولیش. قیلا با مکس پین 2 مشکلی نداشتم ولی دوباره که روی یک سیستم جدید نصب کردم اینطوری شده. همه حالات گرافیکش رو هم امتحان کردم . سیستم من هم:
    ATI 128MB Radeon 9200SE
    CPU Celeron D 3.0
    Ram 512MB DDR1
    XP SP3
    10 Directx

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان ... من بازی هالک رو میریزم ، وقتی می خواهم اجرا کنم هیچ اتفاقی نمیفته ... مشکل چیه به نظرتون؟
    نقل قول نوشته شده توسط SIMON137
    ...من یک مشکل داشتم. وقتی که روی هاردم فضا کم آوردم کل پوشه هالک رو جابجا کردم و الان هرچی می زنم باز نمیشه بازی رو هم دوباره نصب می کنم باز هم باز نمیشه به نظر شما مشکل چی می تونه باشه ؟...
    خوب! شما بازی رو از محل نصب بازی, اجرا کنید و در صورتی که مشکل شما حل نشد, اقدام به نصب مجدد بازی کنید.

در آغاز فعالیت farshaddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان من توی بازی Generals Zero Hour به یه مشکل جدی بر خوردم حدود سه چهار ماه پیش جنرال یک رو خریدم این بازی فارسی بود تا الان هم باهاش مشکلی نداشتم تا Generals Zero Hour یا همون جنرال 2 رو خریدم حتماً می دونید نسخه دوم روی اولی نسب میشه ولی چون اون بازی رو توش دست برده بودن و فارسیش کرده بودن نشد نصبش کنم
    خلاصه سرتونو درد نیارم چند روز پیش رفتم و یه dvd خریدم که هر دوتا بازی توش بود ولی الان که اونو نصب مکنم بازی به راحتی حتی بدون خواستن سریال نصب میشه ولی وقتی بازی رو شروع می کنم یه دفه همه چیز منفجر میشه
    اگر میشه کمک کنید ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •