اونجوری که سخته.باید تی وی این قابلیت رو داشته باشه.اگه خروجی داشت این دنگ و فنگا رو هم نداشت.
اونجوری که سخته.باید تی وی این قابلیت رو داشته باشه.اگه خروجی داشت این دنگ و فنگا رو هم نداشت.
اولا که اغای مجترمالکی شایعه نکن.من اصلا هم مرخصی ندارم
همین الان از تو پایگاه با شما صجبت میکنماینجا خیلی خوش میگذره وایمکس ایرانسل هم داریم.با گوشیمون وصل میشیم
ثانیا سپاسگزارم که من رو از تاریکی جهل و جهالت نجات دادین.این تی وی اوت سالهاست که من رو ازار داده
حامد پ.خ گذاشتم برات
راستی تو سربازی پ.خ یعنی : پایه خدمتی![]()
کیبورد من به جای فارسی ژاپنی شده هر کاری میکنم درست نمیشه..!
انگلیسی - ژاپنی..
برو توی language & input یا همچین چیزی،بعد عوض کن زبونش رو دیگه.
زبان نوشتن رو گذاشتم فارس - انگلیسی ولی فارسی نمیشه
تو همین قسمتی که میگی هم دوتا گزینه اومده که فکر کنم زیر سر اینهاست ولی نمیشه پاکش کرد یا عوضش کرد
Korean Kyboard
Japanes Kyboard
من الان رام اصلی رو ندارم تا دقیق بگم چی به چیه ولی ببین کیبوردی که انتخاب کردی همون کیبورد اصلی هست یا ممکنه یه کیبورد دیگه نصب کرده باشی.
توی یک جایی که میشه متن رو تایپ کرد انگشت رو نگه دارید و input method رو تغییر بدید ببینید درست میشه.
ایول درست شد..
نان خامه ای تو روحت..
=======
راستی این X10 پیام گیر نداره..؟ مثلا بعد از 5 بار زنگ زدن بگی لطفا پیام بگزارید..
سلام
خوبی حامد؟
اینجا چرا این شکلی شده؟اینجا کجاست؟من کجام تو کجایی؟......؟!
حامد میگم رام جدید و توپ چی امده؟من رامم دیگه قدیمی شده..یه چند روزی که هستم یه رام جدیدی بریزم روش...الان خودت چی داری؟زود تند سریع جواب بده![]()
سلام
من ی دو سالی هست این گوشی رو دارم راضیم ازش بد مدل ولی الان ۳ -۴ روزه که no service یا emergency calls only میده مشکل از سیم کارت هم نیست چون سیم کارت دیگه هم گذاشتم جواب نداد .آپدیت هم کردم ولی بازم درست نشد به قوله یکی از دوستام موتورش نیم سوز شده شاید D: اگه کمک کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)