دوستان این پچ 2 با dlc جدید که اومده سازگاری داره ؟
دوستان این پچ 2 با dlc جدید که اومده سازگاری داره ؟
آره تو ساختن نصب سازش اشتباه کردن
همون پچ 2 و سری ب ایتالیا رو هم داره و همچنین آخرین دی ال سی 7 رو هم داره
سلامسلام
یه جوانمرد یه آپشن فایل یا پچ برای pc بذاره که کمتر از 50 مگ باشه و تمام لباسها - لوگو ها - نقل و انتقالات زمستانی داشته باشه.فقط همینا.....
من کلی گشتم تو سایت های مختلف حجمشون خیلی بالاست و موارد غیر ضروری زیاد داره مثل استادیوم و آهنگ و ......
عزیز شما فقط نقل و انتقال می خوای می تونی DLC رو دانلود کنی !!
من بعد از نصب پچ 2 هرچی میخوام تو مسترلیگ سیو کنم بازی میپره بیرون net. هم 4 نصب کردم ویندوز هم xp sp3 هست تو محل نصب بازی pesedit.exe رو اجرا کردم و از تب switch به default تغییر دادم ولی باز میپره بیرون از بازی.
چکار باید بکنم ؟
سلام بچه ها.کسی میدونه باید توی این بازی چه جوری پنالتی بزنم؟هرکاری میکنم توپ رو میزنه به بیرونمثلا فلش پایین و راست رو میزنم انگار پاس میده به دروازه بان ممنون اگه کمک کنین
.
بچه ها این پچ خیلی محشره ، یه سری افکت های صدا و سر و صدای واقعی تماشاچیارو به بازی اضافه می کنه، منتها این پچ برای قبل از انتشار پچ 2 PesEdit هست و با اون سازگاری نداره. من از سازندش سوال کردم چی کار کنم که با پچ جدید PesEdit سازگاری پیدا کنه اینو بهم جواب داد :
search PES2011 editor > install > open ur OF > open OF 2 (ex:PESEDIT 1.7.1 OF)> import chants slot > save
حالا کسی هست که کار با Pes Editor رو بلد باشه و بتونه اینو اوکی کنه و یه توضیحی بده؟؟
لینک این پچی رو هم که بالا گفتم رو میزارم بهتون توصیه می کنم حتما دانلود کنید محشره ، چنتا فیلم هم واسه نمونه از بازی گرفته و گذاشته توو سایت..
اینم لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه پنالتی زدن وسط بازی ، شما جهت رو اگه بالا بگیری میزنه چپ ، اگه پایین بگیری میزنه راست. جهت رو کمتر از یک ثانیه نگه دار تا تووپ نره توو اوت. یه چنتا بزنی دست میاد قلقش![]()
کاری نداره دیگه خودش مو به مو گفته
این PESEditor قابلیتی که داره اینه که میتونه دوتا آپسن فایلتو با هم باز کنه تا بتونی تغییراتو توش اعمال کنی
حالا آپشن فایل اصلیتو باز کن در گزینه آپشن فایل ۱ بعد آپشن فایلی رو که دانلود کردی رو باز کن
بعد گزینه import chants slot رو بزن
اینطوری چانت ها یا همون تشویق ها از اونی که دانلود کردی منتقل میشه به آپشن فایل اصلیت بعدشم که سیو کن بیا بیرون
سادست مطمئنم انجامش میدی
دوستان سلام.
امروز بعد از مدتها رفتم پچ 1.7 &1.7.1 رو گرفتم و نصب کردم اما بعدش که رفتم توی بازی وقتی میخواستم تیم رو انتخاب کنم از بازی بیرون میومد و بازی بسته میشد،حتی بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازهم همون مشکل رو داشتم.
خواهش میکنم سریعتر منو راهنمایی کنید.چیکار کنم؟؟؟
مردم از بی فوتبالی!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)