تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 942 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه hessam123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این کار مارو که شاهین جان آخرم درست نکرد. اپراتورای دیگه هم که اصلا بر نمیدارن و باید با خط ثابت 2 ساعت پشت خط بمونیم و آهنگ گوش بدیم و آخرشم جواب نمیدن و باید قطع کنی و یه هزینه دیگم میره تو پاچت!

حالا اینا به کنار! مارو این وسط سرویس کردن! آخرم هیچی! هی کپی پست کن و اینو پست کن و شاهین جان فرم دادن پر کن و آخرشم هیچی!!!

حالا یه سوال دیگه!... این 20 شهریور کلا طرح ها تموم میشه؟!
    به نظر شما طرح پاییزی هم وجود داره؟! ایرانسل بدون طرح به درد سطل آشغال میخوره!
    ولی با طرح گوگولیه!(: البته فقط اعتباریش!!!

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما از ایرانسل راضی هستی؟نکنه شما سبک سنگین کردی؟

اصلا بحث با شما فایده ای نداره...همتون وقتی کار خودتون راه میفته زود راضی میشین...
    یه سوال ازتون دارم...اون نامه ی اعتراض که میخاستید به ایرانسل بفرستید چی شد؟
    کار همتون راه افتاد ولش کردید نه؟
    من فکر میکردم فقط A.J اینجوریه که کلی نامه نوشت و ... وقتی اهواز رسمی شد دیگه 1 پست هم نداد....نمیدونستم همه ایرانی ها اینجوریند.

این واقعیت بود که میگفتم وضع ایرانسل توی شیراز اینجوریه...شما چرا اینجوری به تب و تاب افتادید؟

قبلا میگفتم فقط آنتن دهیش کمه و هیچ مشکل دیگه ای نداره...جایی که آنتن بده کیفیت عالیه...ولی دیگه اونم نمیگم برای اینکه ایرانسل گند زد.
    هر کس به من زنگ میزنه حتی 3 یا 4 بار صداش نمیاد...

مخابرات الان کیفیتش عالیه...وضع اس ام اس و مکالمش هیچ مشکلی نداره...همه جا هم آنتن میده

من که در اولین فرصت میرم سراغ همراه اول....وقتی میخواستم بخرم همه میگفتن نخر....گوش نکردم...بیش از کل عمرم به خاطر ایرانسل مسخره شدم که هیچ وقت آنتن نمیده...لعنت به ایرانسل و اون تبلیغ های دروغین "پوشش پرشتاب "ش...

خب برید سر بحث خودتون...قرعه کشی نیمه شعبان ایرانسل رو دیدید................
    من برم یه کوزه بخرم...
    آقا جون شما آخرسر هم خودتو مي كشي هم ما رو

باباجون برو فعلا يه همراه اول بخر ، هر موقع ايرانسل تو شيراز راه افتاد اونوقت برو ايرانسل بخر

اگه هم مي خواي زياد تو پاچت نره يه اعتباريشو بگير ، چرا انقدر خودشو اذيت مي كني و اينجارو هم منفجر كردي

ايرانسل حالا حالا ها با دولت كار داره يا دولت با ايرانسل كار داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

ارهای سنگین با Gprs دارن بهتره یه Adsl بگیرن با ماهی 13600 تومان بدون اشغالی خط تلفن و بدون هزینه خط تلفن با سرعت های بالا ( 30 تا 60 کیلو) و با خیال راحت در وب گشت و گذار و دانلود کنن ...
    كجا با 13 تومن ميدن ؟
    آقا جون شما آخرسر هم خودتو مي كشي هم ما رو

باباجون برو فعلا يه همراه اول بخر ، هر موقع ايرانسل تو شيراز راه افتاد اونوقت برو ايرانسل بخر

اگه هم مي خواي زياد تو پاچت نره يه اعتباريشو بگير ، چرا انقدر خودشو اذيت مي كني و اينجارو هم منفجر كردي

ايرانسل حالا حالا ها با دولت كار داره يا دولت با ايرانسل كار داره
    آقا اين ديوانه كرده ما رو. بابا جان نميخواي ما بچه هاي فروم يه پولي مي ذاريم رو هم اين سيمكارتتو ميخريم ببينيم ديگه چي ميگي.
    بعد تو برو بچسب به همون همراه اولت ببينم اون چه گلي به سرت ميزنه. ببينم برا اونم يه بحث تازه را ميندازي يا نه. ول كن ديگه. اه...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

وي از تدوين و ابلاغ آئين‌نامه ويژه MMS با استفاده از راهكارهاي ذكر شده توسط سازمان تنظيم مقررات حداكثر تا يك ماه آينده خبرداد.
    دیدین گفتم که باور نکنینی این حرفاراو

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

برخی از دوستان معمولا از GPRS برای کارهای سنگین و دانلودهای زیاد استفاده می کنند که در همون لحظه از حسابشون چیزی کم نمیشه ولی بعدا مبالغ بالا براشون میاد و این خیلی خطرناکه حسن

اولا مطمئن شوید تو هر طرحی هستید حتما حتما GPRS شما رایگان باشد و تا مطمئن نشدید از آن استفاده نکنید

در ثانی اگر بنا به دلایلی از GPRS استفاده کردید و دیدید از حسابتان چیزی کم نمی شه با خیال راحت ادامه ندید مثل اینکه GPRS طوریه که بعدا حساب رو بالانس می کنه و یه دفعه با یه صورتحساب سنگین رو به رو می شین

کلا GPRS برای کارهای فوری و سبک طراحی شده اما خیلی ها این نکته را مد نظر قرار نمی دن. بطور کلی اگه GPRS مجانی نباشه هزینه اون خیلی خیلی زیادتر از هر نوع کانکشن دیگه اینترنتیه

علاج واقعه را قبل از وقوع انجام دهید ...
    من خط ایرنسلم اعتباریه,من طرح قرمز رو انتخاب کردم!
    gprs ام هم مجانی شد,تا حالا یه 100 ساعتی هم باهاش کار کردم
    هیچ هزینه ای هم ازم کم نشده,حالا شما میگین احتمال داره هزینه ی زیادی واسم بیاد؟؟؟
    آخه چه جوری ممکنه در صورتی که خط من اعتباریه؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

برخی از دوستان معمولا از GPRS برای کارهای سنگین و دانلودهای زیاد استفاده می کنند که در همون لحظه از حسابشون چیزی کم نمیشه ولی بعدا مبالغ بالا براشون میاد و این خیلی خطرناکه حسن

اولا مطمئن شوید تو هر طرحی هستید حتما حتما GPRS شما رایگان باشد و تا مطمئن نشدید از آن استفاده نکنید

در ثانی اگر بنا به دلایلی از GPRS استفاده کردید و دیدید از حسابتان چیزی کم نمی شه با خیال راحت ادامه ندید مثل اینکه GPRS طوریه که بعدا حساب رو بالانس می کنه و یه دفعه با یه صورتحساب سنگین رو به رو می شین

کلا GPRS برای کارهای فوری و سبک طراحی شده اما خیلی ها این نکته را مد نظر قرار نمی دن. بطور کلی اگه GPRS مجانی نباشه هزینه اون خیلی خیلی زیادتر از هر نوع کانکشن دیگه اینترنتیه

من فقط عید که GPRS تازه افتتاح شده بود و مجانی بود از GPRS استفاده کردم. مثلا خیلی ها طرح طلایی رو بخاطر رایگان بودن GPRS انتخاب کردن در صورتی که با همون پول میشه یک ماه اینترنت ADSL گرفت که هم سرعتش بالاتره و هم امکان قطع شدن آن بسیار کمتره تازه برای استفاده از GPRS باید آنتن فول باشه و مکافاتهای دیگه ای که برای وصل شدن داره...

بنابراین خواهش می کنم بی ملاحظه از GPRS استفاده نکنید. مثلا یه سایت متوسط که عکس و چند تا لوگوی متحرک داره حدودا 500 کیلو بایت حجم داره (البته این برای بار اول بازدید از سایته و دفعات بعدی چون عکس ها و انیمیشن ها تو حافظه موقت کامپیوتر ذخیره شده اند حدودا 100 کیلو بایت برای بازدید از سایت رد و بدل میشه)

حالا 500 کیلو ضربدر 1.5 میشه 750 تومان ... یعنی شما برای بازدید از یک سایت در دفعه اول چیزی حدودا 750 تومان باید بدید و این اصلا به صرفه نیست... و این به این معنا نیست که هزینه GPRS خیلی از مرحله پرته ... نه چون GPRS برای کارهای ضروری و خصوصا استفاده در سفر ها ست( درون شهر ی یا برون شهری) یا برای بازدید از سایتهای کم حجم که صرفا برای موبایل طراحی شده اند که متاسفانه تو ایران هنوز جا نیفتاده ...

بنابر این دوستانی که کارهای سنگین با GPRS دارن بهتره یه ADSL بگیرن با ماهی 13600 تومان بدون اشغالی خط تلفن و بدون هزینه خط تلفن با سرعت های بالا ( 30 تا 60 کیلو) و با خیال راحت در وب گشت و گذار و دانلود کنن ...

یادم میاد چند ساله پیش 16000 تومان می دادم یک ماه اشتراک اینترنت می گرفتم اونم با سرعت Dial up حالا با گذشت چند سال که همه چیز گرون شده با همون پول و حتی کمتر میشه یک ماه اینترنت adsl گرفت ولی نمی دونم چرا خیلی ها از این امکانات استفاده نمی کنند و دنبال راههای پر دردسر دیگه میرن .... نمی دونم..

علاج واقعه را قبل از وقوع انجام دهید ...
    من دارم از طرح طلایی استفاده میکنم، فقط به خاطر اینترنت، الان بیشتر از دو ساله که منتظر ADSL هستم، ولی الان تو خیلی از شهرها راه افتاده ولی توی بعضی از قسمت های تهران هنوز که هنوزه ADSL نیستش
    در ضمن کجا 13600 اینترنت adsl بدون محدودیت دانلود میده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

سلام ، يك خبر فوري ؛
    من مسافرت بودم الان كه اومدم خونه ايرانسل خط ميده (بهارستان اصفهان فاز2) البته مطلوب نيست ! ولي خط ميده

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام ، يك خبر فوري ؛
    من مسافرت بودم الان كه اومدم خونه ايرانسل خط ميده (بهارستان اصفهان فاز2) البته مطلوب نيست ! ولي خط ميده
    مگه قبلا نمیداد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

اگه خط ميداد كه من الان اينقدر جو گير نشده بودم كه ! :دي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه خط ميداد كه من الان اينقدر جو گير نشده بودم كه ! :دي
    جدی خط می ده؟
    من فاز یک هستم... خ شمشاد...
    صفر صفرم...
    خیلی بده این جوری...
    اما اگه اونجا نمی داده و الان داره می ده پس یه خبرایی هست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •