تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 752 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    با خوندن نظرات و review هاي يوزر و وب سايت ها در يه نتيجه گيري كلي(البته قطعاً اين نتيجه گيري انتخاب برتر نيست اما با توجه به محدوديت در انتخاب در بازار ما) يك عدد sennheiser rs 170 بعد از هماهنگي با طرف فروشنده و وارد كننده محصولات اين برند و پيگيري ايشون در پيدا كردن rs 170 (با توجه به كمبودش در بازار) ابتياع شد.
    حقيقتش من يه مصرف كننده حرفه اي نيستم و نميتونم مثل خيلي از يوزرهاي اينجا  review حرفه اي هم بدم در هر حال
     با توجه به اينكه نياز من به استفاده از يك هدفون بيسيم بسيار زياد هست,چند سالي ميشه كه اين نياز با يه هدفون logitech freepulse برطرف ميشد اما با توجه به مشكلات اين هدفون مثل شارژ بسيار بسيار ضعيف كه تنها ٣ ساعت مصرف مفيد از زمان فول شارژ رو تحويل ميداد و احساس ناراحتي در پشت گوش و قطعي هاي مكرر همگي  منو مجبور به خريد يك هدفون بيسيم كرد كه شامل حداقل اين مشكلات باشه.
    rs 170 هدفوني هست كه بدون اغراق به بهترين نحو انتظارات منو بر آورده كرد.
    يكي از دوستان اشاره به صداي هيس در اين هدفون داشتند با توجه به اينكه ايشون مدل rs 140 رو داشتند ,احتمال وجود اين مشكل رو در rs 170 هم ميدادن چيزيكه خود من هم كاملا پيش بينيش رو ميكردم،در واقع يكي از دوستانم يك rs 130 داره كه  با ١ هفته استفاده، از معايب و ويژگيهاي نسل قبل هدفونهاي بيسيم home از sennheiser تا حدي آشنا شدم.در rs 170 اين مشكل به لطف ويژگي kleer 2.4ghz بدون افت كيفيت، تا حد بسيار زيادي برطرف شده و هر چند فاصله زيادي هنوز هست تا كيفيت يك هدفوني در حد مثلا HD 600(سنهايزر ادعا ميكنه مدل پيشتاز بيسيم rs 220 كيفيتي در حد HD 600 تحويل بده) يا حتي ايرفون ie7 خودم فاصله زيادي داره اما rs 170 به لطف ويژگيهاي بدون افكت كيفيتش يا با حداقل افت،انقدر خوب هست كه نيازهاي يه مصرف كننده حداقل در سطح منو كاملا برآورده كنه
    قدرت bass در زمان فعال شدن بالاست هر چند تا حدي صدا بم ميشه, surround همچنان تا يه حد گول زننده اي شبيه سازي رو انجام ميده اما همچنان واژه gimmic برا اين ويژگي بعد از مدتي استفاده براتون احساس ميشه
    از لحاظ راحتي هدفون روي گوش ،يك جهش برا من هست بخصوص برا من كه مدتهاي زياد logitech freepulse آزار دهنده بود. وقتي هدفون رو دستتون ميگيريد فكر ميكنيد كه شايد سنگين بودن نسبيش رو گوش در طولاني مدت احساس بشه اما در زماني كه رو گوش هست بر عكس اين وضعيت برا من ثابت شد:سبكي! و اين سبكي در كنار بالشتكهاي بسيار نرم هدفون كه رو گوش قرار ميگيره حس راحتي و آرامش رو به حداكثر ميرسونه
    يكي از مشكلات عمده هدفون كه هنوز هم برا من قابل درك نيست قرار گيري نامناسب دكمه هاي تنظيم روي هدفون هست كه با توجه به نزديك بودن دكمه ها به هم و قرار گيري دكمه خاموش/روشن هدفون در وسط دكمه هاي ولوم كم/زياد صدا كه ممكنه به اشتباه بجاي مثلا كم كردن صدا هدفون رو خاموش كنيد! احتمالا شايد تا روزها يا شايد هم هفته ها وقت بگيره تا به اين وضعيت عادت كنيد
    نكته ديگه در مورد بُردِ هدفون هست؛طبق ادعاي سنهايزر هدفون تا ٨٠ متر برد داره البته اين وضعيت در يك حالت بدون مانع جدي مثل يك ديوار بتوني صادق هست واين ادعا برا من اثبات شد.برا مدل rs 180 هم تا ١٠٠ متر برد گفته شده. واينكه rs 170 از حالت فول شارژ نزديك به ١٧ ساعت مصرف رو تحويل ميده كه شديداً برا من كارا هست.

هدفون،برا فيلم به يك samsung hdtv d7770 و برا موزيك هم با يك pc شامل يك كارت صداي creative Xfi xtreme music و هم iphone 4s و برا بازي به هر دو پلتفرم tv و pc متصل و استفاده شده.
    اگه سطح تست كيفيتي هدفون در نوشته هاي من پايين بود كه هست پوزش مارو بپذيريد.

2. 6 کاربر از XENOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز 630 قوی ترین بیس ممکن رو داره و بعید میدونم هدفونی قوی تر توسط هیچ برند آماتور دیگه ای تولید بشه به همین خاطر کسی جوابی برای شما نداشت

به هر حال از این هدفون بیس متعادل تر و گامی هر چند کوتاه به سمت حرفه ای ، میشه Ep830

شما هم موفق باشید.
    ممنون

-----
    دوستان 830 اصل گیر میاد؟

4. این کاربر از L05T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت zitiyash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به شما
    1. نمیدونم کدوم صفحه هست ولی حدود 2 یا 3 ماه پیش بود
    2. اگه خودتون IE8 رو دارید و به فکر ارتقاع کیفیت اون هستید دو راه به نظرم میرسه یکی اینه باز دوست دارید آماتوری و به حاطر لذت از موسیقی هدفون تهیه کنید و یا اینکه حرفه ای تر دنبال کنید به هر حال اگه مورد اول توی نظرتون هست Shure Se535 و اگه مورد دوم Ex1000 و اگه خیلی دوست ندارید هزینه زیادی کرده باشید و بیس بسیار قوی تر از IE8 بشنوید و بوومی تر Turbin Copper رو جایگزین Glod انتخابی خودتون کنید

بهرت می بود مشخصات سورس خودتون رو میگفتید ولی فرض شده که با همون سورسی که IE8 رو درایو کرده بودید قصد استفاده از هدفون جدید رو دارید

شما هم موفق باشید.
    با تشکر از عنایتتون
    با تجربه ای که از سونی دارم اینطور تو ذهنمه که بلندی صدای خوبی نداشتند سوالم اینه آیا بلندی صدا ex1000 به اندازه مثلا ie8 یا ibeats monester هست یا خیر البته بدون توجه به کیفیت پخش فقط بلندی صدا یعنی رو یه ولوم مشخص از پلیر ex1000 هم رده اینایی که مثال زدم هست یا خیر.

6. این کاربر از zitiyash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من دارم، ولی نمی تونم بهت بگم چطوره
    چونکه باید چند تا مدل رقیب هم موجود باشه تا بشه مقایسه کرد؛ وگر نه من صرفاً بگم خوبه، خوب باید گفت در مقابل کی؟
    ولی کلاً خوبه

اینور گیر نمیاد، آمپ هم نمی خواد. 535 اش هم برای راه اندازی، آمپ نمی خواد.
    اگر الأن من 2 باره می خواستم توی این محدوده قیمت هدفونی بخرم، احتمالاً 315 نمی خریدم و به جاش vsonic gr07 می گرفتم.

head-fi.org/t/536342/review-vsonic-gr07-labor-of-love

head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-218-iems-compared-fischer-audio-paradigm-v-3-fa-977-jazz-added-1-29-12

amazon.com/Dynamic-Isolation-Earphones-Earbuds-multiple/dp/B005FDXZJU
    با تشکر.
    دوستوعریز من امروز beats power رو امتحان کردم اوریجینالش بود.وحشتناک بود البته هنوز beats tour رو امتحان نکردم.میگن اون یه چیزه خداییه.ولی متاسفانه هنوز shure se315 دستم نیومد که امتحان کنم.
    شما که تجربه دارین بگید که shure در مقایسه با بیتس هم تور هم پاور.
    تشکر ویژه

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر از عنایتتون
    با تجربه ای که از سونی دارم اینطور تو ذهنمه که بلندی صدای خوبی نداشتند سوالم اینه آیا بلندی صدا ex1000 به اندازه مثلا ie8 یا ibeats monester هست یا خیر البته بدون توجه به کیفیت پخش فقط بلندی صدا یعنی رو یه ولوم مشخص از پلیر ex1000 هم رده اینایی که مثال زدم هست یا خیر.
    با چه پلیری؟پرتابل؟یا دسکتاب؟
    اگه رویو اقا رضا رو خونده باشین ex1000 نیاز به امپ داره و برای استفاده پرتابل مناسب نیست.یعنی بدون امپ فقط بلندی صداش کمتر از ie8 و ibeats خواهد بود چون این دو امپدانس پایینی دارن و براحتی با هر پلیری درایو میشن در نتیجه بلندی صدای زیادی هم نسبت به هدفونهایی که امپدانس زیادی دارن و توان بیشتری برای درایو شدنشون لازم هست.

9. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر.
    دوستوعریز من امروز beats power رو امتحان کردم اوریجینالش بود.وحشتناک بود البته هنوز beats tour رو امتحان نکردم.میگن اون یه چیزه خداییه.ولی متاسفانه هنوز shure se315 دستم نیومد که امتحان کنم.
    شما که تجربه دارین بگید که shure در مقایسه با بیتس هم تور هم پاور.
    تشکر ویژه
    من بیتس رو تست نکردم، اگرم تست می کردم، احتمالاً نظر من بدرد شما نمی خورد. (چون معیارهام متفاوته)
    اگر از بیتس اینقدر خوشت اومده، احتمالاً از شور خوشت نمیاد؛ دنیای این ها با هم متفاوته. بیتس تأکید بسیار زیادی روی بیس داره اون هم از لحاظ مقدار بیس، نه کیفیت بیس. که اگر قرار باشه بدرد سبکی بخوره فقط میتونه الکترونیک باشه. ولی شور کاملاً متعادلتر و دقیق تر از بیتس هست مطمئناً.

به عنوان رقیب بیتس، فقط میتونم محصولات مانستر رو نام ببرم. که اونها هم تحت همون استراتژی هایی ساخته شدن که بیتس ساخته شده.

Now a big part of what you’re paying for is the brand and fashion,” says Ben Arnold, director of industry analysis for NPD
    وقتی از رئیس های شرکت بیتس در مورد این میپرسن که خطر تولید کننده های حرفه ایی رو چطور میبینین و ارزیابی می کنین؛ نتیجه این میشه:

He’s not particularly worried about the competition from other high-end headphone makers

he says. “They’re doing their thing, and we’re doing ours.”d
    businessweek.com/magazine/beats-electronics-is-breaking-up-with-monster-01122012.html?campaign_id=rss_null
    Last edited by rave-87; 06-02-2012 at 13:28.

11. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت zitiyash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با چه پلیری؟پرتابل؟یا دسکتاب؟
    اگه رویو اقا رضا رو خونده باشین ex1000 نیاز به امپ داره و برای استفاده پرتابل مناسب نیست.یعنی بدون امپ فقط بلندی صداش کمتر از ie8 و ibeats خواهد بود چون این دو امپدانس پایینی دارن و براحتی با هر پلیری درایو میشن در نتیجه بلندی صدای زیادی هم نسبت به هدفونهایی که امپدانس زیادی دارن و توان بیشتری برای درایو شدنشون لازم هست.
    دوست عزیز بلندی صدا بیشتر به sensitivity مربوط میشه نه امپدانس چرا که وقتی شما از shure se535 یا turbine pro monester استفاده میکنید دارای امپدانس 32 هستند ولی رو پلیرهای پرتابل صداشون خیلی بیشتر از sony که همیشه مثل اینکه با sensitivity مشکل داره هستند.البته این بر میگرده به تکنولوژی ساخت که مثل اینکه سونی بیشتر باید رو این قضیه کار کنه.
    در بحث پلیر وقتی من از کارت صدام که motu mk3 هست استفاده میکنم باز باید سونی هارو بهشون ولوم بدید که این در مورد برندهای حرفهای مثل monster و shure نیازی نیست.
    از توجهتون متشکرم پس sony رو کلا بیخیال میشم

13. 2 کاربر از zitiyash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزیزم سلام
    یه هدفون خوب واسه موزیک تا سقف 65 تومن میخواستم
    ایر فون نباشه خواهشن
    پلیرم هم
    سانسا فیوز و سانسا کلیپ هستش
    نمیخوام خیلی تیس تیس کنه و صدای فلتی داشته باشه
    کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز بلندی صدا بیشتر به sensitivity مربوط میشه نه امپدانس چرا که وقتی شما از shure se535 یا turbine pro monester استفاده میکنید دارای امپدانس 32 هستند ولی رو پلیرهای پرتابل صداشون خیلی بیشتر از sony که همیشه مثل اینکه با sensitivity مشکل داره هستند.البته این بر میگرده به تکنولوژی ساخت که مثل اینکه سونی بیشتر باید رو این قضیه کار کنه.
    در بحث پلیر وقتی من از کارت صدام که motu mk3 هست استفاده میکنم باز باید سونی هارو بهشون ولوم بدید که این در مورد برندهای حرفهای مثل monster و shure نیازی نیست.
    از توجهتون متشکرم پس sony رو کلا بیخیال میشم
    با سلام
    ممنون از نکته ای که بهش اشاره کردین.
    میشه در باره sensitivity یه توضیحی بدین.متاسفانه من در باره قدرت و بلندی صدا فکر میکردم مربوط به امپدانس که الان متوجه شدم نیست.اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام:

یه هدفون خوب میخوام برای موسیقی راک...صدای شفاف و البته باس دلنشین نه زیاد....نمی خوام جزییات اهنگ از بین بره نوع هد فون از نوع معمولی باشه (هدفون های فابریک روی پلیر ها و نه از نوع توی گوشی)
    پلیرم Cowon i9 هست ...قیمت تا 100..فقط نکته ی مهم اینکه هدفونی باشه که بشه تهیش کرد از داخل ...

و اینکه نظرتون راجع به Shure Se215 چیه؟ برای این نوع موسیقی خوبه؟ میشه روزی 4 تا 5 ساعت استفاده کردش بدون اذیت؟

K 318 AKG چطور؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

K 315 AKG چطور؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ممنون
    Last edited by h.khafan; 06-02-2012 at 18:38. دليل: اشتباه در رسوندن منظور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •