سلام تا چند ماه پیش با این مبلغ میشد 4 عدد تلویزیون 3 عدد از همین سری و همین سایز و یک عدد 42 از سری ST رو خریداری کرد ولی الان به جای 4 عدد 1 عدد.
![]()
سلام تا چند ماه پیش با این مبلغ میشد 4 عدد تلویزیون 3 عدد از همین سری و همین سایز و یک عدد 42 از سری ST رو خریداری کرد ولی الان به جای 4 عدد 1 عدد.
![]()
فدای سرتون. عوضش عنتر فرستادیم فضا![]()
تو ورژن اروپاییه دو پلاسما و 2 LED برتر امسال پاناسونیک یعنی پلاسماهای ZT60 و VT60 و LED های WT60 و DT60 از تیونر دوقلو استفاده شده که برحسب نیاز منطقه تیونر دوقلوی ----C (تلویزیون کابلی)، تیونر دوقلوی ----T (تلویزیون آنتن دار) و تیونر دوقلوی ----S ( تلویزیون ماه. واره ای) در این مدلهای اروپایی تعبیه شده، و طبیعتا میتونه تصویرو برای تلفن های هوشمند، تبلت ها و تلویزیونهای هوشمند دیگه بوسیله DLNA به اشتراک بزاره که با نام Watch and Sahre ازش نام بردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by parham511; 16-02-2013 at 13:47.
بیشتر از دو ماه بود که تلویزیون پلاسما VT30م تعمیرگاه بود و به کل تصویرش از یادم رفته بود. (باور کنید)
چند باری گذرم افتاد به خیابون جمهوری و تصویر تلویزیون پلاسما خودم و مدل ST30 رو کنار LEDها که می دیدم یه خورده دلسرد می شدم. چون تصویرش کنار LEd تو مغازه حالت دودی داشت! به علاوه اینکه این چند مدت LED زیاد دیدم و به تصویرشون عادت کرده بودم و تعصبم به پلاسما کم شده بود!
امروز تلویزیونم که تعمیر شد و آوردم خونه و روشن کردم به شدت جا خوردم!
عجب کنتراست توپی داره ...
عجب Upscaling محشری ...چه تصویر Sd نرمی داره ...
وای خدای من چه رنگاش طبیعیه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اَه اَه، LED![]()
Last edited by poonel; 16-02-2013 at 19:10.
دورررود به شرفت .... شرف به دوررررودت
اتفاقا چند شب پیش یه یادی از تی وی تون کردم .. مثه اینکه درست شده ...تبریک میگم ..ایشاالله که دیگه براش مشکل پیش نیاد ..
پونل جان مبارک باشه.انشالله که دیگه خراب نشه.
البته اولین نفر اینجا تلویزیون من خراب شد.پس تا وقتی دوباره تی وی من خراب نشده راحت باشید ولی به محض اینکه تی وی من دوباره خراب بشه
بدونید که سرنوشت شومی در انتظارتونه
![]()
جناب poonel خوشحالم از اينكه مشكلتون حل شد
توي پستهاي قبلي اگر خاطرم باشه گفته بوديد مشكل از قسمت تغذيه دستگاه بوده و ظاهرا دامنه ولتاژ ورودي TV يه چيزي بين 220 تا 230 ولته واين مشكل احتمالا به خاطر همين دامنه ولتاژ كم و نوسانات برق زياديه كه در شبكه وجود داره
آيا واقعا همينطور بوده ؟
و اگر همينطوريه با گذاشتن يك استابلايزر كه ولتاژ را در همين محدوده نگه داره مشكل حل ميشه يا نه مسئله بزرگتر از اين حرفهاست و بايد هر از گاهي منتظر اين قضيه باشيم
دقیقاً نمی دونم چه مشکلی داشت. به احتمال زیاد از برق بوده.
ولتاز پلاسما 220 - 240 هست که برای LED-LCD ها 100-240 هستن. پس پلاسما ها نسبت به نوسان ولتاژ خیلی حساس ترن.
البته خیلی ها که پلاسما دارن تا حالا مشکلی باهاش نداشتن. حالا VT30 چشه معلوم نیست.
محض اطمینان یه استابلایزر فاراتل به قیمت 247 تومن گرفتم که ولتاژ خروجیش 220 هست. امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.
![]()
Last edited by poonel; 17-02-2013 at 20:09.
ببخشید توان خروجی این استابلایزر چند واته؟ ولتاژ ورودیش باید تو چه بازه ای باشه؟
توان خروجی 1400 وات
ولتاژ ورودی 180-250
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)