تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 1783 اولاول ... 9249254258258858959059159259359459559660264269210921592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه George Bush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من میخواهم از صبا نت اینترنت بگیرم اما خط تلفن ما pcm هست میخواستم بدونم ایا راهی داره به من adsl بدن؟اگه راهی هست باید چکار کنم؟ اگه کسی میدونه راهنمایی کنه تا الکی پیگیر نشوم یا وقتم هدر نرود
    روی خطور pcm کلاً پرسرعت نمیشه ارائه کرد حتی دایل آپ هم درست جواب نمیده.
    ولی از اونجا که مخابرات حق انشعاب تلفن رو بطور تمام و کمال دریافت کرده حق نداشته خط شما رو pcm کنه یعنی یک خط رو بین چند نفر تقسیم کنه. نوعی کم فروشیه.
    شما حق شکایت دارین. اول برین با زبون خوش ازشون بخواین خط شما رو از حال pcm خارج کنن.اگه دیدین وعده و وعید میدن و برو فردا پس فردا و نمیشه و از این حرفا باز میخوان درآرن
    برین پیش رییس و اعتراض کنین.

همش تبلیغات بیخوده حتی هدیه روز پدر رو از بس نداد تا فراموش کنید . جالبه
    آخ آخ آخ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همونی نیستین که میگفتین اهل اهوازین و از قدیما هی میومدین اینجا میگفتین مرگ بر صبانت و.... همه جوره به صبانت و بچه هایی که
    اینجا میگفتن سرعتشون خوبه فحاشی میکردین و بهشون میگفتین جیره خور صبانت؟؟ !!
    مگه صد بار بچه های قدیمی بشما نگفتن صبانت رو ول کن برو یه isp بهتر؟؟!!
    خیلی جالبه دوستان.حواستون جمع کنین کیا و با چه نیتی میان توی جمع ما.....
    Last edited by George Bush; 21-06-2012 at 20:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آخ آخ آخ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همونی نیستین که میگفتین اهل اهوازین و از قدیما هی میومدین اینجا میگفتین مرگ بر صبانت و.... همه جوره به صبانت و بچه هایی که
    اینجا میگفتن سرعتشون خوبه فحاشی میکردین و بهشون میگفتین جیره خور صبانت؟؟ !!
    مگه صد بار بچه های قدیمی بشما نگفتن صبانت رو ول کن برو یه isp بهتر؟؟!!
    خیلی جالبه دوستان.حواستون جمع کنین کیا و با چه نیتی میان توی جمع ما.....
    بااین چیزایی که شما میگید من آشنا نیستم، اما چند سالی هست صبانت دارم که این 3 ماه آخر به شدت افتضاح شده، با زبون خوش و پیگیری هم جوابی ندادن. از ISP دوتا چیز بیشتر نمی خوایم، یکی پهنای باند مناسب، یکی پینگ مناسب. که آلان هردوش افتضاحه. شما اگر راضی هستید یه trace route از google بگیرید بزارید اینجا. اینجوری حداقل میشه فهمید منطقه منطقه خوب و بد داره.

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سرعت دانلودم همونی هست که تست تهران نشون میده یخورده هم بیشتر

در کل راضی هستم بغیر از بعضی روزها که پینگ بد میشه سرعتم هم اکثر مواقع رو 220تا 230 شبانه روزانه ثابت هست.(وقتی هم کاهش سرعت داشتم سراسری بوده بخاطر این لنگر کشتی ها )

4. این کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم هنوز هم اکانت شبانه یک ساعت یک بار دیسکانکت میکنه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال داشتم هنوز هم اکانت شبانه یک ساعت یک بار دیسکانکت میکنه ؟؟؟
    آره هنوز این سنت حسنه ! ادامه داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    2 ماه پیش یه بار یه گیگ شارژم کم شد زنگ زدم به پشتیبانیشون گفتن شاید ه*ک شدی پسوردمو عوض کردن
    ولی این ماه 128 با 9 گیگ شارژ گرفتم وقتی جمع کل به 7 گیگ رسید اینترنتم قطع شد و تازه تو قسمت مانده حساب 560 مگ هم بدهکار شدم بهشون!
    جالبش اینجاس وقتی داشتم ریز کارکردمو نگاه میکردم یه جا که 1356 مگ دانلود کرده بودم دقیقا پایینش یک بار دیگه همون مقدار (1356مگ) کم شده.
    تقریبا 4 گیگم الکی کم شده .
    طی 1 هفته تماسهای مداوم با پشتیبانی کرج آخرش به من میگه آقا شما بیا خطو تخلیه کن! این جوابو بعدش از پشتیبانی تهران هم شنیدم.
    حالا شما اسم این کارشونو هرچی می خواید بزارید من که رفتم خطمو جمع کردم
    به کسانیم که صبانت دارن پیشنهاد میکنم به میزان مصرفشون دقت کنن
    Last edited by alireza976; 23-06-2012 at 17:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    2 ماه پیش یه بار یه گیگ شارژم کم شد زنگ زدم به پشتیبانیشون گفتن شاید ه*ک شدی پسوردمو عوض کردن
    ولی این ماه 128 با 9 گیگ شارژ گرفتم وقتی جمع کل به 7 گیگ رسید اینترنتم قطع شد و تازه تو قسمت مانده حساب 560 مگ هم بدهکار شدم بهشون!
    جالبش اینجاس وقتی داشتم ریز کارکردمو نگاه میکردم یه جا که 1356 مگ دانلود کرده بودم دقیقا پایینش یک بار دیگه همون مقدار (1356مگ) کم شده.
    تقریبا 4 گیگم الکی کم شده .
    طی 1 هفته تماسهای مداوم با پشتیبانی کرج آخرش به من میگه آقا شما بیا خطو تخلیه کن! این جوابو بعدش از پشتیبانی تهران هم شنیدم.
    حالا شما اسم این کارشونو هرچی می خواید بزارید من که رفتم خطمو جمع کردم
    به کسانیم که صبانت دارن پیشنهاد میکنم به میزان مصرفشون دقت کنن
    من این مشکلو چند مرتبه داشتم، 100 مگ 200 مگ رو بر نگردوندن ... اما همین اواخر چند گیگی بود که پیگیری کردن ظاهراً برگشته ... اما به هر حال اگر بخوان از عمد دزدی کنن، راه برای مقابله زیاده .... از ریز مصرفتون عکس بگیرید وقتی تکراری می بینیند .... در ضمن ریزمصرف رو توی file Excel بریزید همرو جمع بزنید که خودتون بدونید چقدر مصرف داشتید ....

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام از صبانت سرویس بگیرم.نظرتون چیه ازش راضی هستید؟ در ضمن من 2مگ بگیرم بهتره یا 512؟(منظورم اینه که 512 به 2مگ share میشه؟) سرعت دانلود شبانه صبانت خوبه؟ من قم هستم ممنون میشم راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام سرویس 1 مگ گرفتم.... دانلودم 120 KB هستش. میخوام ببینم برای بقیه مشترکیم همینطوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام برای من 512 هست ولی سرعت دانلودم 120 هستش البته سرعت اصلی شما همینه شما نمیتونی بهشون اعتراض کنی تازه شنیدم که سرعت 128 kbps هم 120 بهشون دانلود میده که اگر واقعا اینجوری باشه خیلی به صرفه هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •