آره از آقای شامی گرفتم!
بنده خدا تخصیری نداره!
من صبرم کمه
آره از آقای شامی گرفتم!
بنده خدا تخصیری نداره!
من صبرم کمه
برای منی که کلا حداکثر 1 الی 2 ساعت در روز بازی میکنم احتمال سه چراغ شدن هست؟
اينجا تاپيك بازي هاي X360 نيست كه !! توي تاپيك گيرز آف وار 2 همون پست اول نوشته
بايد Gears of War 1 رو آزاد كني تا اين دو كاراكتر آزاد بشن
احتمال سه چراغ شدن هميشه هست بردت فالكونه ؟
يكي هست روزي 4 ساعت بازي ميكنه هنوز سه چراغ نشده يكي مثل شما هست 1 ساعت در روز بازي ميكنه كنسولش
سه چراغ شده !! البته فكر نكنم مشكلي پيش بياد ولي اينو ميگم كه بدونيد احتمال سه چراغ شدن هميشه وجود داره![]()
سلام رفقا می خواستم بدونم اگه بخوام یک هدفون به دسته وصل کنم فیش مخصوص داره یا معمولی است و قسمت جلوی دسته جای چه وصیله ای است
تصمیم گرفته بودم حرفی نزنم ولی به نظر این آقا خیلی بدقول تشریف دارن.من از چیزی که بدم میاد بد قولی.شما صبرتون خیلی هم خوبه دوست من.من اومدم از یه ps3 بگیرم.2هفته و نیم سر کار بودم من.هی زنگ می زدم انواع دروغ ها رو تحویلم می داد.بعد به هر زحمتی بود پولمو ازش پس گرفتم.30000 گذاشتم روش از شیراز گرفتم.1 روزه.ارزش نداشت این قدر خودمو اذیت کنم.گفتم شاید برای ps3 این کارو کرده و می خواستم چیزی نگم.ولی به نظر میاد الان برای تحویل دادن xbox360 هم داره بدقولی می کنه.باور کنید من با کسی دشمنی ندارم.ولی خودتون قضاوت کنید...
همین طور که سعید جان گفتن این واقعا بستگی به شانس آدم داره.من بعضی روزا این قدر بازی می کنم که ساعت از دستم خارج می شه.ولی یه عده هم متاسفانه شانسشون خوب نیست.باید بگم هر چه قدر بخواین زیادی وسواس به خرج بدین بدتر میشه.خیلی حساس نشید.ولی یه کمی هم مراعاتشو بکنید.در کل همه ی اینا بر می گرده به مایکروسافت.ای کاش یه کمی این چیزا رو از سونی یاد می گرفت...برای منی که کلا حداکثر 1 الی 2 ساعت در روز بازی میکنم احتمال سه چراغ شدن هست؟
البته اینجور که شما میگی واسه من پیش نیومده
من توی پیش خریدشون شرکت کردم و ایشون قرار بود 2 هفته ای تحویل بده ولی شد 3 هفته!
فکر نکنم از عمد این کار رو کرده باشه!
اینجور مشکلات برای همه پیش میاد![]()
این همونه که خیلی ارزون میده پول میگیره بعد می یارهمن که باهاش صحبت کردم اصلا ازش خوشم نیومد در ضمن آدم گرون بگیره ولی حداقل درست و به موقع باشه چندین بار در مورد این موضوع دوستان گفتن. رو چه حسابی باید به یک نفر که نمیشناسید پول بدید شاید براتون بیاره شاید هم نه این که نشد خرید با با گول نخورید
![]()
دوستان چه كليدي كرديد كه زنگ بزنيد براتون بيارن !!!!!
خوب خودتون بريد بگيريد ... اين آدما هر چقدر هم قابل اطمينان باشن باز نميشه كاملا بهشون اطمينان كرد . حالا انشا الله كه مشكلتون حل ميشه و زودتر به دستتون ميرسه .
دوست خوبم دقیقا 2 روز قبل از اینکه به مجید شامی پول بدی بهت گفتم برو از بیرون بخر.الانم داشتی حالشو میبردی!!!
headset خود کنسول که به دسته وصل میشه و برای بازی live هست
اون قسمتی هم که میگی برای اتصال play and charg kit هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)