مسخره ست !!!!
من دوس ندارم تایم نامحدود داشته باشم !!!!
من بسته 100 روزه نیاز دارم چون مصرفم بالاست !!!!! هر دفعه یه داستانه !!!!!!
مسخره ست !!!!
من دوس ندارم تایم نامحدود داشته باشم !!!!
من بسته 100 روزه نیاز دارم چون مصرفم بالاست !!!!! هر دفعه یه داستانه !!!!!!
خب چه فرقی میکنه؟بخاطر قیمتش؟
این چرا داره همش جشنواره هاش رو گرون میکنه
50 تومن چند سری قبل رو کرد 65 تومن حالا هم که کرده 82 تومن بدون مالیات برای 100 گیگ
قشنگ معلومه هدفش جذب مشتری بودش که به نتیجه هم رسیدن و حالا یواش یواش گرونش هی میکنه و اخر هم معلوم نیست چی میشه. مشتری هم این وسط باید به ساز اینها برقصه
کاش یک قیمت ثابت برای جشنواره هاش می گذاشت حداقل یک مقدار ادم راحت تر تصمیم می گرفت نه اینکه هر دفعه بالا پایین کنه
ولی اگر رقابت زیادتر بشه دیگه نمیتونند هی قیمت رو بالا و پایین کنند. الان چند وقته مثلا پیشگامان 500 گیگ رو گذاشته 50 هزار تومن برای 500 روز و سرعت 16 هم هست که به نظر رقیب خوبی برای طرح 144 گیگ شاتل هست .
ولی بخوان شاتلی ها هم هی بازی در بیارن دوباره مشتری رو از دست میدهند.
نه مساله قیمت نیست اصلا !!!
مساله اینه که من مصرف یوتیوبم خیلی زیاده روزی 4-5 گیگ واسه همین اگر 100 روزه بود می تونستم 2 بسته بخرم چون من اصلا تایم برام مهم نیست ولی برام نحوه استفاده مهمه !!!!
میدونید منظورم چیه ؟ مثل اینکه دیدین دوس دارین یه جنس رو به قیمت واقعیش بخرین و دوس ندارین بیشتر پول بدین ؟ حتی اگر مشکل مالی هم نداشته باشین !!!! من دوس داشتم شرایط یه طوری بود می تونستم اون چیزی که میخواستمو بخرم نه اینکه مجبور باشم بیشتر پرداخت کنم واسه چیزی که مورد نظرم نیست !!!! من این اصل برام مهمه تو همه چی مساله پول نیست اصلا !
امثال منو نادیده گرفته فقط اونایی رو در نظر گرفته که مصرف کم دارن و تایم نامحدود میخوان !!!! نباید ارزش میگذاشت برای کاربرای پرمصرف ؟
1.دوستان سرویس
ART4 سرعت دانلودش به طور ثابت چنده؟
2. و بعد از چند گیگابایت محدود میشه؟
3. و وقتی محدود میشه آیا به سرعت اسمی یعنی همون 320 محدود میشه یا سرعت خیلی کمتر؟
من ساکن اهواز هستم اگه کسی از دوستان اهوازی هست که دقیق تر میشه نتیجه گیری کرد اما لطفا هرکسی از هر شهری میدونه جواب بده خیلی ممنون
Last edited by psycho0098; 14-11-2016 at 22:10.
از آسیاتک مزخرف میخام بیام بیرون
آسیاتک سرعت 8 ش واقعا چرته. 10 و 16 هم که همیشه میگه خطت اجازه نمیده پس عملا هیچی
میخوام ببینم 8 شاتل بالای 1 مگ سرعت میده یا نه؟
بیام سمت شاتل یا صبا؟
درود من ماه اولی ک شاتل بودم سرعتم روی 8 مگابیت بسته شده بود و سرعت دانلودم از شاتلند حدود 930 بود و بالاتر نمیرفت ، این مورد رو در نظر داشته باشید که کیقیت خط من به گفته خود شاتل خیلی خوبه و فاصله من با مرکز مخابرات هم کمتر از 1 کیلومتر می باشد . اما پس از افزایش و بستن بر روی 12 مگابیت سرعت دانلود به 1300 تا 1400 رسید . با این حال بر این باورم ک شاتل حجم دزد هستش و هر موقع دلش بخواد حجمی از ترافیک میدزده .
سلام دوست عزیز
باید ببنین اون محدوده شما شاتل خوب سرویس میده یا نه
من خودم شاتل 128 کیلوبایت دارم و با سرعت 1600-1700 دانلود میکنم در حالی که پسرخالم 16 مگ داره و با سرعت 1200 دانلود میکنه
با توجه به 2-3 سال استفاده من از شاتل هر مکان سرعتش فرق داره
اقا پینگ 8.8.8.8 با سرویس گیم و بدون گیم خیلی تفاوت داره؟چند هست"؟
از کرمان هم کسی هست؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)