من تو بازی شاهزاده ایرانی یک تو مرحله ای که هشت تا دریچه داره گیر کردم . از این 8 در یکی هستش که روش یه مجسمه هستش و از این در هم وارد شدم وقتی وارد در های دیگه میشم دو باره از همون در اصلی بیرون میام وسط این مکان هم یه حوضه که توش یه مجسمس
من تو بازی شاهزاده ایرانی یک تو مرحله ای که هشت تا دریچه داره گیر کردم . از این 8 در یکی هستش که روش یه مجسمه هستش و از این در هم وارد شدم وقتی وارد در های دیگه میشم دو باره از همون در اصلی بیرون میام وسط این مکان هم یه حوضه که توش یه مجسمس
دوست عزیز! اینجا تاپیک حل مشکلات در نصب و اجرای بازیها هست ...
شما در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط به جواب سوالتون میرسیدید.
... پس صبر کنید که اونجا به شما پاسخ داده بشه.
شما این سوال رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایستی مطرح میکردید.
اما جواب ... شما در این قسمت از بازی فقط باید به دنبال صدای آب باشید و به ترتیب وارد درهایی بشید که صدای شرشر آب از آنها به گوش میرسه.
پس در مقابل هر در کمی درنگ کنید و در صورتی صدای آب رو نشنیدید به مقابل در بعدی برید...
با با دمتون گرم
یعنی هیچ کس نمیتونه این مشکل ما رو حل کنه
سلام
من تاحالا چند تا بازی دانلود کردم که بعضی از اونها بی مشکل بودند اما چندتاشون میگه سی دی یا دی وی دی اصلی را در رم قرار بدم.
من باید چه بکنم?
سلام،
من بازی Fifa Euro 2008
رو توی ویستا نصب کردم، اول اصلا اینقدر بازی کند بود که نمیشد بازی کرد بعد رفتم درایور جدید رو گرفتم نصب کردم.
سرعت بازی خوب شد ولی احساس میکنم بازی اونجوری که باید بیاد نمیاد
یعنی احساس میکنم texture های زیادی تو بازی نیست
اصلا گیر نمیکنه بازی
من چه detail رو low بزارم چه high بازی چندان فرقی نمیکنه
رزولویشن رو هم گذاشتم آخر ولی باز جالب نمیاد
چجوری میتونم بازی رو تو همین ویندوز بهتر بیارم؟
اصلا بازی از این بهتر میشه یا همینطوریه؟
برای اجرای اون بازیها شما نیاز به کرک بازی دارین که بایستی فایل کرک رو در محل نصب بازی, روی همون فایل کپی کنید.
این کرک ها بایستی در CD یا DVD بازی موجود باشه در غیر این صورت در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دریافت کرک بازی درخواست بدید.
سلام دوستان ... من بازی هالک رو میریزم ، وقتی می خواهم اجرا کنم هیچ اتفاقی نمیفته ... مشکل چیه به نظرتون؟
سلام . من در اجرای بازی مکس پین 2 و 3 مشکل دارم چند ثانیه به چند ثانیه حرکت ماوس خیلی آروم میشه هم در بازی و هم در منوی اولیش. قیلا با مکس پین 2 مشکلی نداشتم ولی دوباره که روی یک سیستم جدید نصب کردم اینطوری شده. همه حالات گرافیکش رو هم امتحان کردم . سیستم من هم:
ATI 128MB Radeon 9200SE
CPU Celeron D 3.0
Ram 512MB DDR1
XP SP3
10 Directx
خوب! شما بازی رو از محل نصب بازی, اجرا کنید و در صورتی که مشکل شما حل نشد, اقدام به نصب مجدد بازی کنید.نوشته شده توسط SIMON137
سلام دوستان من توی بازی Generals Zero Hour به یه مشکل جدی بر خوردم حدود سه چهار ماه پیش جنرال یک رو خریدم این بازی فارسی بود تا الان هم باهاش مشکلی نداشتم تا Generals Zero Hour یا همون جنرال 2 رو خریدم حتماً می دونید نسخه دوم روی اولی نسب میشه ولی چون اون بازی رو توش دست برده بودن و فارسیش کرده بودن نشد نصبش کنم
خلاصه سرتونو درد نیارم چند روز پیش رفتم و یه dvd خریدم که هر دوتا بازی توش بود ولی الان که اونو نصب مکنم بازی به راحتی حتی بدون خواستن سریال نصب میشه ولی وقتی بازی رو شروع می کنم یه دفه همه چیز منفجر میشه
اگر میشه کمک کنید ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)