cao cao عزیز این v switcher استفاده کردی ؟
3 تا farm guidو item build و lvl build واسه meepo و invoker بگو میخوام یاد بگیرم ... .
داداش کل جی جی میدونن من نوبم
ما کل کلی با کسی نداریم
یه لطفی میکنی همونجوری که اراز جان گفت یه ایتم بیلد واسه ژئو بگی ما هم یاد بگیریم اخه من نمیتونم با این هرو خوب بازی کنم ممنون میشم راهنماییم کنی
نه دوست من
من 3 تا پچ رو دارم به سوئیچر احتیاجی ندارم
خوب من حال تیپ کردن ندارم ولی با این حال تایپ میکنمبا ژنو بازی کردن کار هرکسی نیست و یه هیرو تخصصیه در 5v5 وقنی ژنو پیک میکنید باید تا lvl 6 برید مید که لین تکیه لازم نیست پول بوخورید مراقب باشید first ندید و فقط lvl up بشید طریقه lvl گرفتن به این سورته: اول یدونه lvl 1 میگرید و بعد به ترتیب 2.3 2.3 6 2.3 2.3 1.6 1.1 +.6 بقیه دیگه +
طریقه بازی بعد از
lvl up شدن شما به کریپ زنی تو جنگل میپردازید تا پا چوبی و life mele و مکانس کامل داشته باشید و بعد kill گرفتن شما آغاز میشه اول یه لول یک میندازید رو طرف و با بچه های خودتون بلینک میدید رو ژنو اصلی و با اینکار hp طرف داغون میشه و شما به کمک لول 3 هیرو مقابل از پا میندازید و میرسیم به بقیه ایتم ها sang&yasha . trasq .tuterfly البته این ایتم گرفتن بستگی به هیروهای مقابل شمام داره که باید توجه بشه ولی اون 3 ایتم اول همیشه باید بسته بشه برای این هیرو و راستی یه چیز دیگه شما باید برای راحتی کار با این هیرو بچه های خودتون یا همون ژنوهارو CTRL 1.2.3.4 بدید اومیدوارم لذت برده باشید اردتمند شما مهدی
سلام دوستان. من یه عضو جدیدم . میخواستم بیام اینجا یه topic در مورد dota allstars بزنم که همه بیان تو و یاد بگیرن و یاد بدن حالا هر کی میخواد شروع کنه.
yadesh bekher
Helsinki, Finland
خوب من حال تیپ کردن ندارم ولی با این حال تایپ میکنمبا ژنو بازی کردن کار هرکسی نیست و یه هیرو تخصصیه در 5v5 وقنی ژنو پیک میکنید باید تا lvl 6 برید مید که لین تکیه لازم نیست پول بوخورید مراقب باشید first ندید و فقط lvl up بشید طریقه lvl گرفتن به این سورته: اول یدونه lvl 1 میگرید و بعد به ترتیب 2.3 2.3 6 2.3 2.3 1.6 1.1 +.6 بقیه دیگه +
طریقه بازی بعد از
lvl up شدن شما به کریپ زنی تو جنگل میپردازید تا پا چوبی و life mele و مکانس کامل داشته باشید و بعد kill گرفتن شما آغاز میشه اول یه لول یک میندازید رو طرف و با بچه های خودتون بلینک میدید رو ژنو اصلی و با اینکار hp طرف داغون میشه و شما به کمک لول 3 هیرو مقابل از پا میندازید و میرسیم به بقیه ایتم ها sang&yasha . trasq .tuterfly البته این ایتم گرفتن بستگی به هیروهای مقابل شمام داره که باید توجه بشه ولی اون 3 ایتم اول همیشه باید بسته بشه برای این هیرو و راستی یه چیز دیگه شما باید برای راحتی کار با این هیرو بچه های خودتون یا همون ژنوهارو CTRL 1.2.3.4 بدید اومیدوارم لذت برده باشید اردتمند شما مهدی
نقل قول:
نوشته شده توسط BAD KING
باشه داداش شرمنده که گفتم شرطی بیاید عشقی بازی کنیمتو dota هیرو پیدا نمیکنی من باش بلد نباشم من 5 ساله dota بازی میکنم فقط dota وارکرافتم که یادم نمای از کی بازی میکنم اگه خواستی mode ap بده تو هیرو پیک کن من رندوم میدم بازی میکنیم ای دی من mehdi22
داداش کل جی جی میدونن من نوبم
ما کل کلی با کسی نداریم
یه لطفی میکنی همونجوری که اراز جان گفت یه ایتم بیلد واسه ژئو بگی ما هم یاد بگیریم اخه من نمیتونم با این هرو خوب بازی کنم ممنون میشم راهنماییم کنی
نقل قول:
نوشته شده توسط BAD KING
باشه داداش شرمنده که گفتم شرطی بیاید عشقی بازی کنیمتو dota هیرو پیدا نمیکنی من باش بلد نباشم من 5 ساله dota بازی میکنم فقط dota وارکرافتم که یادم نمای از کی بازی میکنم اگه خواستی mode ap بده تو هیرو پیک کن من رندوم میدم بازی میکنیم ای دی من mehdi22
3 تا farm guidو item build و lvl build واسه meepo و invoker بگو میخوام یاد بگیرم ... .
make friends![]()
اگه ناراحت نمیشی باید بگم کل توضیحات غلط بود .... ضمنا توضیح در مورد invoker یادت رفت ....
1.هیچ وقت meepo تو line ی که puller یا sup نداشته باشه نمیتونه lvlup کنه مگه انکه player ش Ks^KuroKy.ir باشه .... (معمولا با Qop puller یا wl puller یا هر heroیی که بتونه supش کنه و pull کنه Line میره)
2.geo تا سر lvl 11 توی لولاش 3ش رو نمیگیره (فقط earthbind و poof میگیرن)
3.نه واشت S&Y میبندن نه heart نه butterfly ... ضمنا Life melee هم نمیدونم چیه ...
itembuild for geo:
power trade
vladimir
mecanism
dagger
assault
pipe
4.contorl دادن به geo ها غلط ترین کار ممکنه .... باید همرو یه کنترل بدی فقط با استفاده از TAB کنترلشون کنی...
GL
فعلا
نوکرم![]()
سلام به همه ی خدایان دوتا !!!!..گفتم منم یه نظری در مورد این item build واسه ژئومنسر داده باشم !!
1. والا فکر نکنم هیچکی بتونه با ژئو اونم تنهایی تو هر لاینی که باشه lvLup کنه !! حتی اگه بازیکنش
MYM | KATZONG باشه
2. وا سه ژئو فکر کنم گرفتن لول 3 از همون اول لازم باشه حالا می تونی به جاش لول یکتو یه بار بیشتر نگیری ولی لول دوم و سوم حتما باید گرفته بشن
3. آیتم هاشم ==> power tread + vladmir offering + mekansm + dagger
4. خود ژئو رو CTL 1 می کنی بقیه کپی هاشو CTL 2 می کنی..با خودش میری تو جنگ دنبال حریف
تور می ندازی ..بعدش با بلینکی که تو جیبت هست می پری کنارشون ... بعد سلام و احوال پرسی از هیروی دشمن![]()
موقع استفاده از Poof هست و اول مال خودتو و بعد مال بقیه ی به اصطلاح کپی هاشو که یه سر دیگه ی نقشه
هست می زنی و همشون میان کنار هم همین جا !!!
بعدشم تو یه چشم به هم زدن دشمنان تورو منفجر می کنن و شربت شهادت رو می نوشی !!!!
تبصره "
اگه دیگه خیلی خوب پول جمع کردی یا یکی دو نفر از یارانت با دیدن بازیت تصمیم گرفتن left the game بدن از پول
اونها می تونی واسه هیرو assault cuirass + desolator هم ببندی !!!!![]()
در تایید صحبتهای اراز جان سعی میکنم یه ریپلی بزارم
اراز جان ما خیلی کوچکتیم
دوست عزیز lifemele همون vladmire و فرقی نداره فرمایش شما متین ولی با این حال من با این روش نتیجه گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)