دوست عزیز من خودم یک هفته پیش بعد از مشورت کردن با بچه های همین تایپیک یک هارد 2tb my book خریدم از مجتمع تک 335 تومن
بهت پیشنهاد می کنم اگه اطلاعاتت دائم در حال اضافه شدن هست همین هارد رو بخری که با شرایطی گفتی می خونه.
دوست عزیز من خودم یک هفته پیش بعد از مشورت کردن با بچه های همین تایپیک یک هارد 2tb my book خریدم از مجتمع تک 335 تومن
بهت پیشنهاد می کنم اگه اطلاعاتت دائم در حال اضافه شدن هست همین هارد رو بخری که با شرایطی گفتی می خونه.
ممنون دوست عزیز ولی قیمتش که 300 تومن هست
دوستان تو هاردهای بدون آداپتور چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنند؟
سونی چطور هست؟
قیمت امروز هارد در تهران که از مغازه ها و پاساژهای مختلف گرفتم.
WD My Book 2TB با گارانتی سازگار 300 الی 340 هزار تومان.
WD My passport 1TB با گارانتی سازگار 218 الی 230 هزار تومان
WD Element 1TB با گارانتی سازگار 210 الی 220 هزار تومان.
البته این قیمتها در مغازه های مختلف متفاوت بود ولی از چند جایی که پرسیدم به این قیمتها رسیدم که بیشتر مغازه ها در این رنج قیمت میدادند.
مثلا WD My book در بازار ایران 300 است ولی در بازار رضا گرانتر.
سونی خودش هارد درست نمیکنه و از هاردهای دیگر سازندگان استفاده میکند.
مدتی قبل یک هارد پرتابل 500 سونی گرفتم که هارد داخلش توشیبا است.
بین مدلهای معمولی قابل حمل، من WD My Passport را توصیه میکنم.
همین روزها قصد هارد جدید دارم . یه مدل 2 ترابایتی
فقط بین اینکه آیا مدل اینترنال و یا اکسترنال رو بگیرم موندم .
استفاده من فقط واسه آرشیو است . یعنی نیازی به قابل حمل بودن ندارم . ولی خوب با توجه به اینکه مدل های اینترنال محدود به استفاده در یک سیستم هستند اینو مطرح میکنم .
اهمیت واسه من فقط و فقط سرعت و امینت اطلاعات است . ( منظور از امینت اینه که یهو به فاک نره اطلاعات )
بین یه مدل اینترنال 2 ترا بایتی از سیگیت و اکسترنال مدل زیر از وسترن موندم
WD My Book 2TB Desktop USB 3.0 External Hard Drive Storage WDBACW0020HBK-NESN
نظر دوستان چیه ؟
با سلام
بنده در انتخاب هارد بین مدل های :
Silicon Power Portable Diamond D03
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05
Silicon Power Portable Stream S03
Western Digital Portable My Passport
لطفا منو راهنمایی میکنید که کدوم مدل بهتر هستش کارکرد قابل قبول تری داره با توجه به تجربه ای که دارید اگر مدل دیگه ای از برند دیگه هم مد نظرتون هست بهم بگید .
در ضمن مطمئنا در طول روز هارد رو چندین بار لازم دارم لطفا این موضوع رو هم در نظر بگیرید و بگید کدوم بهتره ؟
در بینه اینایی که مد نظرتون هست
بهترین Western Digital Portable My Passport همین مدله
1. معمولاً هاردهای اینترنال به دلیل اینکه در داخل کیس نصب میشوند و در مقایسه با هاردهای اکسترنال که بر روی میز قرار میگیرند کمتر در معرض ضربه ، سقوط ، شوک هستند و در نتیجه امنیت بیشتری دارند و همچنین برق رسانی مطمئن تری هم دارند (بشرط استفاده از پاور مناسب) . همچنین سرعت در حالت SATA بیشتر از USB خواهد بود .
2. تفاوت بین مدلهای Seagate مثل Backup plus و expansion و WD my book را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم و در نتیجه فکر میکنم انتخاب برای شما راحتتر بشه .
3. در مورد امنیت اطلاعات ؛ هیچکس نمیتونه تضمینی به شما بده . حتی اگر بهترین مدل را هم انتخاب کنید بازهم احتمال خرابی هارد و از بین رفتن اطلاعات ذخیره شده وجود دارد . میتونید اطلاعات را روی دو هارد مجزا ذخیره کنید .
3tb ویسترن رو قیمت نگرفتید؟
3tb ها 64 کش هستند؟
Last edited by aluminum; 03-10-2013 at 14:53.
بله ، هاردهای اکسترنال سه ترابایتی وسترن و سیگیت 64MB Cache دارند .
البته در مورد هاردهای اکسترنال ؛ نوع اینترفیس ، حجم و ... مشخصات ارائه میشه و در مورد هاردهای اینترنال بکار رفته مشخصاتی اعلام نمیشه (به استثنای برخی مدلهای ویژه که در سایت اعلام میشه) . تضمینی هم وجود نداره که دو هارد اکسترنال مشابه از یک نوع هارد اینترنال با مشخصات یکسان استفاده کنند. برای مثال وسترن در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که در پایین هم نقل و قول کردم) درباره مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته اعلام کرده که فقط حجم را گارانتی میکنه و درباره rpm یا cache یا اینترفیس هارد اینترنال و سایر مشخصات هیچ تضمینی نمیده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 03-10-2013 at 16:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)