تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 674 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان این پچ 2 با dlc جدید که اومده سازگاری داره ؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آره تو ساختن نصب سازش اشتباه کردن
    همون پچ 2 و سری ب ایتالیا رو هم داره و همچنین آخرین دی ال سی 7 رو هم داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

سلام
    یه جوانمرد یه آپشن فایل یا پچ برای pc بذاره که کمتر از 50 مگ باشه و تمام لباسها - لوگو ها - نقل و انتقالات زمستانی داشته باشه.فقط همینا.....

من کلی گشتم تو سایت های مختلف حجمشون خیلی بالاست و موارد غیر ضروری زیاد داره مثل استادیوم و آهنگ و ......
    سلام

عزیز شما فقط نقل و انتقال می خوای می تونی DLC رو دانلود کنی !!

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من بعد از نصب پچ 2 هرچی میخوام تو مسترلیگ سیو کنم بازی میپره بیرون net. هم 4 نصب کردم ویندوز هم xp sp3 هست تو محل نصب بازی pesedit.exe رو اجرا کردم و از تب switch به default تغییر دادم ولی باز میپره بیرون از بازی.
    چکار باید بکنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از همون تب گزینه master league 1 رو بزن برو سیو کن

6. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sepehr 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    RACON CITY

پيش فرض

سلام بچه ها.کسی میدونه باید توی این بازی چه جوری پنالتی بزنم؟هرکاری میکنم توپ رو میزنه به بیرونمثلا فلش پایین و راست رو میزنم انگار پاس میده به دروازه بان ممنون اگه کمک کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها این پچ خیلی محشره ، یه سری افکت های صدا و سر و صدای واقعی تماشاچیارو به بازی اضافه می کنه، منتها این پچ برای قبل از انتشار پچ 2 PesEdit هست و با اون سازگاری نداره. من از سازندش سوال کردم چی کار کنم که با پچ جدید PesEdit سازگاری پیدا کنه اینو بهم جواب داد :

search PES2011 editor > install > open ur OF > open OF 2 (ex:PESEDIT 1.7.1 OF)> import chants slot > save

حالا کسی هست که کار با Pes Editor رو بلد باشه و بتونه اینو اوکی کنه و یه توضیحی بده؟؟

لینک این پچی رو هم که بالا گفتم رو میزارم بهتون توصیه می کنم حتما دانلود کنید محشره ، چنتا فیلم هم واسه نمونه از بازی گرفته و گذاشته توو سایت..

اینم لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها.کسی میدونه باید توی این بازی چه جوری پنالتی بزنم؟هرکاری میکنم توپ رو میزنه به بیرونمثلا فلش پایین و راست رو میزنم انگار پاس میده به دروازه بان ممنون اگه کمک کنین.

واسه پنالتی زدن وسط بازی ، شما جهت رو اگه بالا بگیری میزنه چپ ، اگه پایین بگیری میزنه راست. جهت رو کمتر از یک ثانیه نگه دار تا تووپ نره توو اوت. یه چنتا بزنی دست میاد قلقش

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها این پچ خیلی محشره ، یه سری افکت های صدا و سر و صدای واقعی تماشاچیارو به بازی اضافه می کنه، منتها این پچ برای قبل از انتشار پچ 2 PesEdit هست و با اون سازگاری نداره. من از سازندش سوال کردم چی کار کنم که با پچ جدید PesEdit سازگاری پیدا کنه اینو بهم جواب داد :

search PES2011 editor > install > open ur OF > open OF 2 (ex:PESEDIT 1.7.1 OF)> import chants slot > save

حالا کسی هست که کار با Pes Editor رو بلد باشه و بتونه اینو اوکی کنه و یه توضیحی بده؟؟

لینک این پچی رو هم که بالا گفتم رو میزارم بهتون توصیه می کنم حتما دانلود کنید محشره ، چنتا فیلم هم واسه نمونه از بازی گرفته و گذاشته توو سایت..

اینم لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاری نداره دیگه خودش مو به مو گفته
    این PESEditor قابلیتی که داره اینه که میتونه دوتا آپسن فایلتو با هم باز کنه تا بتونی تغییراتو توش اعمال کنی
    حالا آپشن فایل اصلیتو باز کن در گزینه آپشن فایل ۱ بعد آپشن فایلی رو که دانلود کردی رو باز کن
    بعد گزینه import chants slot رو بزن
    اینطوری چانت ها یا همون تشویق ها از اونی که دانلود کردی منتقل میشه به آپشن فایل اصلیت بعدشم که سیو کن بیا بیرون
    سادست مطمئنم انجامش میدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سلام.
    امروز بعد از مدتها رفتم پچ 1.7 &1.7.1 رو گرفتم و نصب کردم اما بعدش که رفتم توی بازی وقتی میخواستم تیم رو انتخاب کنم از بازی بیرون میومد و بازی بسته میشد،حتی بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازهم همون مشکل رو داشتم.
    خواهش میکنم سریعتر منو راهنمایی کنید.چیکار کنم؟؟؟
    مردم از بی فوتبالی!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •