اگر برگ سفیدت اومده باشه می شه بری تهران و در ملاقات های حضوری تقاضای تعویق بکنی تا بتونی امریه بگیری قبول می کنند راستی این ملاقات های حضوری هنوز برقراره ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر برگ سفیدت اومده باشه می شه بری تهران و در ملاقات های حضوری تقاضای تعویق بکنی تا بتونی امریه بگیری قبول می کنند راستی این ملاقات های حضوری هنوز برقراره ؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون سپاه خوبه یا ارتش
اخه من هم قراره برم اش خوری
دوست عزیزفعلا شرایط یکم فرق کرده الان اموزشی به ترتیب سختی :
1.ارتش
2.سپاه
3.نیروانتظامی
و برای بعد اموزشی:
1.نیروانتظامی
2.سپاه
3.ارتش
توجه کن همه جا خوب بد داره من به صورت کلی گفتم حالا دوستان نیان بگن ما فلان جا بودیم هتل بود یا ...
قم ...
خیلی بده آدم تکلیفش دقیقه 90 مشخص بشه ... حداقل اگه مشخص می شد کجا افتادم خودم رو برای اونجا آماده می کردم !
اینم شانس من دارم آخههه ؟؟؟
قبول ندارم این رده بندی رو.
ما توی تیپ بندرعباس هستیم.تقریبا یک روز در میان بازدید آموزشی و عملی از گردان های رزمی میشه و پوست بچه ها (از سرباز تا افسر) رو اونجا میکنن و 90% بچه ها طعم بازداشت رو چشیدن.سیرجان هم همین طوره.
به نظر من سخت ترین یگان 1-نیروانتظامی 2-ارتش 3 -سپاه
برداران سپاه 2 روز امدن همراه ما رژه برن بنده خداها نمیتونستن پاهاشونو بالا ببرن.
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
شک نکن که سپاه.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
اون کادری یا دژبان یا مربی یا هر کسی از این حرفا میزنه خودش ...بیش نیست.
سربازی فقط عمرتو تلف میکنه و باعث پسرفتت تو زندگی میشه.فقط واسه یه عده خوبه که اراده ضعیفی تو زندگی داشتن.
جناب rahashad1 قصد من هم چیزی جر دلداری نبود. منظورم این بود که اصلا سخت نگیرید.
odise2004
چند تا پیشنهاد از سر تجربه
1- تا می می تونی لباس گرم ببر و بپوش. سرمای اونجا در ماه زمستان چیزی حدود 15تا20 درجه زیر صفر بود بعضی روزها رو ما تا 26 درجه زیر صفر تجربه کردیم و ما آرزوی دیدن خورشید و عرق کردن رو داشتیم.غده های تولید عرقمون کلا از کار افتاده بود.خود من دو جفت جوراب زمستانی مخصوص که جفتی 4000 تومن خریده بودم و دستکش مخصوص و کلیه بند و دو تا کلاه زمستونی مدام توی تنم بود و فقط در کل دوره وقتی میرفتم حموم در می آوردم. (هفته ای یک بار ) به جان خودم بدون اینکه بخوام اغراق کنم حدود 12 تا تن پوش بدون شلوارها و پوتین و جوراب و کلاه تنم بود.یعنی با اونها در طول روز و شب چیزی حدود 25 نوع پوشش تنم بود و خدا می دونه که با اون لباس ها در شب های نگهبانی باز هم یخ می زدیم. تنها چیزی که ما رو ازار میداد همین سرما بود و بس. نگهبانی بیرون از آسایشگاه یک جور تنبیه حساب میشد.
2- از روز اول دی که اعزام شدید اونجا تا روز 20-25 از مرخصی خبری نیست ونخواهد بود . بیخود به دلتون صابون نزنید و به هیچ وجه به شایعه ها توجه نکنید.خود ما تا روز 22 دی رنگ بیرون رو ندیدیم و روز 22 ما رو بردن نمازجمعه که خیلی چسبید(اولین مرخصی که اومدی مثل آدمی می مونی که بعد از زندگی توی غار اومده توی شهر ! ماشین ، ضبط ، کامپیوتر !!!!)میان دوره هم نمیدن مگر اینکه دو روز تعطیلی اربعین که به ما 3 روز دادن.
3- همیشه طول مدت اموزشی در 01 و 02 به عنوان هتل های ارتش 50 تا 55 روزه بوده ولی با تجربه خودم و سایر دوستانم که در دوره های غیر از من عجب شیر بودن ، بهتون میگم که تا روز حداقل اول اسفند نگهتون میدارن . پس باز هم به شایعات توجه نکنید و خودتون رو برای حداقل 61 روز آموزشی آماده کنید(چون دوره تیر امسال رو 63 روز به بهونه نیومدن امریه ها نگهشون داشتن)
4-تا می تونی سعی کن در رژه و جابجایی تختها و سایر حمالی ها به خودت فشار نیاری که الان همدوره ای های من مشکلاتی مثل زانو دردهای مزمن و دیسک کمر گریبان گیرشون شده.
5- نموه بالای آموزشی که گاهی ازش به عنوان فرمالیته یاد میکنن و بچه ها همه اش میگن الکی کاملا تاثیر گذاره .نمره بالای آموزشی خودم باعث شد که بعد از دوره کد ، شهر خودم بیفتم.
محیط اونجا قدیمی ، کثیف ، دلگیر کننده و با کمترین امکانات هست. برای توی صف ایستادن های چند ساعته برای تلفن زدن ، نخوردن یه غذای درست و حسابی و ... آماده باش. اصولا 03 به مکان فراموش شده است. به ندرت سالی یک بار از فرماندهان رده بالا از اونجا بازدید میکنن.(پوردستان که فقط آدرس 01 رو بلده و نمیدونه توی باقی مراکز آموزشی شهرستان توی چه جای مزخرفی سربازها دارن آموزش میبینن )
6- سعی کن با همه خوب باشی چون همه قشر آدمی رو اونجا می بینی و نمی تونی با همه سر همه چیز کنار بیای .پس سعی کن به هر طریقی شده با بقیه کاری نداشته باشی.
تا می تونی بزن به بیخیالی که هر قدر هم سخت بگذره بالاخره تموم میشه و میری توی یگان و راحت میشی. من الان دارم به خاطرات سخت اون دوره به شیرینی یاد میکنم.
Last edited by S126; 03-12-2011 at 18:17.
اگر منظورت شهید خضرایی هست که به هتل بودن معروفه.
درسته دوست عزیز از نظر سختگیری که سپاه واقعا هتل هست اما من منظورم از نظر خطرناک بودن خدمت هست
الان یه مدتی هست سپاه درگیری های مرزیش بیشتر شده
در همین مورد از یکی از کادری ها پرسیدم.گفت همش الکیه.میگفت اگر هم قرار باشه بر اساس نمره تقسیم کنن اونایی رو که نمره های بالا میاوردن رو به خاطر کار خوبشون میفرستادن جاهای حساس ایران مثل مرزهای دریایی یا نقاط حساس کشور.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
درگیری هاش رو تو این اواخر قبول دارم زیاد بود.ولی تمام شد دیگه.الان بیشترین درگیری رو ارتش داره.چون خبرای جنگ بود(همش شایعه هست فعلا) و به عنوان نیروی شناخته شده جهانی این ارتشه که اماده باشه.
ولی نیرو دریایی سپاه هم همین وضعیت ما رو داره.
از لحاظ خطرپذیری هم یگان ویزه همیشه بد بوده و هست.
شما در دوره آموزشی از 100 یه نمره ای دریافت میکنید ، 70 نمره شامل رزم انفرادی ، امتحانات عقیدتی و تیر اندازی و ... هست ، 30 نمره هم نمره فرماندهی هست که فرمانده یگانتون بهتون میدهدر همین مورد از یکی از کادری ها پرسیدم.گفت همش الکیه.میگفت اگر هم قرار باشه بر اساس نمره تقسیم کنن اونایی رو که نمره های بالا میاوردن رو به خاطر کار خوبشون میفرستادن جاهای حساس ایران مثل مرزهای دریایی یا نقاط حساس کشور.
این 30 نمره شدیدا تاثیر گذار خواهد بود ، این رو به عینه در آموزشی دیدم ، بچه هایی که از 30 خود 30 نمره رو گرفتن بهترین جاها تو شهر های خودشون افتادن
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)