سلام علیرضا خان ، لطفا راهنماییم کنین ، من متولد 74 هستم ، دانشجوی ترم 2 پیام نور هستم ، آیا میتونم واسه کنکور 95 از شاخه علوم تجربی شرکت کنم؟ بعدش اگه قبول شدم برم دانشگاه ؟
===
در ضمن میشه این متن رو برام به زبان ساده بگین؟ منظورش دقیقا چیه؟
-درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: دانشجویان در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف بوده (من تاحالا انصراف ندادم)
-همچنین از دیگر شرایط اصلی این است که دانشجو باید در مدت سنوات اولیه تحصیلی در دانشگاه انصراف دهد، یعنی وارد سنوات ارفاقی نشده باشد
(اینجاشو متوجه نمیشم! منظورش چیه؟سنوات اولیه تحصیلی یعنی چی؟سنوات ارفاقی چیه؟ منظورش همون معافیت تحصیلی که هنگام ثبت نام پیام نور گرفتم هست؟)
-و از زمان انصراف وی تا شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه نیز بیش از یکسال سپری نشده باشد(سال بعد هنگام قبولی قطعیم در دانشگاه میخوام انصراف بدم)
-همچنین با توجه به اینکه برای هر مقطع تحصیلی تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر میشود، بنابراین تحصیل مجدد دانشجو در مقاطعی که قبلا از آن فارغالتحصیل شده مجاز نیست(منظورش چیه؟ من الان برای مقطع کارشناسی مدیریت تا سال 98 معافیت تحصیلی گرفتم و هنوز تمام نکردم! آیا منظورش اینه که بعدا اگه کنکور بدم و مثلا در مقطع کارشناسی پرستاری قبول بشم و یا دکتری داروسازی قبول بشم آیا نمیتونم در دانشگاه بعدا ثبت نام کنم؟)
ممنونم