تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 848 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کدوم شرکت الان بهتر از پارس انلاینه
    من اصلا دانلود ندارم فقط وب گردیه
    یه پیج میخواد باز کنه میمیره
    قبلا خیلی بهتر بود
    DNS هایی که تنظیم کردی مشکل ندارن؟ چون خودمم الان پارس دارم حدس میزنم باید عوضشون کنی احتمالا مشکلت حل بشه

ولی اگه خدفت وب گردیه ، پارس برات گرون تموم میشه چون سرعت خیلی بالا نیاز نداری و حجم باشه بهتره با یه سرعت متوسط... فک کنم شاتل بهتر باشه یا مخابرات

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

DNS هایی که تنظیم کردی مشکل ندارن؟ چون خودمم الان پارس دارم حدس میزنم باید عوضشون کنی احتمالا مشکلت حل بشه

ولی اگه خدفت وب گردیه ، پارس برات گرون تموم میشه چون سرعت خیلی بالا نیاز نداری و حجم باشه بهتره با یه سرعت متوسط... فک کنم شاتل بهتر باشه یا مخابرات
    والا قبل خرید این سرویس جدیدشون همه چی اوکی بود
    تا سرویس جدیدو گرفتیم اینجوری شد
    gprs شرف داره به این

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا قبل خرید این سرویس جدیدشون همه چی اوکی بود
    تا سرویس جدیدو گرفتیم اینجوری شد
    gprs شرف داره به این

قطعا تنظیمات بهم خورده. تایم اوت نداری؟ نویز چطوره اوضاعش؟ الان فقط وب گردی کنده یا دانلود منیجرتم کنده؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

قطعا تنظیمات بهم خورده. تایم اوت نداری؟ نویز چطوره اوضاعش؟ الان فقط وب گردی کنده یا دانلود منیجرتم کنده؟
    سرعت دانلودم رو 60
    الان زنگ زدم میگه سرویسای تا زیر 2 مگ امکان افزایش باند ندارن و سرعتشون همینه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت دانلودم رو 60
    الان زنگ زدم میگه سرویسای تا زیر 2 مگ امکان افزایش باند ندارن و سرعتشون همینه
    چرت گفته. منم همین 2 مگ 16 گیگ رو گرفتم تا اخر هفته که برا شرکت جدید تصمیم بگیرم.

یه درخواست برای برسی فنی خطت ثبت میکردی. میتونی یه شکایت تو 195 بزاری خودشون میزنگن بررسی میکنن.

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان من چهارشنبه گذشته درخواست تخلیه از توی سایت دادم و دیروز تماس گرفتن که مشکلی داری گفتم نه میخوام برم یه شرکت دیگه و گفت که باید حضوری بیای فرم پر کنی... حالا به ایناش کاری ندارم ...من کارم بیشتر وب گردی هست و قبل ار اینکه دخواست تخلیه بدم یه ده بیست تا سایت هست که اکثرا هم ایرانی هستندو تلگرام و اینستا رو که چک میکردم ( در حد خبرهاشون رو خوندن) هر روز بالای 500 , 600 مگ حجم کم میکرد ولی از وقتی درخواست تخلیه دادم 1/5 گیگ حجم داشتم(گفتم تو این یکی دو روز تموم میشه) و تو این چند روز همون سایتها رو چک میکنم و حتی استفادم هم بیشتر شده کلا 400 مگ تو این سه چهار روز حجم کم کرده و هنوز 1 گیگ و 100 مگ حجم دارم لا مصب تموم نمیشه شرکتم رو عوض کنم خخخخخ.. ولی خارج از شوخی الان متوجه شدم که قبلا دولا پهنا حساب میکردن

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام
    دوستان سرویس من 2مگ 6 ماهست و 20 روز دیگه تموم میشه. من با این سرعت دارم 1مگ دانلود میکنم چه شبونه چه روزانه. سوالی که هست الان باید چه سرویسی بگیرم که این 1مگ رو بهم ثابت دانلود بده و اینکه این مقدار حجمی که از ترافیکم مونده قابل انتقال به سرویس جدید هست یا نه ؟
    ممنونم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من چهارشنبه گذشته درخواست تخلیه از توی سایت دادم و دیروز تماس گرفتن که مشکلی داری گفتم نه میخوام برم یه شرکت دیگه و گفت که باید حضوری بیای فرم پر کنی... حالا به ایناش کاری ندارم ...من کارم بیشتر وب گردی هست و قبل ار اینکه دخواست تخلیه بدم یه ده بیست تا سایت هست که اکثرا هم ایرانی هستندو تلگرام و اینستا رو که چک میکردم ( در حد خبرهاشون رو خوندن) هر روز بالای 500 , 600 مگ حجم کم میکرد ولی از وقتی درخواست تخلیه دادم 1/5 گیگ حجم داشتم(گفتم تو این یکی دو روز تموم میشه) و تو این چند روز همون سایتها رو چک میکنم و حتی استفادم هم بیشتر شده کلا 400 مگ تو این سه چهار روز حجم کم کرده و هنوز 1 گیگ و 100 مگ حجم دارم لا مصب تموم نمیشه شرکتم رو عوض کنم خخخخخ.. ولی خارج از شوخی الان متوجه شدم که قبلا دولا پهنا حساب میکردن
    پشتیبانی های پارس از همه جا بهترن ولی مثلا من که اومدم دیدبان خیلی بهم احترام می زارن هر بار زنگ زدم هی میگن رضایت شما مهمه هر جور دوست دارین ....طرف 20 دقیقه قشنگ برات وقت می زاره هی هم نازتو می کشه ولی خوب اطلاعات فنی پارس اوضاع بهتری داره ولی انقدر ناز نمی کشیدن خخخخخخخخخ.
    پینگ پارس از همه جا بهتره !!!!
    حالا همه اینا هم 3 ماه دوام میاره به محض ادغام با های وب و پنل های وب طرف خواهند بود .
    کلا وقتی حجم بیشتر میگیرید دنباله راهکار برای مصرفش میرید ...مثلا یوتوب یا سایت هایی حجم مصرف می کنن . بعد یه مدت هم که هیجان بیشتری بهتون داد و تفریحی تر شد .دیگه کار از کار گذشته و اومدین تو گردونه متوسط مصرف ها . راه های مصرف بالا دانلود فیلم - یوتوب - سرویس نت فلیکس - توییچ گیمینگ . تنظیم همه چی روی 1080 . عادت هم کنین دیگه کم مصرف نمی تونید بشید .

10. 2 کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان سرویس من 2مگ 6 ماهست و 20 روز دیگه تموم میشه. من با این سرعت دارم 1مگ دانلود میکنم چه شبونه چه روزانه. سوالی که هست الان باید چه سرویسی بگیرم که این 1مگ رو بهم ثابت دانلود بده و اینکه این مقدار حجمی که از ترافیکم مونده قابل انتقال به سرویس جدید هست یا نه ؟
    ممنونم .
    ترافیک سرویس قبلی به جدید قابل انتقال نیست.

سرعت دانلودم اگه سرویس 3 مگ و بالاتر بگیرید براتون احتمالامثل گذشته باشه (ظاهرا رو 8 مگ بستن خط شما رو)

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پشتیبانی های پارس از همه جا بهترن ولی مثلا من که اومدم دیدبان خیلی بهم احترام می زارن هر بار زنگ زدم هی میگن رضایت شما مهمه هر جور دوست دارین ....طرف 20 دقیقه قشنگ برات وقت می زاره هی هم نازتو می کشه ولی خوب اطلاعات فنی پارس اوضاع بهتری داره ولی انقدر ناز نمی کشیدن خخخخخخخخخ.
    پینگ پارس از همه جا بهتره !!!!
    حالا همه اینا هم 3 ماه دوام میاره به محض ادغام با های وب و پنل های وب طرف خواهند بود .
    کلا وقتی حجم بیشتر میگیرید دنباله راهکار برای مصرفش میرید ...مثلا یوتوب یا سایت هایی حجم مصرف می کنن . بعد یه مدت هم که هیجان بیشتری بهتون داد و تفریحی تر شد .دیگه کار از کار گذشته و اومدین تو گردونه متوسط مصرف ها . راه های مصرف بالا دانلود فیلم - یوتوب - سرویس نت فلیکس - توییچ گیمینگ . تنظیم همه چی روی 1080 . عادت هم کنین دیگه کم مصرف نمی تونید بشید .
    سرویسی که از دیده بان گرفتید چیه؟ نوسان سرعت زیادی داره در طول روز؟

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •