توی 1.6 چجوری میشه bot ها رو فعال کرد (پچ یا ؟؟؟)
و زمینه های دیگه رو از کجا میشه گیر اورد مثل aim ???
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
توی 1.6 چجوری میشه bot ها رو فعال کرد (پچ یا ؟؟؟)
و زمینه های دیگه رو از کجا میشه گیر اورد مثل aim ???
سلام
اگه میشه پچ 1.23 رو بزارین.(سرچ کردم لینکا خراب بود)
خیلی ممنون
Last edited by حمید جان; 23-11-2009 at 05:08.
کسی واقعا بلد نیست ؟
اقا من دو روزه منتظر جوابم
اولا کجا نصب کنم ؟
دوما بعد این که نصب کردم چیکار کنم ؟
کلا توضیح بدین دیگه![]()
دوست عزیز درمورد انتی چیت من دیروز نسخه جدید رو گرفتم مثل شما مشکل داشتم حل شد پس برو جدیده رو دانلود کن میتونی بری بازی کنی
اینم لینک پچ ورژن 23
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اون برو به سایت زیر
بعد از دانلود طبق اموزش خودش بری متونی راحت نصبش کنی من خیلی متاسفم برای انیکه نمیتونم زیاد کمکت کنم ولی اگه بعد از دانلود نفهمیدی به پیغام برام بزار تا سر موقع که دیگه کار نداشتم فردا برات اموزش رو میزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون این پچ رو کامل ریختم اما مشکلش اینه که کلا 5 تا بازیکن بیشتر نمیتونه داشته باشه
با اینکه مکس پلیرز رو 10 20 هر چی میذارم ولی کلا 5 تا اگه یکی هم لن بیاد یکی از تعداد بات ها کم میشه!
سلام
چطور میشه یه جامپر حرفه ای شد؟(مثلا تو nuke رفت رو کوهستان)
ممنون
من يه مشكل دارم توبازي كانترشبكه اي وقتي وارد ميشم ياوارد نميشه يازودميادبيرون خواهش ميكنم كمكم كنيد
ببخشید دوست عزیز مشکل از من بود اموزشش رو نزاشتم با زدن دکمه = تو بازی میری به بخش ادمین بات ها اونجا بازدن عدد 1 میتونی به بات ها اضافه کنی
ارروری چیزی یا یه متن برات باز نمیکنه همشو با جزیات بزارمن يه مشكل دارم توبازي كانترشبكه اي وقتي وارد ميشم ياوارد نميشه يازودميادبيرون خواهش ميكنم كمكم كنيد
ممنون اموزشش رو در همین تاپیک پیدا کردم اما وقتی دکمه 1 رو میزنم یا فیل سرور و ... بات جدیدی اضافه نمیشه مگر اینکه کمتر از 5 تا باشه!!!ببخشید دوست عزیز مشکل از من بود اموزشش رو نزاشتم با زدن دکمه = تو بازی میری به بخش ادمین بات ها اونجا بازدن عدد 1 میتونی به بات ها اضافه کنی
اگه 1.7 بریزم مشکلی در این زمینه دیگه ندارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)