مك لارن:
در حد استاندارد نبوديم
استيو مك لارن، سرمربي تيم ملي انگلستان از عملكرد بازيكنانش در ديدار برابر مقدونيه ابراز نارضايتي نمود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در ادامه رقابت هاي مقدماتي يورو 2008، ديدار بين دو تيم ملي انگلستان و مقدونيه با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.
در اين ديدار وين روني به علت عملكرد ضعيف خود در در دقيقه 75 از بازي خارج شد و جرماين دفو به جاي او به زمين رفت.
از طرفي استيون جرارد نيز به علت دريافت كارت زرد در اين ديدار در بازي روز چهارشنبه برابر كرواسي حضور نخواهد داشت.
اما چيزي كه در اين ميان بيش از همه موجبات نارضايتي مك لارن را فراهم آورد، ناكامي انگلستان در زدن گل بود.
وي در مصاحبهاي پس از پايان بازي گفت: "اين بازي يك بازي بسيار سخت بود. بازيكنان مقدونيه خيلي خوب بازي كردند. اما ما انتظار داشتيم كه مانند ديدار قبلي كه سه امتياز گرفتيم، اين بار نيز با دست پر از زمين خارج شده و شاهد تشويقهاي هواداران باشيم در صورتي كه چنين نشد.
در اين ديدار بازيكنان سرعت عمل كافي نداشتند و چه در خط حمله و چه در دادن پاس بسيار ضعيف عمل كردند و به طور كلي آن چيزي كه من از آنها انتظار داشتم به انجام نرسيد.
همه ما ميدانيم كه نتيجه تساوي نتيجه خيلي بدي نيست، اما ميتوانست بهتر از اين باشد. به ويژه اينكه ديدار برابر مقدونيه كه در اولدترافورد برگزار شد، يك ديدار خانگي بود و انتظار گلزني در ديدارهاي خانگي به مراتب بيشتر از بازي هاي خارج از خانه است.
حال بايد خود را براي ديدار چهارشنبه برابر كرواسي آماده كنيم و بر تلاشهاي خود بيافزاييم تا بار ديگر بدون كسب نتيجه مطلوب ميدان را ترك نكنيم."
مك لارن در مورد تعويض وين روني سعي در كم اهميت جلوه دادن اين موضوع کرد و گفت: "هدف من رسيدن به پيروزي و گلزني بود و تفاوتي نميكرد كه كدام مهاجم حضور داشته باشد، چون به توانايي و مهارت همه آنها اطمينان دارم و از آنجا كه احساس كردم روني خسته شده است، بهتر ديدم تا نيروي تازهاي وارد كنم و دفو نيز كسي بود كه تاكنون گلهاي بسياري برايمان به ثمر رسانده و ميتوانست بهترين جانشين براي روني باشد."
سرمربي انگلستان در ادامه با اظهار تاسف در مورد كارت زرد استيون جرارد گفت: "از اينكه جرارد در اين ديدار كارت زرد گرفته خيلي متاسف شدم، چون اين كارت براي ما شوك بزرگي بود كه ميتواند هشداري باشد براي ما. بدين ترتيب او در بازي برابر كرواسي حضور نخواهد داشت و نبودش ميتواند ضربه بزرگي براي تيم ما به حساب بيايد.
مك لارن در خاتمه در پاسخ به اين سوال كه آيا هنوز قصد ندارد از ديويد بكام در تركيب استفاده كند، پاسخ داد: "در حال حاضر خير. من حتي به اين موضوع فكر نميكنم. چون كارهاي ضروريتري پيش رو داريم. ما بايد از هم اكنون خود را براي ديدار چهارشنبه برابر كرواسي آماده كنيم و تمام توجه خود را روي تمرينات سخت و رسيدن به آمادگي كامل متمركز سازيم."