قبلا3 ساعت شارژ نگه میداشت الان 1ساعت و45دقیقه
باید حالا چه کار کنم؟
قبلا3 ساعت شارژ نگه میداشت الان 1ساعت و45دقیقه
باید حالا چه کار کنم؟
گارانتی قبول میکنه باتری رو؟
تازه از شر هاردش خلاص شده بودم و دیگه هنگ نمیکرداااا
Last edited by jakbingbang; 26-06-2014 at 00:17.
سلام
خیلی نگران نباشید .برای من هم وقتی خریدم ظرفیتش 48000 بود و کم کم ، کم شد ! من هم مدت زیادی برنامه Lenovo Energy Management 8.0 رو روی مد Optimized Battery Health میزاشتم که بعد از مدتی دیدم برنامه CPUID HWMonitor میزان wear level رو زده 100 . ولی در اصل 100 نیست ! میزان خرابی یا به عبارتی میزان غیر قابل استفاده باتری شما در حال حاضر تقریبا میشه 18 درصد.
چند مدت هست که لپ تاپ رو خریدید ؟ همیشه از مد Optimized Battery Health استفاده کردید؟
بهتر هست هر هفته یکبار به 100 درصد شارژ بشه .
یک سالی میشه لپ تاپو خریدم خیلی هم ازش راضی ام هاردش کمی ازیت میکرد که با یک سری نرم افزارا عالی شد و دیگه هنگ نمیکرد اما الان باتریش این جور شده
انصاف نیست خیلی خوب ازش مراقبت کردم هر هفته شارژ و دشارژ میکردم اما...
گارانتی قبول میکنه؟
گارانتی فکر نکنم قبول کنه .چون این سیر طبیعی هر باتری ای هست و فرق نمیکنه چه لپ تاپی هم باشه ! باتری من هم تقریبا به اندازه شما فرسوده شده و یک سالی میشه خریدم.به نظرم بعد از یک سال استفاده دیگه ، اگه نیاز مبرمی به باتری داشتید بهتره تعویض کنید .
نه نیازی ندارم زیاد ولی نمیدونم چه طور یهو از 6% فرسودگی شد اینقدر جالبه
مرسی
سلام دوستان. من تازگی ویندوز عوض کردم و با این که درایور Nvidia رو هم نصب کردم ولی هنگام باز کردن بازی با کارت گرافیک Nvidia «صفحه آبی مرگ» ظاهر میشه و ویندوز ری استارت میشه در حالی که با کارت گرافیک دیگه ی لپ تاپ که مال اینتل هست بازی ها بدون مشکل اجرا میشن. کس می تونه کمک کنه؟!!!!
رفیق الان باتریش زیاد بنظرم مشکلی نداره حالا حالا ها جواب میده.. منتها هر باتری یک سیکل عمر خاصی داره.. مثلا این مدل باتری ها در بهترین حالت شاید 600 بار شارژ و دشارژ عمرشون دیگه به پایان نزدیک میشه... اگه از باتری زیاد استفاده نمیکنی لازم نیست هر هفته شارژ و دشارژ کنی و هر 2 هفته یک بار میتونی باتری رو تا 30 درصد خالی کنی دوباره تا 60 درصد شارژ کنی و هر 2 ماه هم کامل باتری رو استفاده کنی .... اینجوری عمرش بیشتر میشه... در کل باتری یه چیز مصرفی هست که بلاخره خراب میشه و به روزی میرسه که کلا شاید 1 دقیقه هم شارژ نگه نداره و باید عوضش کنی هزینشم بالای 200 نیست.
درایور رو اپدیت کن و مطمعن شو که نسخه درست رو روی سیستم عامل نصب میکنی...
Last edited by hasanoooooooo; 29-06-2014 at 16:36.
کدوم یکی رو دانلود کنم؟ N13P-GLR, N13P-GSR یا N14P-GV2 ؟
سلام دوستان
بلوتوث من فایل رو میفرسته ولی دریافت نمیکنه
کلا نمیدونم چش شده
بلوتوث رو پاک کردم و زدم(اینتل رو زدم)
میشه راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)